Verenigde Staten van Amerika

Voor canyoning in de Verenigde Staten van Amerika zijn er vele canyons met verschillende moeilijkheidgraad. In de canyon boeken opgenomen in het bestand van CanyonZone kan je deze canyons vinden

Ga naar Google Maps

Sorteer op
 • Uitverkocht

  Arizona Technical Canyoneering
  Arizona Technical Canyoneering

  Arizona's diverse geologie resulteert in een breed scala van technische canyons, 42 beoordeeld, die beginner tot geoefende canyoneers zal uitdagend en de moeite waard vinden. Trips naar afgelegen backcountry avonturen in Arizona.

  € 22,95
 • Canyoning in de Colorado San Juan Mountains (door Ira Lewis)
  Canyoning in de Colorado San Juan Mountains (door Ira Lewis)

  55 canyonroutes in Ouray en omliggende gebieden, waaronder Silverton, Durango, Pagosa Springs, Telluride en Marble. Veel foto's, veel topo's. 540 pagina's in kleur bevat 40 nieuwe canyons in de San Juan en West Elk Mountains.

  € 54,95
 • Deaths and rescues in Zion Natiolal Park (2nd edition)
  Deaths and rescues in Zion Natiolal Park (2nd edition)

  Bevat nieuwe hartverscheurende verhalen, zoals de zeven canyoneers in 2015 die allemaal stierven bij een plotselinge overstroming in Keyhole Canyon, twee BASE-springsterfgevallen, slachtoffers door overstromingen in de Narrows.

  € 24,95
 • Nieuw

  Glad als het nat is - Een gids voor canyoning in de Sierra Nevada
  Glad als het nat is - Een gids voor canyoning in de Sierra Nevada

  Behandelt 67 van de beste technische canyoning routes in de Sierra Nevada van de Kern tot de Feather River, met beschrijvingen, kaarten en kleurenfoto's. om ervaren canyoneers te helpen met het selecteren, plannen van tochten.

  € 39,95
 • Uitverkocht

  Grand Canyoneering
  Grand Canyoneering

  Meer dan 100 canyons beoordeeld op technische en fysieke moeilijkheid. Gedetailleerde eerste hand beschrijvingen, aangevuld met kaarten, foto's, en GPS-coördinaten. Natural History feiten en low-impact canyoneering technieken.

  € 39,95
 • Las Vegas Slots - A Guide to Canyoneering in Southern Nevada
  Las Vegas Slots - A Guide to Canyoneering in Southern Nevada

  Meer dan 40 technische en meer dan een dozijn niet-technische canyons uit de buitengebieden van Las Vegas, de Black Canyon, Red Rocks, Mount Charleston, de Virgin River Gorge en in Central Nevada. Diverse vaardigheids niveaus.

  € 33,95
 • Moab Canyoneering
  Moab Canyoneering

  Een mooie gids naar de canyons rond Moab. Goed inleidend materiaal. Derek werkte samen met het management van Arches om de beste, minst verstorende routes in elk canyon uitgewerkt te krijgen. Levendig, goed geschreven.

  € 24,95
 • Ouray Canyoning - tweede editie
  Ouray Canyoning - tweede editie

  Deze gids actuele informatie over het klassieke Ouray gebied en canyon routes en een groot aantal nieuwe, mooie routes, nooit eerder in druk. Foto's, topos en beschrijvingen van ongeveer 32 natte leuke canyon avonturen.

  € 24,95
 • THE KOLOB TRAGEDY
  THE KOLOB TRAGEDY

  Dit boek vertelt het verhaal van het tragische avontuur van de groep en onderzoekt de schadeprocedure tegen de National Park Service en het Washington County Water Conservancy District. Vraag: wie was schuld?

  € 25,99
 • Zion: Canyoneering
  Zion: Canyoneering

  Canyons in en rond Zion National Park. Er zijn 9 on-trail wandelingen, 8 off-trail (niet-technische) canyons en 32 technische canyon avonturen gedetailleerd, enkele van die zijn niet eerder opengesteld geweest voor het publiek.

  € 23,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel