Enkele katrol zonder rem

  Enkele katrollen, zonder teruglooprem, worden bij outdoor gebruikt in diverse hijssystemen, waarbij een soepele doorloop van het touw belangrijk is. Eveneens ideaal voor het creëren van een omlooppunt, een takelsysteem die 2 kanten op moet kunnen bewegen of voor een horizontale verplaatsing over een kabel of touw.

Sorteer op
 • AustriAlpin Pulley
  AustriAlpin Pulley

  Compacte en zeer lichte synthetische katrol met 15kN breeklast en scharnierende zijwangen. Perfect voor noodgevallen een hijssysteem mee te bouwen of om geleidelijker van de Guided Rappel naar beneden ab te seilen. Touw tot 11 mm.

  € 9,95
 • Nieuw 2021

  Petzl SPIN L1
  Petzl SPIN L1

  Zeer efficiënte enkele katrol met swivel (wartel). De katrol kan worden geopend, zelfs als deze aan het anker is bevestigd, is ontworpen voor maximale eenvoud bij het opzetten van transport- of lastafwijkingssystemen en tyroleans.

  € 102,85
 • Petzl Oscillante
  Petzl Oscillante

  Een zeer lichte hulp-katrol met beweegbare flanken. Kan snel en eenvoudig geïnstalleerd worden door de mobiele flanken en zodoende uitstekend is voor gebruik bij noodkits voor takelredding in de canyon of grot. Touwen: 7 tot 11 mm

  € 19,00
 • Petzl Partner
  Petzl Partner

  Compacte en lichte katrol met mobiele flanken en een hoog rendement.
  Is een compacte en lichte katrol met flexibele flanken en een hoog rendement. Blokschijf is gemonteerd op een waterdichte kogellager. Touw: 7 tot 11 mm.

  € 42,00
 • Petzl Fixe
  Petzl Fixe

  Is een lichte, compacte en sterke katrol voor takelsystemen en last-omleidingen met een ideale verhouding tussen gewicht en prestaties. te gebruiken om touw te om te leiden en zo slijtage door vuil en wrijving te voorkomen.

  € 25,50
 • Petzl Rescue
  Petzl Rescue

  Is een aluminium prusik katrol met mobiele flanken en een hoog rendement voor hulpverlening: reddingen, takelen van zware ladingen en intensief gebruik. Katrolschijf is gemonteerd op afgesloten kogellagers. Voor drie karabiners.

  € 62,50 € 56,95
 • Petzl Mini
  Petzl Mini

  Is een lichte en platte aluminium prusik katrol met mobiele flanken; ondanks het compacte formaat sterk genoeg om te werken met zware lasten. Schijftype afgedichte kogellagers. Touw 7 - 11 mm.

  € 55,00 € 50,95
 • Petzl Fixe Zwart
  Petzl Fixe Zwart

  Eenvoudige, sterke, compacte en lichte katrol met vaste flanken voor takelsystemen en last-omleidingen met een ideale verhouding tussen gewicht en prestaties. Touw om te leiden, zo slijtage voorkomen. Touwen 7 tot 13 mm.

  € 25,00
 • SMC CRx 1"Katrol
  SMC CRx 1"Katrol

  Is lichtgewicht reddingspoelie. Aluminium zijkanten van hoge sterkte houden het licht terwijl een roestvast stalen as bestand is tegen corrosie. Poelie heeft prusik-ming-mogelijkheid voor gebruik in 3op1 mechanische voordeelstemen

  € 24,95
 • Rock Exotica Mini Machined Pulley (Single)
  Rock Exotica Mini Machined Pulley (Single)

  De machined katrol is gefreesd uit een blok 7075 aluminium zodat materiaal weg kan worden gelaten waar het niet nodig is. Deze katrollen compacter, sterker en lichter van gewicht dan de gebruikelijke gestanste katrollen. Touw 11mm

  € 80,15
 • Rock Exotica OmniBlock 1.1
  Rock Exotica OmniBlock 1.1

  Vervangt de traditionele katrol, karabiner en antitorsie schakel en is lichter, goedkoper en bespaart kostbare hoogte. Ook kunt u het touw in en uit de katrol halen terwijl de katrol vast zit in het systeem. Touw 13 mm.

  € 113,44
 • CT Orbiter F
  CT Orbiter F

  Is een katrol met vaste zijplaten. Voor takelwerken en deviaties. Gemaakt van een geanodiseerde lichte legering; katrolschijven gemonteerd op kogellagers; Touwen tot 13 mm.

  € 21,50 € 20,95
 • CT Orbiter M
  CT Orbiter M

  Is een katrol met beweegbare zijplaten die het mogelijk maken om een musketon in te klikken. Gemaakt van een geanodiseerde lichte legering;
  Katrolschijven gemonteerd op kogellagers.Touwen tot 13 mm. Voor takelwerken en deviaties.

  € 19,00 € 18,75
 • CT Orbiter S
  CT Orbiter S

  Katrol met beweegbare zijplaten die het mogelijk maken om een musketon in te klikken. Gemaakt van een geanodiseerde lichte legering;
  Katrolschijven gemonteerd op kogellagers; Touwen tot 13mm. Voor takelwerken en deviaties.

  € 63,90
 • BEAL Transf'Air FIXE Katrol met Glijlager (2021)
  BEAL Transf'Air FIXE Katrol met Glijlager (2021)

  Compacte en lichtgewicht katrol met vaste zijplaten. RVS as en ring. De schijf is gemonteerd op een bronzen kraag om een goede efficiëntie te bevorderen. Uniek identificatienummer. Touw max diameter 12mm.

  € 23,51
 • BEAL Transf'Air FIXE B Katrol met Kogellager (2021)
  BEAL Transf'Air FIXE B Katrol met Kogellager (2021)

  Katrol met vaste zijplaten en kogellagers voor optimale efficiëntie. Maakt het mogelijk om een katrolsysteem op te zetten door een component zoals een stijgklem toe te voegen. Individueel identificatienummer. Kabel max 13mm.

  € 44,81
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel