Voetstijgklemmen

 Voetstijgklemmen / Voetstijgers, zijn getande apparaten die door middel van een hijsband aan de voet van de klimmer wordten bevestigd, hebben een veerbelaste nok in één richting die  een snelle beweging op een touw mogelijk maakt. Door gebruik te maken van een voetstijgklem, worden de de benen gebruikt om het touw te beklimmen. Niet-vergrendelende voetstijgklemmen kunnen eenvoudig van het touw worden gehaald. Vergrendelbare voetstijgers vergrendelen op het touw en moeten handmatig worden ontgrendeld om van het touw te worden gehaald.

Sorteer op
 • CAMP Turbofoot
  CAMP Turbofoot

  CAMP TURBOFOOT ASCENDER / STIJGKLEM Innovatieve voet-stijgklem met het nieuwe rollersysteem van CAMP. De rollers zijn ontwikkeld voor lagere wrijving op het touw: verbeterd de stijg efficiency, geen wear&tear op het touw en het…

  € 62,00
 • CT Quick Step
  CT Quick Step

  De Climbing Technology (CT) Quick Step is er in een linker of rechter voet stijgklem dat vergemakkelijkt en versnelt touw stijgen in speleologisch operaties bij gebruik in combinatie met de borst stijgklem of Quick Up…

  € 48,95
 • NIEUW

  Petzl Pantin Catch - Blokkeerpal
  Petzl Pantin Catch - Blokkeerpal

  PETZL PANTIN CATCH - BLOKKEERPAL Petzl is in 2016 met een losse blokkeerpal gekomen die op de kam van de voetstijgklem te plaatsen is om deze eenvoudiger en sneller te openen en blokkeren.

  De vang voor PANTIN voet ascender, helpt…

  € 6,75
 • CT Quick Step Strap
  CT Quick Step Strap

  De Climbing Technology (CT) Quick Step Strap is een vervangingsband die onder de linker en rechter versie van de CT QUICK STEP voetstijgklem past.

  € 9,50
 • Petzl Pantin vs 3
  Petzl Pantin vs 3

  PETZL PANTIN VS 3 Voetenstijgklem van de - 3e generatie.PANTIN is een voetstijgklem die is ontworpen voor efficiëntere en minder vermoeiende touwstijgingen, ook beschikbaar in linkervoetversie.

  Gedetailleerde…

  € 58,00 € 57,95
 • Petzl Pantin vervangende voetriem
  Petzl Pantin vervangende voetriem

  PETZL PANTIN VERVANGENDE VOETRIEM Vervangende voetriem voor Petzl Pantin voetstijgklem links en rechts, ook voor Petzl Patin vs 3.

  € 18,75
 • Edelrid Foot Cruiser - rechts
  Edelrid Foot Cruiser - rechts

  EDELRID FOOT CRUISER - RECHTS Geavanceerde voetstijger die efficiënt en moeiteloos klimmen op het touw mogelijk maakt. Een voorgeïnstalleerde maar verwijderbare touwbeveiliging voorkomt onbedoeld loslaten. Het…

  € 66,95 € 59,95
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2022 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel