Exotisch afdaalapparaat

  Hier heeft CanyonZone afdaal- en zekerapparaten met exotisch vormen opgenomen o.a. te gebruiken bij canyoning, abseilen of rotsklimmen.

Sorteer op
 • BG GEAR - SQWUREL4
  BG GEAR - SQWUREL4

  Sqwurel - canyoneering rappelapparaat met snelle, eenvoudige wrijvingsaanpassing tijdens de vlucht (voor lange rappels). Touwdiameters:​ 8 mm tot 11 mm (gebruik voor één touw). 8 mm tot 9 mm (dubbel touwgebruik). 7075 T6 aluminium

  € 69,95 € 59,95
 • PRE ORDER NU

  Eroica Snail Pro
  Eroica Snail Pro

  Nieuw product voor professionele canyoning. Het is een interessante mix tussen de OKA- en ATK-afstammeling.
  Compatibel en bruikbaar voor touwen van 5 tot 11 mm.
  Compatibel met ronde en driehoekige karabijnhaken.

  € 57,50
 • Giro vs 2 - nieuwe canyoning-afdaler
  Giro vs 2 - nieuwe canyoning-afdaler

  Is een snelsluitend aluminium afdaalapparaat voor afdalende canyons, geeft bewegingsvrijheid wanneer je het nodig hebt. Een goede training is essentieel voordat u dit afdaalapparaat gebruikt.

  € 39,00
 • Nieuw model 2023

  Kong Hydrobot
  Kong Hydrobot

  Is een speciaal hulpmiddel dat is ontworpen voor moderne canyoning; het kan zowel met één als met twee touwen worden gebruikt en maakt gemakkelijk afremmen onder belasting mogelijk. Materiaal: Alu-legering. In de kleur zwart.

  € 67,92 € 59,95
 • le Neuf (9spirit) / de Negen
  le Neuf (9spirit) / de Negen

  Zelfremmend beveiligingstoestel voor gebruik op enkel touw, dynamische UIAA- touw van 9,1 mm tot 11 mm. Gebruik met HMS peervormige karabijnhaak, D-vormige karabijnhaken verboden (ongewenst knijpen van het touw).

  € 39,90
 • Mad Rock Lifeguard
  Mad Rock Lifeguard

  Het Lifeguard-zekeringsapparaat met remhulp is compact, licht en duurzaam. Voor gebruik bij klimmen: touwdiameter van 8,9 mm tot 11 mm. Heet gesmeed aluminium en roestvrijstalen constructie.

  € 89,95 € 74,95
 • Mad Rock Safeguard (veerloos)
  Mad Rock Safeguard (veerloos)

  Bij canyoning perfect te gebruiken voor gevorderde canyoneers voor opstijgen aan touw en snelle conversie naar afdaling. Ook voor spanningsgeleide abseilen en andere spankabelsystemen. Voor redding/rigging gebruik: 8,1 mm tot 11mm

  € 99,95 € 88,95
 • Phoenix LRT
  Phoenix LRT

  De toevoeging van "vleugels" zorgt voor het uitoefenen van wrijving, het wijzigen van de rempositie en het gebruik van een gemakkelijke vergrendeling. Een traditionele tuigageplaatfunctionaliteit is mogelijk aan één uiteinde.

  € 63,00
 • NIET MEER BESCHIKBAAR

  Resonator 3000
  Resonator 3000

  Is een apparaat dat op verschillende andere apparaten gevonden aspecten combineert tot een uniek veelzijdig pakket dat in veel geavanceerde rigging-scenario's kan worden gebruikt. Klein genoeg als persoonlijke afdaler te gebruiken

  € 48,50
 • Rock Exotica Totem
  Rock Exotica Totem

  Dit afdaal- en zekerapparaat is ontworpen voor canyoning. De Totem heeft toepassingen in andere-rope-gerelateerde disciplines, waaronder rockklimmen, bergbeklimmen, speleologie, abseilen en redding. Touw Maat: 8-10,5 mm.

  € 58,95
 • SQWUREL V3 - LD Luster - Raw
  SQWUREL V3 - LD Luster - Raw

  Het SQWUREL rappelapparaat / afdaler is een uniek apparaat. Maakt veel canyoning-taken veiliger en leuker. Snelle en gemakkelijke aanpassing van wrijvingsniveau "on the fly" mogelijk als apparaat in gebruik en volledig belast is.

  € 55,95
 • Sterling ATS groen
  Sterling ATS groen

  Multi-use zeker- en afdaalapparaat voor zowel rotsklimmen en canyoning. Geschikt voor de behoefte aan verschillende wrijving instellingen. Te gebruiken op touwdiameters van 7.5 tot 11.2mm. Kleur groen.

  € 54,95
 • TERUG op voorraad

  Sterling ATS zwart
  Sterling ATS zwart

  Multi-use zeker- en afdaalapparaat voor zowel rotsklimmen en canyoning. Geschikt voor de behoefte aan verschillende wrijving instellingen. Te gebruiken op touwdiameters van 7.5 tot 11.2mm. Kleur Zwart.

  € 54,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel