Artificieel zekeringsmateriaal

 Artificieel klimmen is het beklimmen van rotswanden waarbij van allerhande mobiele zekeringsmiddelen gebruik gemaakt wordt voor de voortbeweging. CanyonZone heeft hier klimhaken, hemelhaakjes, draadhaak, Leash systeem, voetlussen / trapkoord / bandladder en (hulp-) ladders, goed te gebruiken bij speleologie en canyoning, opgenomen.

Sorteer op
 • Black Diamond Cliffhanger
  Black Diamond Cliffhanger

  Haken op smalle tot medium formaat onevenheden en randen, de Cliffhanger is een onontbeerlijk hulpmiddel op lastige artificiele klimstukken. Perfect te gebruiken voor canyoning en speleo exploratie.

  € 17,95
 • Black Diamond Grappling Hook
  Black Diamond Grappling Hook

  Een beetje oversized, voor het vergroten van grotere randen en flakes dan een Cliffhanger, is de grote bipodbasis van de Grappling Hook opmerkelijk stabiel, zelfs bij kleine randen.

  € 19,95
 • Black Diamond Pecker
  Black Diamond Pecker

  Het ideale gereedschap voor lange bigwall-routes: of het nu voor dunne haarspleten, smalle naden of in fijne rotsbarsten, de messcherpe en haardunne neus van de Pecker past waar niets anders houdt. Materiaal: Steel 4130 chromoly.

  € 22,95
 • Black Diamond Talon
  Black Diamond Talon

  Skyhook met drie kanten voor artificieel klimmen en lastige canyon- en speleoroutes openen. Dekt hoeken en gaten van 4,8 mm (3/16 inch) tot 13 mm (1/2 in). Gewicht: 48 g.

  € 21,95
 • Black Diamond Wiregate Nut Tool
  Black Diamond Wiregate Nut Tool

  Met een draadgoot voor makkelijk haken en een afgeronde hiel om te pompen, lost de Black Diamond Wiregate Nut Tool problemen op tijdens de on-route trickery.

  € 19,95 € 16,99
 • Blue Ice Boa Leash
  Blue Ice Boa Leash

  Lichtgewicht, veelzijdig leash systeem voor veeleisende alpine routes, werkzaamheden op hoogte, ijsklimmen en plaatsen van ankerpunten (tegen verlies hamer/boormachine). Elastische banden.

  € 12,00
 • CAMP KAPITEIN HAAK - Medium
  CAMP KAPITEIN HAAK - Medium

  Een brede statiefbasis maakt deze haken opmerkelijk stabiel tijdens lastige hulpbewegingen. Hetzelfde formaat als een Black Diamond Cliffhanger, lengte: 63,5 mm. Smalle (5 mm, 0,2”), beitelvormige tand maximaliseert de houdkracht.

  € 18,99
 • CT Voetlus
  CT Voetlus

  Climbing Technology (CT)​ Voetlus is een lichtgewicht voetlus met 4 treden, geschikt om het touw te beklimmen in combinatie met een stijgbeugel (bijv. CT QUICK-UP Plus).

  € 44,50
 • NIEUW 2017

  Edelrid AID Climber
  Edelrid AID Climber

  Verstelbare voetlus oplopend voor gemakkelijk touwen opgaan. Vier treden maken het gemakkelijk om zelfs moeilijke secties te overbruggen zonder de lengte aan te hoeven passen.

  € 49,95
 • Edelrid Pro Step voetlus
  Edelrid Pro Step voetlus

  Perfect voor beklimming van het vaste touw en voor het overwinnen van moeilijke passages. Een breder steunpunt zorgt voor een betere verdeling van het lichaamsgewicht. Efficiënte lengteaanpassing dankzij de dubbele ruggesp.

  € 24,95
 • Petzl Fifi
  Petzl Fifi

  De Petzl Fifi is een haak voor positionering en voortbeweging bij artificieel klimmen en haulbag retrieval. Lagere karabiner opening voor verbinding met leeflijn, ladders of draagzak.

  € 14,00 € 12,50
 • Petzl Goutte d`eau
  Petzl Goutte d`eau

  Is een skyhook / hemelhaakje met een brede opening, speciaal ontworpen voor het voortbewegen of voor positionering bij artificieel klimmen. Geschikt om te haken aan variërende rotspunten- en gaten. Sling van sterk polyester.

  € 18,99
 • Petzl Gradistep - 5 staps ladder
  Petzl Gradistep - 5 staps ladder

  De Petzl Gradistep is een lichte polyester bandladder met 5 treden voor het artificieel oversteken van een vrije route. Is voorzien van een hoesje waarin de Gradistep kan worden opgeborgen.

  € 42,00 € 34,95
 • NIEUW bij CanyonZone

  Petzl Looping bandladder/voetlus
  Petzl Looping bandladder/voetlus

  Is een nylon band ladder / voetlus met 4 verstevigde treden. Deze bandladder kan zowel geïnstalleerd worden aan de Petzl Ascension handstijgklem als aan een verankering.

  € 45,00 € 36,95
 • Petzl Maillon rapide No 5
  Petzl Maillon rapide No 5

  De Petzl Maillon No 5 is een mini snelschakel om een recupeersysteem te installeren op bijvoorbeeld de Petzl Fifi of om een trapkoord met een stijgklem te verbinden. Deze mini maillon heeft een breeksterkte van slechts 280kg!!

  € 5,48
 • Petzl Quickstep
  Petzl Quickstep

  Is een bandladder met een regelbare nylon één trede (mono step) voor artificieel klimmen. Voet fixatie systeem om je voet in de step te houden tijdens belasting.

  € 32,00 € 29,95
 • Petzl Reglette
  Petzl Reglette

  Petzl Reglette is een skyhook / sky hook met kleine opening, speciaal ontworpen voor reizen of voor positionering bij kunstmatig klimmen. Geschikt om aan smalle randen en hoeken of boorgaten te haken. Zeer sterke polyester sling.

  € 18,99
 • Raumer Climbing systeem STICK-UP (compleet)
  Raumer Climbing systeem STICK-UP (compleet)

  STICK-UP laddervormige aider (compleet) set voor hulp bij het klimmen of speleologie. Is een methode die het mogelijk maakt om in alle veiligheid, zowel in bergen als op de rotsen van de grot, moeiteloos en zeer snel te klimmen.

  € 86,55
 • Raumer Lichtmetalen trede STICK-UP
  Raumer Lichtmetalen trede STICK-UP

  Ultralichte lichtmetalen trede voor Raumer STICK-UP. Een belangrijk accessoire voor het Raumer Climbing systeem STICK-UP (compleet), compleet voor het klimmen in grotten en gaten / kuilen.

  € 41,69
 • Raumer Speciale trapladder voor STICK-UP-methode
  Raumer Speciale trapladder voor STICK-UP-methode

  Ladder-Style Aider voor STICK-UP Aider-systeem. Een speciale hulp in ladderstijl die exclusief is ontworpen voor de stijgmethode "Stick-Up". Zeer klein in volume, het past mooi in elke speleotas.

  € 58,08

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel