Kinder (klim-) gordels

Kinder(klim)gordels zijn (integraal-) gordels die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen. De klimgordels zijn veelal geschikt voor kinderen tussen 110 en 160 cm die niet zwaarder zijn dan 40 kg. 
Een integraalgordel is eigenlijk niks anders dan een borst- en heupgordel-in-een. Twee extra banden lopen over de schouders. Vooral kleine kinderen hebben baat bij dit type gordel omdat de banden onder alle omstandigheden voorkomen dat de persoon uit de gordel valt.

 

Sorteer op
 • AV Muruck Kinderen
  AV Muruck Kinderen

  Met zijn lage bevestigingspunt en integrale borstharnas, is het interessant speciaal voor kinder cavers. De Muruck Kinderen is volledig verstelbaar en biedt optimale rugsteun in elke aangepaste positie.

  € 69,95
 • MTDE Nino speleologie harnas (Kinderen)
  MTDE Nino speleologie harnas (Kinderen)

  Een compleet speleologieharnas (benen en borst), speciaal ontworpen en goedgekeurd voor kinderen. Uitgerust met meerdere instellingen, biedt het optimale prestaties en een ideaal behoud van de houding van de gebruiker (min 4 j).

  € 118,50 € 102,50
 • Nieuw 2021

  Edelrid Fraggle III
  Edelrid Fraggle III

  Met dit gewatteerde harnas voor het hele lichaam kunnen zelfs jonge canyoneers, speleologen, via ferrata beoefenaars, klimmers en kleine bergbeklimmers met een gewicht tot 40 kg genieten van het klauteren.

  € 60,00 € 59,95
 • Nieuw 2021

  Petzl Ouistiti
  Petzl Ouistiti

  Comfortabel en veelzijdig harnas voor het hele lichaam voor kinderen onder de 30 kg. Voor kinderen, de kleine buiten sportbeoefenaars zoals canyoneers, speleologen,- via ferrata beoefenaars, klimmers en kleine bergbeklimmers.

  € 65,50 € 59,95
 • Petzl Body
  Petzl Body

  BODY-schouderbanden zijn ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met een verstelbare zitgordel voor kinderen in MACCHU-stijl. Ze helpen de positie van uw kind rechtop te houden via extra bevestigingspunten op borsthoogte.

  € 30,00 € 26,99
 • Petzl Macchu harnas
  Petzl Macchu harnas

  Bedoeld voor kinderen die minder dan 40 kg wegen, MACCHU is een zitgordel ontworpen om te klimmen.
  Volledig verstelbaar ontwerp en de optionele BODY-schouderbanden. Identiek aan harnassen voor volwassenen. Ontworpen voor comfort.

  € 60,00 € 54,99
 • Edelrid Fraggle II kinder klimgordel
  Edelrid Fraggle II kinder klimgordel

  Is een zacht gevoerde full body harnas voor kinderen tot 40 kg.Met twee inbindpunten (borst en rug) is het harnass geschikt voor continu zekersystemen in klim- en adventureparken, klettersteig en (rots)klimmen.

  € 64,95
 • Nieuw 2024

  Ontgrendelingstool voor SWAN- en SIMBA-harnassen
  Ontgrendelingstool voor SWAN- en SIMBA-harnassen

  Het ontgrendelingstool voor Petzl SWAN®- en SIMBA-harnassen opent de FAST LT PIN-LOCK-gesp aan de achterkant van het harnas. Kan gemakkelijk worden gedragen aan het harnas van de gids. Materiaal: Nylon. Gewicht: 5 gram.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel