Zwitserland

CanyonZone heeft canyon boeken uit verschillende regio's van Zwitserland in het assortiment. Zo vind je de mooiste of indrukwekkendste canyons met verschillende moeilijkheidsgraden

Ga naar Google Maps

Sorteer op
 • Canyoning en Suisse 2
  Canyoning en Suisse 2

  Het beschreven gebied is breed: 1 canyon in de Zwitserse Jura, 11 op het gebied van Interlaken, 7 tochten ten zuidoosten van Luzern, 18 in het oosten, en 30 canyons in Ticino. Algemene kaart van de locaties van de canyons.

  € 46,95
 • Canyoning-Touren Schweiz
  Canyoning-Touren Schweiz

  31 canyons in heel Zwitserland. Moeilijkheidsbeoordelingen, situatieplannen en gedetailleerde topos, artikelen over geologie, meteorologie en hydrologie. 208 pagina's, 37 foto's, 33 kaarten, 33 route topo's.

  € 39,95
 • Canyons - Tessin / Ticino
  Canyons - Tessin / Ticino

  Een prachtig fotoboek van supermooie canyons. Eén van de mooiste regio's van deze planeet qua rijkdom aan canyons. De spectaculaire foto's geeft de schoonheid weer van de eeuwige dialoog van de rots met water.

  € 35,00
 • SOLD OUT

  Eldorado Ticino - 2nd print versie 2018
  Eldorado Ticino - 2nd print versie 2018

  Veschrijft de 60 mooiste canyons in Ticino. Deze regio in het zuiden van Zwitserland, in de buurt van Italië, staat al lang bekend om zijn prachtige canyons met kristalhelder water, uitgehouwen in graniet.

  € 62,00
 • Le tour de l`Europe en canyon
  Le tour de l`Europe en canyon

  Alle interessante regio's passeren de revue, van Marokko tot Kreta, via Portugal, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, de Balkan en Griekenland. 4 kaarten en 55 doorsnedes, bij iedere kaart een korte samenvatting.

  € 44,95
 • Le tour de l`Europe en canyon: Tome 1
  Le tour de l`Europe en canyon: Tome 1

  In dit deel worden Zwitserland, Noord-Italië, Oostenrijk en Slovenië onder de loep genomen. Niet minder dan 130 canyons passeren de revue (met 68 gedetailleerde kaarten), 50 beschrijvingen met benodigde uitrusting en 65 kaarten.

  € 45,95
 • Le tour de l`Europe en canyon: Tome 2: Ligurie, Italie central
  Le tour de l`Europe en canyon: Tome 2: Ligurie, Italie central

  Ligurië, Midden- en Zuid-Italië, Sicilië, Sardinië, de Balkan... Veel kleurenfoto's. Voorstel circuits met routes. Tips voor klimmen, wandelen ... Sommige punten van de geschiedenis, anekdotes. 75 kaarten. 416 pagina's.

  € 44,95
 • Wanderungen durch die schönsten Schluchten in der Schweiz
  Wanderungen durch die schönsten Schluchten in der Schweiz

  De mooiste wandelingen door kloven en ravijnen in Zwitserland. Achtergrondinformatie over geografie en geschiedenis. Voor wandelaars, natuurliefhebbers en gezinnen.

  € 30,00
 • Zwitserse Alpen Canyoning
  Zwitserse Alpen Canyoning

  Beschrijft 121 canyons in de Zwitserse Alpen en geeft beknopte informatie over honderd middelbare canyons. Als bonus een aantal tochten in de Zwitserse Jura-gebergte. In dit boek alle beroemde canyons centraal Zwitserland.

  € 37,95
 • Zwitserse Alpen Canyoning - deel 2
  Zwitserse Alpen Canyoning - deel 2

  Beschrijft 87 canyons in de Zwitserse Alpen van Graubünden tot Oberland, samen met een paar canyons in Ticino en Jura inclusief kaart en topotekeningen. Voor beginners tot beroemde en technische canyons. Kaart met alle gegevens.

  € 37,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel