Voetstijgklemmen

 Voetstijgklemmen / Voetstijgers, zijn getande apparaten die door middel van een hijsband aan de voet van de klimmer wordten bevestigd, hebben een veerbelaste nok in één richting die  een snelle beweging op een touw mogelijk maakt. Door gebruik te maken van een voetstijgklem, worden de de benen gebruikt om het touw te beklimmen. Niet-vergrendelende voetstijgklemmen kunnen eenvoudig van het touw worden gehaald. Vergrendelbare voetstijgers vergrendelen op het touw en moeten handmatig worden ontgrendeld om van het touw te worden gehaald.

Sorteer op
 • CT Quick Step
  CT Quick Step

  Is er in een linker of rechter voet stijgklem dat vergemakkelijkt en versnelt touw stijgen in speleologisch operaties bij gebruik in combinatie met de borst stijgklem of Quick Up modellen.

  € 63,50
 • CT Quick Step Strap
  CT Quick Step Strap

  Is een vervangingsband die onder de linker en rechter versie van de CT QUICK STEP voetstijgklem past.

  € 8,40
 • Edelrid Foot Cruiser - rechts
  Edelrid Foot Cruiser - rechts

  Geavanceerde voetstijger die efficiënt en moeiteloos klimmen op het touw mogelijk maakt. Een voorgeïnstalleerde maar verwijderbare touwbeveiliging voorkomt onbedoeld loslaten. Vergrendelingsmechanisme is gemakkelijk te bedienen.

  € 66,95 € 59,95
 • NIEUW

  Petzl Pantin Catch - Blokkeerpal
  Petzl Pantin Catch - Blokkeerpal

  Een losse blokkeerpal die op de kam van de voetstijgklem te plaatsen is om deze eenvoudiger en sneller te openen en blokkeren. De vang voor PANTIN voet ascender, helpt om het touw in het apparaat te houden tijdens het klimmen.

  € 7,50
 • Petzl Pantin vs 3
  Petzl Pantin vs 3

  Is een voetstijgklem die is ontworpen voor efficiëntere en minder vermoeiende touwstijgingen. Functioneel en ergonomisch in gebruik. Grote duurzaamheid o.a. roestvrijstalen kam en Dyneema-riemen. Touwcompatibiliteit: 8 tot 13 mm.

  € 63,00 € 59,95
 • Petzl Pantin vervangende voetriem
  Petzl Pantin vervangende voetriem

  Vervangende voetriem voor Petzl Pantin voetstijgklem links en rechts, ook voor Petzl Patin vs 3.

  € 18,75
 • CAMP Turbofoot Evo Ascender
  CAMP Turbofoot Evo Ascender

  Innovatieve voetstijgklem, lagere wrijving op het touw: verbeterde zweefefficiëntie, geen slijtage aan het touw en het apparaat. Het nieuwe bandensysteem past op alle schoenen. Het kan ook worden gebruikt als borgkatrol

  € 92,00 € 84,95
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel