Via Ferrata / Klettersteig boeken

 Hier vind je boeken met beschrijvingen van Via Ferrata's / Klettersteigs per land. Veelal zijn de beschrijvingen van de toegang en de moeilijkheidsgraad ook opgenomen in de boeken Tevens heeft CanyonZone in de kennisbank Via Ferrata / Klettersteig opgenomen welke uitrusting en accessoires nuttig zijn bij je activiteiten. Bestudering van Canyoning techniekboeken en vaardigheden (Instructieboeken) zijn beschikbaar als je tochten met een hogere moeilijkheidgraag wil gaan ondernemen.

 Ben je op zoek naar een klettersteig / Via ferrata route die toegankelijk is voor beginners, niet-klimmers en ervaren beoefenaars, je vind ze bij CanyonZone.

Ga naar Google maps

Sorteer op
 • Nieuw bij CanyonZone

  Die Klettersteige der Schweiz
  Die Klettersteige der Schweiz

  In deze via ferrata-gids worden alle 100 via ferrata's in Zwitserland en enkele buurlanden gedetailleerd gepresenteerd met informatieve teksten en talrijke kleurenafbeeldingen, aangevuld met kaarten, topografieën en diagrammen.

  € 35,00
 • Via Ferratas van de Italiaanse Dolomieten Deel 1
  Via Ferratas van de Italiaanse Dolomieten Deel 1

  Gids voor 75 via ferrata-routes in de Italiaanse Dolomieten die de noordelijke, centrale en oostelijke regio's bestrijken, waaronder Cortina, Fassa, Sesto, Canazei en Corvara, met advies over het kiezen van de beste uitvalsbasis.

  € 23,99
 • Via Ferratas van de Italiaanse Dolomieten Deel 2
  Via Ferratas van de Italiaanse Dolomieten Deel 2

  Gids voor 77 via ferrata-routes in de Italiaanse Dolomieten in de zuidelijke regio's, Brenta en Garda. Er zijn gegradueerde routes die 14 berggroepen beslaan, waaronder de Civetta, rond Trento en de Adige-vallei, met begeleiding.

  € 23,99
 • 2022 herdruk

  Via Ferrata's van de Franse Alpen
  Via Ferrata's van de Franse Alpen

  Omvat 66 gevarieerde via ferrata's tussen Genève en Briançon. Routes in zes gebieden: Genève en de Noordelijke Alpen, valleien van Chambéry, Tarentaise en Maurienne, Grenoble en Briançon, tussen de Mont Blanc, Vanoise en Queyras.

  € 23,99
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2023 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel