Linkenruil

CanyonZone heeft hieronder links / pagina’s opgenomen die misschien interessant zijn voor je. Het betreft voornamelijk gegevens / websites van organisaties die buitensport gerelateerde activiteiten / diensten verlenen.

Canyoning is in Nederland tot op heden een relatief onbekende sport. Om canyoning in Nederland te promoten is de Nederlandse Canyoning Bond (NCB) opgericht. Naast promotie houdt de NCB zich bezig met de professionalisering van scholing op het gebied van canyoningen. Op de site kan je meer informatie vinden over de sport canyoning, over de bond, over het opleidingstraject en cursussen en gecertificeerde leden.

 

Unique Experience

De specialist in het organiseren van actieve (canyoning) vakanties voor iedereen. 

Wij zijn Unique Experience en wij vinden avontuurlijke vakanties, reizen en activiteiten organiseren en uitvoeren het leukste wat er is. Het is onze missie om mensen bijeen te brengen door het organiseren van gave outdoor activiteiten op de mooiste plekken in Europa 

Ons team vindt dat het te vaak regent in Nederland en dat je nooit genoeg op vakantie kan zijn. Wij organiseren daarom spannende, betaalbare vakanties en experiences. 

https://www.unique-experience.nl

 

 

 

 

BASECAMP: DE BERGSPORTWINKEL

Try before you buy.

Hoe weet je nu of die nieuwe bergschoenen echt zo comfortabel zijn?
Is een donsjas in de praktijk zijn geld ook waard of meer een leuke gadget?
In welke set ijsbijlen ga ik investeren, als ik niet weet hoe ze klimmen?


Zou het niet fijn zijn om materialen eerst zelf uit te proberen voordat je er je hele budget aan uitgeeft. Niet alleen even voelen in de winkel maar echt op een tocht meenemen en in alle condities testen? DAT KAN!

Omdat Basecamp naast de bergsportwinkel ook materiaal verhuurt bestaat er de mogelijkheid om, voor een groot aantal van onze producten, deze éérst  uit te proberen. Besluit je daarop om het product, of een vergelijkbaar product, aan te schaffen dan krijg je de helft van de huurprijs retour.

Hét buitensportplatform van Nederland.

Outdooridee wil door middel van hun website, bezoekers, natuurliefhebbers & buitensporters op de hoogte houden van alles wat met hun favoriete tak van natuur & buitensport te maken heeft. Of dit nu een wandeling in Nederland, een via ferrata in Oostenrijk of een bivak ergens in de bergen is… Het komt allemaal aan bod!

 

Op zoek naar een gediplomeerde canyongids die woont en werkt naast de canyons in Zuid-Frankrijk? Passion Canyon zorgt dat we samen een onvergetelijk avontuur beleven. Onze basis in het zuiden van de Ecrins in Frankrijk is de perfecte plek voor een 'sprong in het diepe'! Bezoek onze site of stuur een mailtje voor meer informatie.

Outdoorcoach is het bedrijf van Matthijs Al, CIC-canyongids, buitensportinstructeur en pedagoog: Hij woont in Nederland, leeft in Zwitserland en Italie. Hier staat professionaliteit en liefde voor natuur en avontuur voorop. Matthijs beleeft er enorm veel plezier om jou uitdagingen aan te bieden op prachtige plekken, waar je normaal gesproken niet snel komt. Hij werkt niet alleen. In de loop der jaren heeft hij een aantal mensen leren kennen met dezelfde passie en waarmee het heel prettig is om samen te werken. Ieder heeft zijn eigen specialisme, maar we delen dezelfde visie: Van het leven genieten door samen op avontuur te gaan, de uitdaging te zoeken, met respect voor ieders grenzen en wensen. 

  

De Oostenrijkse Canyoning Bond (Austrian Canyoning Association) is een groep vrienden die de passie voor de sport delen. Na meerdere gemeenschappelijke tochten in Europa hebben zij in 2010 het idee van een canyoningvereniging in Oostenrijk in werkelijkheid omgezet. Het streven is om met gelijkgezinden mooie bijeenkomsten, trainingen, touren en uitwisseling te ondernemen. De fascinatie voor de canyoningsport en de door natuur gevormde kloven staan hierbij op de voorgrond. Meer over de bond is op hun website te lezen (in het Duits)

 

 

 

Buitensportvoeding.nl biedt de grootste collectie voeding en snacks voor de hongerige buitensporter. Alles op het gebied van voeding voor Hike tochten Survival, Expedities en Trailrunning. De beste merken zoals Real Turmat, Adventure Food, Trek ’n Eat, Mountainhouse en Powerbar makkelijk en snel online bestellen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel