Afdaalapparaat / Descendeur

 Afdaal toestellen voor gebruik op touw. CanyonZone heeft een uitgebreid aanbod afdaal- en zekerapparaten. Deze zijn niet alleen geschikt voor speleologie en canyoning. Zie de verschillende subrubrieken onder Afdalen. Voor vragen neem gerust kontact op.

Sorteer op
 • CT Acles DX
  CT Acles DX

  Afdaal apparaat is ideaal voor canyoning of speleologie en geschikt voor enkeltouwen. Is uitgerust met een extra haak, zodat het apparaat in een touw kan worden geinstalleerd zonder het los te clippen van de gordel.

  € 64,00
 • Kong Banana
  Kong Banana

  Descendur voor SRT. Vaste wielen voor speleologen, ontworpen om aan enkel touw af te dalen. Biedt verschillende karakteristieken die ervoor zorgen dat het toestel handiger en betrouwbaarder is dan conventionele afdaaltoestellen.

  € 65,95 € 47,95
 • Kong Pirata ZWART
  Kong Pirata ZWART

  Descender/Ascender ontworpen voor touwtoegang en positioneringswerk. Professionele werkactiviteiten: metalen constructies, touwtoegang, besloten ruimtes, boomklimmen/boomkwekerij, kabelbaanevacuatie, zeilboten, dak / hellend vlak.

  € 138,95 € 118,95
 • Petzl Freino Twist Lock
  Petzl Freino Twist Lock

  Is een karabiner met Twist lock vergrendeling met geïntegreerde rempal voor gebruik met afdaalapparaten om wrijving te creëren die zorgt voor extra remwerking. De afdaalhand wordt zo minder belast. Te gebruiken op enkeltouwen.

  € 45,00
 • Petzl Freino Z
  Petzl Freino Z

  Is een automatisch vergrendelende twistlock karabiner met remspoor in één, ontworpen voor de afdalers van de Petzl STOP 2019 en Petzl SIMPLE 2019. Hiermee kan de gebruiker de remactie van de afdaling vergroten of regelen.

  € 48,00 € 45,75
 • Petzl Freino Z TL
  Petzl Freino Z TL

  Is een karabijnhaak heeft een wrijvingsspoor voor het toevoegen of aanpassen van wrijving tijdens de afdaling. compatibel met I’D S, I’D L, I’D EVAC en RIG zelfremmende daalapparaten. Compatibel met enkele speleologie-afdalers.

  € 46,00 € 43,95
 • Petzl SIMPLE 2019
  Petzl SIMPLE 2019

  Simple, lichtgewicht descendeur - afdaler voor speleologie. Zeer makkelijk in gebruik. De snelheid van de afdaling wordt geregeld door de greep op het vrije uiteinde van touw te variëren. Bebruik op 8.5 tot 11 mm low stretch touw.

  € 75,00 € 69,95
 • NIEUW 2019

  Petzl Simple Pully 2019
  Petzl Simple Pully 2019

  Bobbin / pully / wiel voor Petzl SIMPLE descendeur. Verlengt de levensduur van Petzl SIMPLE-afdalers: Bovenste of onderste wiel voor de Petzl SIMPLE (D004AA00) speleologie, onderste wiel voor de Petzl SIMPLE (D04) speleologie.

  € 12,00 € 10,95
 • Petzl Stop 2019
  Petzl Stop 2019

  Ondersteund remsysteem voor speleologie. De ergonomische handgreep zorgt voor een bijzonder comfortabele grip en bruikbaarheid. Wrijvingszones zijn van roestvrij staal, voor een grote duurzaamheid. Gebruik met 8.5 tot 11 mm touw.

  € 135,00 € 122,99
 • Raumer Handy - remkarabiner
  Raumer Handy - remkarabiner

  Snelle remise van roestvrij staal wordt gebruikt met abseilachten en afdalers genaamd "descendeur" type dat voor speleologie (met katrol), op enkel touw. Geschikt voor alle aflopende snelheden met behulp van alle soorten touw.

  € 26,68

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel