Bouten & Ankerplaten 12 mm

 Ankers, Bouten & Ankerplaten 12 mm, te gebruiken als een montage-verankering om ankerpunt tbv valbeveiliging te kunnen creëren. Er zijn stalen ankerplaten voor gebruik binnen en roerstvrij stalen voor een verankering voor buiten. Verkrijgbaar met en zonder 12 mm bouten/inslagpennen. Ze zijn voorzien van een extra groot verbindingsoog waardoor je de karabiners eenvoudig kunt vasthaken. Het is zelfs mogelijk om twee karabiners te installeren op één verankering. 

Sorteer op
 • Petzl Coeur Bolt Stainless
  Petzl Coeur Bolt Stainless

  Roestvrijstalen anker bestaande uit een COEUR STAINLESS hanger, een bout en een moer, ontworpen voor typisch buiten gebruik. Het is verkrijgbaar in diameters van 10 en 12 mm.

  € 7,99
 • Petzl Coeur Bolt Steel
  Petzl Coeur Bolt Steel

  Stalen anker bestaat uit een COEUR STEEL hanger, een bout en een moer, ontworpen voor het binnen toepassingen, verkrijgbaar in een diameter van 10 of 12 mm.

  € 3,98
 • Nieuw 2023

  Petzl Coeur Pulse 12 mm
  Petzl Coeur Pulse 12 mm

  Is een verwijderbare roestvrijstalen anker van 12 mm dat eenvoudig en snel zonder gereedschap kan worden geïnstalleerd en verwijderd. De vergrendelingsfunctie beperkt het risico van onbedoelde verwijdering.

  € 55,00 € 52,99
 • Petzl Coeur Staal
  Petzl Coeur Staal

  De Petzl Coeur Staal is een montage-verankering om een gecertificeerd ankerpunt tbv valbeveiliging. Stalen hanger ontworpen voor het interieur gebruikt met bouten 10 en 12 mm.

  € 1,85
 • Petzl Coeur Stainless
  Petzl Coeur Stainless

  De Petzl Coeur Staal is een montage-verankering om een gecertificeerd ankerpunt tbv valbeveiliging te maken. Roestvrij staal anker voor typische buiten toepassingen. Geschikt voor bouten met 10 of 12mm diameter.

  € 2,75
 • Vertical Evolution RVS 316L Ankerplaat INFINITY Ø12mm met ring VE065
  Vertical Evolution RVS 316L Ankerplaat INFINITY Ø12mm met ring VE065

  De ankerplaat met ring Infinity is een perfect abseilpunt. Deze hanger is vooral populair bij speleologen en degenen die canyoning-/klimroutes verkennen. Karabijnoog heeft genoeg ruimte voor een snelle schakel of touw.

  € 8,49 € 7,59
 • Op aanvraag beschikbaar

  Verticale evolutie ALL Canyoning 12 mm in Inox 316L VE057C
  Verticale evolutie ALL Canyoning 12 mm in Inox 316L VE057C

  De round bolt hanger is een veelzijdige hanger. Heeft een karabijner oog van 8 mm rond staal dat op een houder is gelast. Door de ronde vorm kan je banden/touwen/karabiners direct in het oog hangen. Canyoning, Speleo, Abseilen.

  € 6,00 € 5,99

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel