Gordels & toebehoren

  Zit- heup-, integraal Gordels en toebehoren geschikt voor en / of canyoning en speleologie.
Een van de belangrijkste onderdelen van een canyoning of speleologie uitrusting is je gordel.  Het is de moeite waard om te investeren in een comfortabel harnas. Wij hebben (klim)gordels op voorraad die door ons met zorg zijn geselecteerd.
NB: Bij speleologie zitgordels / heupgordels gebruik je veelal geen zitvlak bescherming (Spank Protects). Wel in combinatie met een borstgordel.

Voor uitgebreide informatie ten aanzien van gordels zie: Kennisbank Algemene canyoning en speleologie uitrusting  / Wat is het verschil tussen een klimgordel, canyoning gordel, speleologie gordel, zitgordel, heupgordel en integraal gordel?

LeeflijnenAccessoires

 

 

Sorteer op
 • Petzl Cutaway sling voor Petzl CANYON CLUB harnas
  Petzl Cutaway sling voor Petzl CANYON CLUB harnas

  Stelt een persoon in staat om snel van een blokkade te worden bevrijd, zonder de kabelboom of het touw te beschadigen. Het is eenvoudig te installeren met een trekhaak op het bevestigingspunt van het tuigje.

  € 8,00 € 7,30
 • Petzl Cutaway sling voor Petzl CANYON GIDS harnas
  Petzl Cutaway sling voor Petzl CANYON GIDS harnas

  Stelt een persoon in staat om snel uit een blokkade te worden bevrijd, zonder het harnas of het touw te beschadigen. Het wordt rechtstreeks bevestigd aan het beveiligde bevestigingspunt van het harnas, beperkt volume.

  € 8,00 € 7,30
 • Edelrid Core Screw D-Single
  Edelrid Core Screw D-Single

  Zijoogje voor de Edelrid Core serie voor het verbinden van textiel, Afmetingen van de opening van de binnenring: 42 x 43 mm. Openingsbreedte voor de bout: 29 mm (geschikt voor 28 mm band).

  € 25,00 € 21,95
 • Petzl Ring Open
  Petzl Ring Open

  Is ontworpen voor semi-permanente verbinding van de apparatuur op het harnas (lanyard bijvoorbeeld). De ronde vorm zorgt voor optimaal functioneren in alle richtingen. Brede opening voor eenvoudige installatie van touwen.

  € 23,00 € 21,99
 • Petzl RING2RING
  Petzl RING2RING

  Ontworpen voor gebruik op zitgordels met textielbruggen. Extra bevestigingsring voor een betere organisatie van de uitrusting (lanyard, afdaalapparaat, touwklem, borstharnas of andere uitrusting). Grote ring kan zware last dragen.

  € 33,28 € 31,49
 • Aventure Verticale Tas riem
  Aventure Verticale Tas riem

  Geschuimde riem voor de "comfort"-versie tassen met een inhoud van 45L, 45L, 55L en 60L, zowel uitrustingszak als waterzak of watergrille. Maten: één maat. Gewicht: 95 g. Kleur: Zwart. Lengte: max 115 cm. Breedte: 38 - 57 mm.

  € 14,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel