Zipline Katrol

 Katrollen / pulleys geschikt voor buitensporten en voor gebruik bij kabel- en tokkelbanen / zipline. Zipline trolleys en katrollen om je voort te bewegen langs een horizontale lijn van touw of staalkabel

Sorteer op
 • Petzl Tandem
  Petzl Tandem

  De Petzl Tandem is een dubbele katrol met aluminium kogellagers speciaal ontworpen voor verplaatsing op touw. Geschikt voor touwen met een maximale diameter van 13 mm. De katrolschijven zijn zelfsmerend voor goede efficiëntie.

  € 52,00 € 46,95
 • CT Duetto dubbele katrol
  CT Duetto dubbele katrol

  Is een dubbele katrol van een legering met vaste zijplaten.
  Geschikt voor tiroolse traverses op touwen of kabels en het is speciaal geschikt voor gebruik in de avonturen parken. Diameter touwen onder 13 mm en kabels 12 mm.

  € 69,90
 • BEAL Transf'Air TWIN B
  BEAL Transf'Air TWIN B

  Katrol met vaste zijplaten en kogellagers voor optimale efficiëntie. Het compacte en lichtgewicht karakter maakt het gemakkelijk te hanteren. Is speciaal ontworpen voor intensief gebruik om touw en staalkabel. Heeft uniek nummer.

  € 65,40
 • Nieuw bij CanyonZone

  Edelrid Rail dubbele katrol
  Edelrid Rail dubbele katrol

  Kogelgelagerde dubbele katrol voor gebruik op staalkabels of statische touwen. Bevestigingspunt voor maximaal drie karabijnhaken. Rollen van roestvrij staal. Voor staalkabels (tot 12,0 mm) of statische kabels (tot 13,0 mm).

  € 80,00 € 71,99
 • Petzl Tandem Speed
  Petzl Tandem Speed

  Is een dubbele katrol met roestvrij stalen kogellagers ontworpen voor extra snelle en constante verplaatsing op touw én staalkabel. De katrolschijven zijn gemonteerd op afgesloten kogellagers waardoor de snelheid constant blijft.

  € 75,00 € 68,95
 • Petzl TRAC Gids
  Petzl TRAC Gids

  Is een trolley ontworpen voor avonturenparken. Met een ergonomische karabijnhaak kan de gids de trolley snel met één hand op de kabel installeren. Botsvlakken voor en achter beperken het risico op beknelde vingers. Duurzaam.

  € 153,00 € 139,99
 • Petzl TRAC Gids pak van 5
  Petzl TRAC Gids pak van 5

  Is een trolley ontworpen voor avonturenparken. Met een ergonomische karabijnhaak kan de gids de trolley snel met één hand op de kabel installeren. Botsvlakken voor en achter beperken het risico op beknelde vingers. Duurzaam. 5st.

  € 727,00 € 685,50
 • Petzl TRAC Guide LT
  Petzl TRAC Guide LT

  Is een trolley ontworpen voor avonturenparken. Met een ergonomische karabijnhaak kan de gids de trolley snel met één hand aan de kabel bevestigen. Botsvlakken voor en achter verminderen het risico op beknelde vingers. Duurzaam.

  € 138,00 € 125,99
 • Petzl TRAC Guide LT pak van 5
  Petzl TRAC Guide LT pak van 5

  Is een trolley ontworpen voor avonturenparken. Met een ergonomische karabijnhaak kan de gids de trolley snel met één hand aan de kabel bevestigen. Botsvlakken voor en achter verminderen het risico op beknelde vingers. Duurzaam.

  € 655,00 € 599,99
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel