7 - 8 mm touw (lichtgewicht/redding/nood)

 8 mm touwen worden bij Canyoning en Speleologie gebruikt bij het maken van Prusik-knopen, ankers of treksystemen. 
Deze lichtgewicht, sterke en duurzame touwen zijn geconstrueerd volgens de strenge richtlijnen voor kwaliteitscontrole.
Ze bieden effectieve oplossingen voor de vereisten van verschillende activiteiten: moeilijke toegang, technische redding, industrie.
Ook zij er touwen te gebruiken als een lichtgewicht en duurzaam reddingstouw, bij reddings operaties  en noodsitusties in ruige, natte of moeilijke omstandigheden.

Sorteer op
 • Beal Antipodes 8mm
  Beal Antipodes 8mm

  De Antipode is een hulptouw volgens de norm EN564. Dit touw voldoet aan de specificaties van "Lightweight caving rope Type L" gedefinieerd door de FFS, voor ervaren speleo`s en als reserve-/noodtouw bij canyoning.

  € 1,84 € 1,55
 • Petzl Segment 8.0mm
  Petzl Segment 8.0mm

  Technisch touw van SEGMENT 8 mm wordt gebruikt bij het maken van Prusik-knopen, ankers of treksystemen. De EverFlex-constructie garandeert een grote flexibiliteit en consistente prestaties in de loop van de tijd.

  € 1,59
 • Sterling CanyonLux 8.0mm
  Sterling CanyonLux 8.0mm

  Heeft lichte en compacte diameter van 8 mm om te voldoen aan de behoeften van geavanceerd canyoneering. Vermindert het slippen van de mantel tot een absoluut minimum en biedt maximale sterkte.

  € 379,95
 • Nu Beschikbaar

  Touw CEY4 QUICK-LINE 7.6
  Touw CEY4 QUICK-LINE 7.6

  Een hyperstatisch en ultralicht touw van 7,6 mm of voor degenen die niet te veel willen dragen! Vederlicht in diameter en extreem duurzaam. Het drijft gemakkelijk en blijft licht als het nat is. Heeft minimale elasticiteit!

  € 211,75
 • Beschikbaar

  CE4Y SICK-LINE 8.7
  CE4Y SICK-LINE 8.7

  Een hyperstatisch en ultralicht touw van 8,7 mm of voor degenen die niet teveel willen dragen! Vederlicht door diameter en extreem duurzaam. Het drijft gemakkelijk en blijft licht als het nat is. Heeft een minimale elasticiteit!

  € 191,20
 • Korda's FINA 8,5mm TITAN System
  Korda's FINA 8,5mm TITAN System

  Het lichtste en minst volume semi-statische touw. Voor gebruik door experts en perfect voor expedities en verkenningen. Een voordeel van de touwen is dat, zelfs als de sheath longitudinale schade ondergaat, deze niet scheurt.

  € 2,18
 • NIEUW 2019

  Beal Spelenium Unicore 8.5mm - Fluo Oranje
  Beal Spelenium Unicore 8.5mm - Fluo Oranje

  Canyoning touw, semi-statisch licht type B, bijzonder geschikt voor canyoning-activiteiten door ervaren beoefenaars. De fluorescerende oranje kleur maakt het touw super zichtbaar in bassins onder het wateroppervlak.

  € 2,69 € 2,39
 • Beal Spelenium 8.5mm Unicore - Wit
  Beal Spelenium 8.5mm Unicore - Wit

  Canyoning touw, semi-statisch licht type B, bijzonder geschikt voor canyoning activiteiten door ervaren beoefenaars. De fluorescerende oranje kleur maakt het touw super zichtbaar in bassins onder het wateroppervlak.

  € 2,26

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel