Klim gerelateerd materiaal: op aanvraag

 Klimmaterialen / outdoormateriaal hebben diverse toepassingsmogelijkhedenOok bedrijven met bijvoorbeeld een boomkroonpad, klim- en avonturenparken en boomverzorgingsbedrijven gebruiken uitrusting die bij canyoneering en / of speleologie worden gebruikt.
Canyoneers en speleologen zijn vaak multi-disciplinair in de buitensport en beoefenen zo ook rots-, sport-, traditioneel klimmen en alpinisme waarbij ander matariaal wenselijk kan zijn.

Hier zijn artikelen opgenomen die voor diverse buitensporten en bedrijven prima geschikt zijn. 
Hier zijn ook artikelen opgenomen die geleverd kunnen worden en veelal ook al eens geleverd zijn, gezien onze marktkennis en leveranciers.

De artikelen zijn veelal "op aanvraag" beschibaar. Hou dus rekening met een iets langere levertijd.
Op aanvraag: Prijs en Levertijd. Stuur een mail naar info@canyonzone.com met je behoefte.

Sorteer op
 • CT Click Up Plus
  CT Click Up Plus

  Is een innovatief handmatige remonderbreker. Voor binnen- en steile beklimmingen, kan het worden gebruikt met alle dynamische enkelvoudige touwen in het Ø-bereik van 8,5 tot 11 mm. Lichtgewicht en compact.

 • Nieuw 2024

  Edelrid Ohm II
  Edelrid Ohm II

  Een innovatieve oplossing voor de problemen waarmee klimmers met een aanzienlijk gewichtsverschil worden geconfronteerd. Belemmert de aan- en inname van het touw niet tijdens het klimmen en zekeren. Voor binnen- als buitengebruik.

  € 124,95
 • Nieuw 2024

  Ontgrendelingstool voor SWAN- en SIMBA-harnassen
  Ontgrendelingstool voor SWAN- en SIMBA-harnassen

  Het ontgrendelingstool voor Petzl SWAN®- en SIMBA-harnassen opent de FAST LT PIN-LOCK-gesp aan de achterkant van het harnas. Kan gemakkelijk worden gedragen aan het harnas van de gids. Materiaal: Nylon. Gewicht: 5 gram.

 • Petzl Ange Finesse S
  Petzl Ange Finesse S

  Klimsetje met lichte innovatieve Ange snappers in lichtste uitvoering . Het Petzl MonoFill Keylock systeem combineert traditionele keylock sluiting (geen haakje, vloeiend inklikken, sterk) met eigenschappen van een draadsluiting.

  € 27,50 € 22,95
 • Nieuw 2024

  Petzl ASPIR harnas
  Petzl ASPIR harnas

  Een comfortabel verstelbaar harnas met materiaallussen voor groepsactiviteiten. Comfortabel duurzaam one-size-fits-all harnas met materiaallussen. Verstelbaar met beweegbare heupriemvulling zodra het harnas is aangetrokken.

 • Petzl Grigri
  Petzl Grigri

  Zekeringsapparaat met nokondersteunde blokkering. Uitgerust met een ergonomische handgreep, die gemakkelijke bediening biedt voor een soepele en comfortabele afdaling voor de klimmer. Touwcompatibiliteit: enkeltouw van 8,5-11mm.

 • Petzl Grigri Plus
  Petzl Grigri Plus

  Nieuwe zekerapparaat, biedt extra zekerheid met de anti-paniekfunctie. Zeer gecontroleerde afdaling door de compacte hendel die zorgt voor een soepele overgang tijdens de uitgave van het touw. Touwdiameters van 8,9 tot 11 mm.

 • Nieuw 2024

  Petzl PANDION harnas
  Petzl PANDION harnas

  Is ontworpen voor groepen en heeft één materiaal lus en is gemakkelijk aan te trekken, aan te passen en te gebruiken. De dikke band biedt een grote duurzaamheid voor intensief gebruik, zowel in de sportschool als outdoor.

 • Petzl Sama - maat S
  Petzl Sama - maat S

  PETZL SAMA - MAAT S Klimgordel voor klimmen in een sportschool, op een steile rots of op multi-pitch routes

  Het SAMA-harnas is ontworpen voor sportklimmen en is comfortabel voor zowel binnen- als buitenklimmen. De elastische…

 • Nieuw 2024

  Petzl SIMBA KLIM harnas
  Petzl SIMBA KLIM harnas

  Zeer eenvoudig te gebruiken harnas voor het hele lichaam voor kinderen. Gemakkelijk aan te trekken door een kind, met een FAST LT PIN-LOCK gesp aan de achterkant van het harnas. Biedt optimale bewegingsvrijheid. Zeer duurzaam.

 • Speleo Ladder
  Speleo Ladder

  De Speleo / kabel ladder van Canyonzone is een smalle lichtgewicht (2,3 kg) ladder, ideaal als klimuitrusting of als uitdagende groepsactiviteit. Lichtgewicht aluminium treden. Totale lengte: 10 meter. Gewicht: 2,3 kg.

  € 179,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel