CanyonZone

Over CanyonZone

 Winkelen zonder zorgen en eenvoudig vanaf elke locatie. Dat is CanyonZone.nl, de online winkel van CanyonZone. Op CanyonZone.nl vind je alle producten snel en overzichtelijk, voorzien van informatie en tips waarop je moet letten bij jouw keuze.

CanyonZone.com, CanyonZone.eu, CanyonZone.nl, CanyonZone.be zijn de internetpagina's / internetadressen van CanyonZone. Met de 1ste twee URL'n kan ingelogd worden op de Engelstalige webversie, de andere twee geven je de Nederlandstalige versie van de Website van de (web)winkel van CanyonZone gevestigd in Zutphen te Nederland.

Snel besteld en snel thuis 
Door onze overzichtelijk site heb je het juiste producten snel gevonden, kan je de actuele voorraad zien en het product meteen bestellen. Jouw bestelling wordt dan binnen 2 werkdagen naar je verstuurd en je kan de vorderingen van jouw bestelling online zelf bijhouden.  

Keuzehulp 
Thuis winkelen en toch over de kennis en informatie van één van onze medewerkers beschikken? Dat kan! Via onze keuzehulp kan je stapsgewijs informatie vinden over verschillende producten. Zoek je bijvoorbeeld een touw maar weet je niet welke diameter het beste bij jou en je canyonstijl past? Neem dan per mail of telefoon contact met ons op om je bij de keuze te kunnen adviseren. 

Locatie om te passen / uitproberen
Om je optimaal voor te bereiden voor aanschaf van een touw of neopreen pak, bieden wij dan ook de mogelijkheid dat je deze kan uitproberen of passen in de winkel / showroom te Zutphen. Tijdens het uitproberen en passen geven onze experts graag tips en adviezen over de keuze van het touw of pak. Wil je graag een specifieke pak komen passen? Neem dan van te voren even contact met ons op via 06-2023 7357. Dan zorgen wij dat we de juiste maat voor je hebben klaar liggen.
Parkeren is geen probleem, dit is kosteloos en voldoende parkeergelegenheid voor de deur. 

Contactadres / bezoekadres:
CanyonZone
Maria Rutgersstraat 49
7207 GX Zutphen

Distributie, opslag en testlocatie
Holtmede 25 g
7207 BX Zutphen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel