Borststijgklemmen

 De borststijgklem dient om het lichaam van de klimmer in de buurt van het touw te houden. Door de stabiele positie kan het touw goed glijden. De gebruiker dient ervoor te zorgen dat er tijdens het klimmen geen speling ontstaat, waardoor de potentiële vallengte laag blijft.

Sorteer op
 • CAMP Turbochest
  CAMP Turbochest

  Compacte en lichtgewicht stijgklem voor op de borst. Heeft lagere wrijving op het touw; dit verbeterd de stijg efficiency, geen wear&tear op het touw, makkelijker stijgen. Als gesloten katrol te gebruiken om materiaal te hijsen.

  € 88,50
 • Beal Hands Hold Up
  Beal Hands Hold Up

  Een compacte ventrale ascender voor stijgende touwen. Een ergonomische uitstekende hendel vergemakkelijkt de bediening van de nokken. Volledig metalen constructie van het bedieningsmechanisme om de duurzaamheid te vergroten.

  € 54,00 € 49,95
 • CT Chest ascender PLUS
  CT Chest ascender PLUS

  Is een lichtmetalen rechtshandige borststijgklem voor het stijgen op touw, in combinatie te gebruiken met de handstijgklem . Met een lager gat, zodat het apparaat altijd parallel blijft aan de gebruiker. Anti-inversie cam-systeem.

  € 56,50
 • CT Chest ascender HC (HARD COAT)
  CT Chest ascender HC (HARD COAT)

  Is een lichtmetalen rechtshandige borststijgklem voor het stijgen op touw. Met speciale slijtvaste hard-coat anodisatie, ideaal voor intensief en langdurig gebruik. Anti-inversie cam-systeem. Blijft parallel aan de gebruiker.

  € 62,50
 • Petzl Croll L
  Petzl Croll L

  Efficiënt en gemakkelijk te gebruiken tijdens touw beklimmingen. Geoptimaliseerd voor touwen met een grote diameter, van 8 tot 13 mm. Getande nok met zelfreinigende gleuf optimaliseert prestaties onder alle omstandigheden.

  € 60,00 € 54,95
 • Petzl Croll S
  Petzl Croll S

  Versterkte borststijgklem voor touwen met een dunne tot medium diameter (8 tot 11mm). Eenvoudig gebruik op borsthoogte. De bevestigingsogen zorgen voor een efficiënte positionering tijdens stijgen. Roestvrijstalen slijtplaat.

  € 60,00 € 54,95
 • Edelrid borststijgklem Cruiser
  Edelrid borststijgklem Cruiser

  Borststijgklem kan met een simpele beweging worden geopend. De modulaire constructie met de bevestigingsplaat en de textiele bevestigingslussen maakt de integratie in verschillende borstharnassystemen mogelijk. Touw: 8,0 -13,0 mm.

  € 50,00 € 49,95
 • Singing Rock Cam Clean
  Singing Rock Cam Clean

  Compacte en lichtgewicht borstloper voor veilig en soepel opstijgen, redding en speciale touwtechnieken. Eenvoudige en snelle manipulatie voor dynamische touwen met weinig rek. Touwdiams Ø 8 - 13 mm. Voorzien van een uniek nummer.

  € 54,95 € 46,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel