Spitkits & toebehoren

 Voor de Spitkits hanteer ik een basisspitset met uitbouw tot uitgebreid.
Bij aanschaf van een volledige set is korting mogelijk. Alle toebehoren zijn natuurlijk ook apart te bestellen.

NB: Voor kalksteen canyons is het makkelijk om in een noodgeval een zelfborende kroonkop te plaatsen met een handboor terwijl in graniet het juist makkelijker is wat mephaken te slaan of met een handboor voorzien van een SDS-boor met kruiskop een gat te boren.

Voor het veilig gebruik van gereedschap op hoogte zie: Veiligheid bij buitensport/ Borgen gereedschap​.

Sorteer op
 • Op bestelling, Zelf samen te stellen

  Spitset basis en uitgebreid
  Spitset basis en uitgebreid

  Voor de Spitkits hanteer ik een basispitset met uitbouw tot uitgebreid. Er zijn ook alternatieven aangegeven. Prijsindicatie € 285 - €350. Veel alternatieven en mogelijke samenstellingen naar eigen wens.

 • Alp Design Armando
  Alp Design Armando

  Tas ontwikkeld om je spitkit voor speleologie mee te nemen. Bevat een cartridge voor 10 stuks 8mm spits. Hoogte: 33cm. Gewicht: 240g.

  € 39,90
 • Alp Design Armando Forre
  Alp Design Armando Forre

  Canyoning tas speciaal voor de spitkit. Interne zak en cartridge voor 10 spits. Zijkant en bodem voorzien van netmateriaal voor snelle afwatering. Hoogte: 33cm. Gewicht: 208g.

  € 44,95
 • Alp Design Borsetto
  Alp Design Borsetto

  Tas ontwikkeld voor topografie of voor transport van kleine items. Maat: 18x4 cm - hoogte: 23cm - gewicht: 100g

  € 18,95
 • Alp Design Cartucciera
  Alp Design Cartucciera

  Cartridge voor 10 stuks 8mm spits inclusief conen. Los om in een tas of tonnetje te stoppen of als vervanging bij de Armando of Armando Forre van Alp Design.

  € 16,90
 • AV Explobag
  AV Explobag

  Rechthoekige speleologie tas in PVC 1000 dtex 700g / m². Gebruikt voor het vervoer stekkers, hamer en handboor. Sluiting door zowel Zelf grip en clip sluiting. Interne accommodatie voor hamer handvat.

  € 37,95
 • MTDE Spikit exploratiezak
  MTDE Spikit exploratiezak

  Is misschien wel de beste in zijn soort. Netjes, gemaakt om de hamer, handboor, conen en ankerplaten, boren en veel meer erin op te bergen. Hang het op de Garma borst harnas voor een echt gebruiksvriendelijk - setup.

  € 19,95
 • Gear Perspective Guide Pouch
  Gear Perspective Guide Pouch

  GUIDE POUCH oorspronkelijk ontworpen als reddingsbuidels. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren en kunnen worden gebruikt als ankerbouwsets, EHBO-sets, boutsets, trekkoordzakje en nog veel meer! Groot buitenvak, mesvak, schuifvak.

  € 75,00
 • Petzl Gereedschapstas
  Petzl Gereedschapstas

  Met de TOOLBAG-gereedschapstas kan de gebruiker zijn / haar gereedschap ordenen tijdens hangende werkzaamheden. Tas voor een spitkit. Het etui kan gemakkelijk aan elk type harnas worden bevestigd. Verkrijgbaar in drie maten.

  € 22,50
 • Petzl Bolt Bag
  Petzl Bolt Bag

  Opbergtasje voor routebouwers. Twee vakken met klittenbandsluiting. Een zakje met riem en gesp. Grote zak sluit met een klep en snelle gesp, Kleine binnenzak, uitwendig holster voor een hamer en compartimenten voor bits. Aan riem.

  € 29,50
 • Petzl Sakab Pofzakje
  Petzl Sakab Pofzakje

  Bij CanyonZone vinden we de Petzl Sakab een perfecte tas om je verzameling bouten en hangers bij elkaar te houden met je boren, moeren etc.

  € 32,00 € 28,95
 • Rodcle 9.8 Portaspit
  Rodcle 9.8 Portaspit

  Opslag en transport systeem zowel wiggen als boren, gevormd met klittenbandsluiting en klittenband. Het is vervaardigd uit flexibel materiaal, bestand tegen scheuren en wrijving.

  € 9,75
 • Rodcle Atraction
  Rodcle Atraction

  Gereedschaps tas uitgevoerd met een krachtige magneet om het verlies van de inhoud te voorkomen. Tas gemaakt van Polyester AT 1100 Dtex stof en een PVC coating.

  € 14,75
 • Nieuw bij CanyonZone

  Rodcle Barraca II
  Rodcle Barraca II

  De externe ondersteuning voor de hamer.Een tweede systeem van sluiting van de mond door middel van tape waarmee de opening van de mond kan worden beperkt. Het heeft drainage en lussen op verschillende hoogten voor bevestiging.

  € 32,50
 • NIEUW

  Rodcle Compacta
  Rodcle Compacta

  Spitkitzak voor uitgebreide installatie voor gebruik in speleologie en canyoning. Heeft verborgen naden, intern gaasvak, drain gaten, het openen van een grote diameter en gemaakt in zeer sterke materialen. Gewicht: 210 g.

  € 34,95
 • Edelrid Holster
  Edelrid Holster

  De perfecte bevestiging voor de hamer aan je gordel als je aan het riggen / equiperen. De Holster kan op de canyon-/speleo-/klimgordel gefixeerd worden.

  € 8,00
 • Beal Air Leash
  Beal Air Leash

  Uitschuifrekbare band om aan gereedschap te verbinden om verbonden te blijven terwijl in gebruik bij werkzaamheden op hoogte. Minimale lengte: 45 cm - Rek onder 500g: 150 cm.Maximaal gewicht van het gereedschap: 500 g.

  € 24,80 € 21,95
 • Beitel
  Beitel

  Een compacte platte beitel om bij je spitset toe te voegen om rotsen te egaliseren voor het plaatsen van nieuwe haken. De beitel is geheel verhard met een verharde slagkop.

  € 6,49
 • Black Diamond Stopper
  Black Diamond Stopper

  Stoppers / Nuts / klemwig zijn essentieel voor elk traditioneel rack, ontworpen met een transversale tapsheid die zijwaartse plaatsing in fakkels en ondiepe naden mogelijk maakt. Duurzame aluminium koppen en stalen kabels.

  € 11,00
 • CAMP Pro Nut Set (klemwig) - 5 stuks
  CAMP Pro Nut Set (klemwig) - 5 stuks

  Een set Pro Nuts/klemwig die het essentiële assortiment klemwiggen voor het moderne traditionele rek omvat. Gebogen ontwerp zorgt voor veilige plaatsing en gemakkelijke verwijdering. Kleurgecodeerde koppen voor snellere selectie.

  € 55,95
 • Wild Country Superlight Offset Rocks 5-10
  Wild Country Superlight Offset Rocks 5-10

  Subtiel, superlicht en veilig. Ze zijn eenvoudig maar ongelooflijk effectief en combineren de beproefde curve van Rocks met een radicale zijconus die een nieuwe dimensie toevoegt aan bescherming. Intuïtief en makkelijk te plaats.

  € 64,95 € 56,95
 • CT Thunder Hamer
  CT Thunder Hamer

  Is een lichtgewicht en goed uitgebalanceerde rotshamer, ideaal voor alpine klimroutes. kop van gehard staal met gat om aanshamerholster te haken (inclusief HAMMER LODGE); lichtmetalen handgreep met ergonomische rubberen hoes. 450g

  € 81,50
 • Kong Speleagle hamer
  Kong Speleagle hamer

  Compacte roestvrij stalen Speleagle hamer van Kong voor multifunctionele inzetbaarheid bij speleologie, canyoning, bergsport, reddingsoperaties en werk op hoogte & rigging werkzaamheden. 2 dopsleutels voor 3mm en 17mm moeren.

  € 84,75
 • Kop de Gas loodkoppen Extractor
  Kop de Gas loodkoppen Extractor

  Hoogwaardige, warmtebehandelde stalen beitel om de loden koppen gemakkelijk en snel uit te schrapen. Van gehard chroom-vanadiumstaal.

  € 15,50
 • Petzl Bongo hamer
  Petzl Bongo hamer

  Mephaken hamer / rotshamer voor gebruik tijdens canyoning, speleo, adventure klimmen, artificieel klimmen/aid climbing of voor het riggen/behaken van nieuwe routes. Rubberen grip voor reduceren vibraties. Gat voor bevestigen touw

  € 80,00 € 76,95
 • Petzl Tam Tam hamer
  Petzl Tam Tam hamer

  Petzl TAM TAM Exploratie / speleologie hamer
  Ontworpen voor plaatsen van bolt ankers met een handboor / tamponnoire.
  Handvat voorzien van een 13 mm ringsleutel die past op 8 mm bolt heads.
  Voorzien van een polslus.

  € 70,00 € 69,95
 • Petzl Perfo Spe
  Petzl Perfo Spe

  Handboor voor zelfborende ankers. Compact en lichtgewicht. Uitgevoerd met een metalen mini handel om grip te geven.

  € 32,00
 • Petzl Rocpec
  Petzl Rocpec

  Handboor met SDS boorkop houder. Kan gaten boren tot verschillende dieptes en diameters voor alle soorten ankers. Makkelijke set-up en uiteen halen zonder extra gereedschap nodig te hebben.

  € 65,00 € 62,45
 • Petzl Rocpec Adp
  Petzl Rocpec Adp

  Adapter voor ROCPEC boor. Vergroot de veelzijdige inzet van de ROCPEC handboor en biedt meer comfort en efficiency bij het plaatsen van 12mm zelfborende expansie bolts.

  € 30,00
 • Raumer Bussola​ EX 17 Adaptor voor Martello Cr Mo ACTION Hamer
  Raumer Bussola​ EX 17 Adaptor voor Martello Cr Mo ACTION Hamer

  Verbindingsadapter om de EX 13-sleutel te transformeren, te plaatsen aan de onderkant van de hamerhandgreep Action Hammer, in een EX 17-sleutel!

  € 15,18
 • Raumer Hammer ACTION 2017
  Raumer Hammer ACTION 2017

  Rigging hamer voor speleologie en canyoning. Zowel de handgreep als kop zijn versterkt om de weerstand en duurzaamheid te verbeteren. De handgreep is bevestigd aan de dissel met een roestvrij stalen pen, om losraken te voorkomen.

  € 69,99
 • Raumer Inox Adapter M10-M10
  Raumer Inox Adapter M10-M10

  M10 / M10 adapter (optioneel te verbinden met Bolt Driver Raumer Stroker). Gemaakt met een roestvrij stalen kern en een gehard gegalvaniseerd staal zeshoekig lichaam. Bevestigen / verwijderen met een steeksleutel 13.

  € 8,54
 • Raumer Inox Adapter M10-M8
  Raumer Inox Adapter M10-M8

  Adapter M10-M8 optionele bevestiging aan Bolt Driver Raumer Stroker. Voor Raumer RAINOX M8. Gemaakt met een roestvrijstalen kern en een zeshoekig huis van gehard gegalvaniseerd staal. Vastzetten/verwijderen met een steeksleutel 13

  € 8,95
 • Raumer Point Bit (diam.12x31)
  Raumer Point Bit (diam.12x31)

  Punt bitjes van gehard gegalvaniseerd staal. Ideaal voor zeer zachte rots. Ontworpen voor gebruik op Raumer Stroker om handmatig gaten te boren voor Raumer RAINOX M8. Is aan slijtage onderhevig. moeten regelmatig worden vervangen.

  € 4,48
 • Raumer Point Bit (diam.12x45)
  Raumer Point Bit (diam.12x45)

  Puntbit van gehard verzinkt staal. Ideaal voor zeer zachte rock. Ontworpen voor gebruik op Raumer Stroker om handmatig gaten te boren voor Raumer Full Time en Wing Time hangers. Is aan slijtage onderhevig. Regelmatig vervangen.

  € 4,48
 • Raumer Steek-ringsleutel 13
  Raumer Steek-ringsleutel 13

  Chrome-Molybdeen hex 13-sleutel. Zeer handig voor het uitrusten van ankers met bouten met M8-moeren of om M8-schroeven op boutenhangers te bevestigen. Het snoer van 1,5 m voorkomt verlies. Gewicht: 55 gr.

  € 12,88
 • Raumer Striker
  Raumer Striker

  Verzinkte Slagpin voor veilig en juist plaatsen van Raumer RAINOX / M8.
  Gemaakt met gehard staal en geschikt zijn voor herhaald gebruik.
  Om de plaatsing te verzorgen en te voorkomen om de bout vierkant te slaan.

  € 3,21
 • Raumer Stroker
  Raumer Stroker

  Met een eenvoudige en veilige verbinding systeem (M10 / EX13) met behulp van een vast zeskant (13), kunnen adapters of oorspronkelijke punt stukjes gemakkelijk worden ingebracht voor handmatige boringen in rotsen.

  € 51,41
 • SDS PLUS NEMESIS Boor - Ø10x100
  SDS PLUS NEMESIS Boor - Ø10x100

  Innovatieve type spiraalboor is ontworpen om een langere levensduur van de snijkanten / carbidekop en een drastische vermindering van trillingen te garanderen. Voor beter boren en snellere verwijdering van stof en puin. Ø10x100.

  € 19,50
 • SDS PLUS NEMESIS Boor - Ø10x150
  SDS PLUS NEMESIS Boor - Ø10x150

  Innovatieve type spiraalboor is ontworpen om een langere levensduur van de snijkanten / carbidekop en een drastische vermindering van trillingen te garanderen. Voor beter boren en snellere verwijdering van stof en puin. Ø10x150.

  € 19,95
 • SDS PLUS NEMESIS Boor - Ø10x50
  SDS PLUS NEMESIS Boor - Ø10x50

  Innovatieve type spiraalboor is ontworpen om een langere levensduur van de snijkanten / carbidekop en een drastische vermindering van trillingen te garanderen. Voor beter boren en snellere verwijdering van stof en puin. Ø10x50.

  € 18,95
 • SDS PLUS NEMESIS Boor – Ø8x100
  SDS PLUS NEMESIS Boor – Ø8x100

  Innovatieve type spiraalboor is ontworpen om een langere levensduur van de snijkanten / carbidekop en een drastische vermindering van trillingen te garanderen. Voor beter boren en snellere verwijdering van stof en puin. Ø8x100.

  € 15,95
 • SDS PLUS NEMESIS Boor – Ø8x50
  SDS PLUS NEMESIS Boor – Ø8x50

  Innovatieve type spiraalboor is ontworpen om een langere levensduur van de snijkanten / carbidekop en een drastische vermindering van trillingen te garanderen. Voor beter boren en snellere verwijdering van stof en puin. Ø8x50.

  € 14,95
 • Safety lace
  Safety lace

  Een handige verbinding voor bevestigen van je mes aan je gordel, je fluit aan je helm of je moersleutel of hamer aan je spitset zodat je deze niet kwijtraakt in de canyon of grot als je onderweg bent.
  In 12 verschillende kleuren.

  € 1,95
 • Steekringsleutel 17
  Steekringsleutel 17

  Chroom-Molybdeen zeskantige steekringsleutel. Zeer handig voor het plaatsen van ankers met bouten met M10-moeren of om M10-schroeven op boutenhangers te bevestigen. Het snoer van 1,5 m voorkomt verlies. Gewicht: 75 gr.

  € 16,02
 • Steekringsleutel 19
  Steekringsleutel 19

  Chroom-Molybdeen zeskantige steeksleutel 19. Zeer handig voor het plaatsen van ankers met bouten met M12-moeren of om M12-schroeven op boutenhangers te bevestigen.

  € 19,81 € 18,95
 • Steeksleutel 13-17
  Steeksleutel 13-17

  Met deze steeksleutel heb je voor zowel M8 (#13) en M10 (#17) moeren vast te draaien in één. Vooral aan het begin van het seizoen een must om deze standaard in je canyonset en spitkit mee te nemen.

  € 7,50
 • WGB Ratel Ring/Steeksleutel 13mm
  WGB Ratel Ring/Steeksleutel 13mm

  Met deze ringratelsleutel voor speleologie kunt u eenvoudig en snel de M8(#13), moeren en schroeven vast- en losdraaien. De kop van de ratelsleutel is onder een hoek van 15° geplaatst zodat je moeilijkere plaatsingen kunt doen.

  € 12,49
 • WGB Ring/Steeksleutel 13mm
  WGB Ring/Steeksleutel 13mm

  Met deze ring/steeksleutel kan je voor speleo (en canyoning) de M8 (#13) moeren vast en los te draaien. De kop van de ringsleutel is in een hoek van 15° schuin geplaatst zodat je ook lastigere plaatsingen met gemak kan doen.

  € 6,49
 • Wrench Verstelbare moersleutel
  Wrench Verstelbare moersleutel

  De sleutel is gemaakt van Chrom-Vanadium-Staal en is verchroomd
  2-Komponentenhandvat voor betere grip, een ook om een sling of stuk reepschnurr aan vast te maken om op grote hoogte niet te verliezen.

  € 9,50
 • Beal Superleash
  Beal Superleash

  Een uittrekbare uitrustingslus op basis van webbing, waardoor gereedschap tijdens gebruik bevestigd kan blijven. De SUPERLEASH uitrustingshouder houdt zwaar gereedschap vast dankzij de uitschuifbare uitrustingslus.

  € 32,95 € 29,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel