Katrollen

 Katrollen ten behoeve van buitensporten zoals bij canyoning en speleologie gebruik je om langs een (horizontale) lijn te bewegen, met een klimtouw katrol, en belangrijk om de benodigde kracht te ontwikkelen. De katrol gebruik je meestal bij hijsen. Een katrol vermindert de weerstand die het hijstouw ondervindt. Ook kunnen katrollen de kracht die je uitoefent bij het hijsen vergroten. Zo kun je materiaal ophijsen en laten zakken dat je niet kunt tillen. Er zijn ook katrollen om je voort te bewegen langs een horizontale lijn. Hijskatrollen zijn er in verschillende soorten, maten en vormen. 

Katrollen / takels in het assortiment van CanyonZone zijn ook onderverdeeld naar functie en / of materiaal.

Sorteer op
 • Petzl JAG Systeem
  Petzl JAG Systeem

  Deze takelset is voor verschillende toepassingen inzetbaar, onder andere tijdens reddingen en/of evacuaties of voor (het op spanning brengen van) takelsystemen. Het Petzl Jag Systeem is altijd direct klaar voor gebruik.

  € 234,00
 • Nieuw 2023

  Edelrid Switch Double Adjust
  Edelrid Switch Double Adjust

  Is de multitool in de SWITCH-familie, van energieabsorberend dynamisch touw combineert verstelbaarheid via een stijgklem met een tweede, kortere arm die bijvoorbeeld kan worden gebruikt voor een afdaalapparaat.

  € 90,00 € 80,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel