Touw bescherming

 Touwbeschermers gebruiken we als touw langs een rand schuurt, of langs andere scherpe / ruwe delen worden gebruikt. Het touw zal hierdoor minder slijten (en dus breken!). Voorkomt rafels of het doorsnijden van het touw. Het is van belang om vooraf bij speleologie en canyoning te bepalen waar de touwen langs lopen zodra ze geïnstalleerd worden, zodat de juiste bescherming gekozen kan worden.

Veelal bestaan touwbeschermers uit een lichte en resistente beschermhuls. Een klittenbandsluiting voor het beschermend deel en een klem voor om het touw om makkelijk te plaatsen en verwijderen.

Sorteer op
 • AV Save Rope 50
  AV Save Rope 50

  Voorzien van zelf grip bevestiging. Kan worden bevestigt met de verstelbare band voor goede postionering voor maximale bescherming van het touw / koord bij grotten of werk op hoogte. Een maat - 50cm. In Blauw, Geel, Rood.

  € 13,95
 • AV Touwbeschermer
  AV Touwbeschermer

  45 cm lange sluiting door middel van velcro / zelfbevestiging. Met een prussik op het touw te fixeren op de wrijvingsplaats. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gewicht: 105 g.

  € 14,95
 • Korda's Krimpkous 8mm tot 12mm / 10cm
  Korda's Krimpkous 8mm tot 12mm / 10cm

  Is een doorschijnend plastic omhulsel om touwen te merken.
  Geschikt voor touwen van 8 tot 12 mm. 10cm is voldoende om één touw te markeren. Deze transparante krimpmantel dient om het uiteinde van het touw te beschermen.

  € 0,79
 • Landjoff Rope Protector
  Landjoff Rope Protector

  Beschermer met dubbele klittenbandsluiting. Mogelijkheid tot uitbreiding van de lengte en breedte. Koord voor de bevestiging aan touw. Opgerold is de manier om de touwbeschermer te vervoeren.

  € 9,00 € 7,95
 • Landjoff Rope Protector Heavy
  Landjoff Rope Protector Heavy

  Beschermer van zware kwaliteit materiaal met dubbele klittenbandsluiting. Mogelijkheid tot uitbreiding van de lengte en breedte. Koord voor de bevestiging aan touw. Opgerold is de manier om de touwbeschermer te vervoeren.

  € 11,00 € 9,95
 • Petzl Protec
  Petzl Protec

  Is een touwbeschermer voor touwen die in contact komen met scherpe randen. Van duurzaam materiaal (PVC), lichtgewicht & soepel. Door middel van klittenband en clip snel en eenvoudig aan het touw te bevestigen. Lengte: 55cm.

  € 13,07 € 12,95
 • Nieuw 2022

  Petzl Protec 2022
  Petzl Protec 2022

  Flexibele touwbeschermer om het touw te beschermen tegen slijtage (randen). Lichtgewicht, flexibel en zeer sterk TPU (PVC-vrij) materiaal sluitsysteem met klittenband. Past op verschillende touwdiameters. Afmetingen: 56x5x2,5cm.

  € 15,00
 • Rodcle Convencional 30
  Rodcle Convencional 30

  Touwbeschermer met een automatisch verstelbaar systeem dat zich aanpast aan de dikte van het touw. Kan in het gebied van wrijving worden bevestigd. Hoge weerstand, een klittenbandsluiting langs de gehele beschermer. Lengte 30 cm.

  € 25,85 € 23,95
 • Rodcle Convencional 40
  Rodcle Convencional 40

  Touwbeschermer met een automatisch verstelbaar systeem dat zich aanpast aan de dikte van het touw. Kan in het gebied van wrijving worden bevestigd. Hoge weerstand, een klittenbandsluiting langs de gehele beschermer. Lengte 40 cm.

  € 26,50 € 23,75
 • Rodcle Convencional 50
  Rodcle Convencional 50

  Touwbeschermer met een automatisch verstelbaar systeem dat zich aanpast aan de dikte van het touw. Kan in het gebied van wrijving worden bevestigd. Hoge weerstand, een klittenbandsluiting langs de gehele beschermer. Lengte 50 cm.

  € 28,75 € 25,50
 • Rodcle Convencional 60
  Rodcle Convencional 60

  Touwbeschermer met een automatisch verstelbaar systeem dat zich aanpast aan de dikte van het touw. Kan in het gebied van wrijving worden bevestigd. Hoge weerstand, een klittenbandsluiting langs de gehele beschermer. Lengte 60 cm.

  € 29,85 € 26,50
 • Rodcle Expire
  Rodcle Expire

  Klem dat de fixatie van touwbeschermers aan het touw van een bepaald punt mogelijk maakt zonder dat het touw beschadigt. Inzetbaar voor touwdiameters van 8 tot 12 mm.

  € 3,54

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel