Overlevingsuitrusting

 Survival Kit overlevingsuitrusting; alles wat je nodig hebt in noodsituaties; waterdichte tas, mes, noodsignaal fluitje, vuurstarter, watervaste lucifers, touw, EHBO-artikelen, reddingsdeken, bivakzak, tent, kooktoestel, waterzuivering, reddingsschaar, kompas.
Artikelen die ook in een overlevingskit passen en specifieke artikelen zijn hier opgenomen.

Sorteer op
 • Nieuw bij CanyonZone

  BasicNature Signal mirrow
  BasicNature Signal mirrow

  Maakt nauwkeurige signalering mogelijk in geval van nood in de bergen, de woestijn of op zee, enz. Een voldoende sterke lichtbron is vereist. Verchroomde kunststof. Duurzame coating. Afmeting: 5 x 5 cm.Gewicht 20 gr.

  € 6,95 € 5,99
 • Exotac CandleTIN Large Hot Burn
  Exotac CandleTIN Large Hot Burn

  Is een kaars van 100% bijenwax met 3 lonten en een brandduur van maximaal 16 uur. Deze kaars genereert meer hitte waardoor het zelfs water kan koken (235 ml in 18 minuten). Steek één lont aan voor maximale efficiëntie. 156 gram.

  € 20,95
 • Exotac CandleTIN Large Slow Burn
  Exotac CandleTIN Large Slow Burn

  Is een kaars van 100% bijenwax met 3 lonten en een brandduur van maximaal 30 uur. Deze kaars genereert langer licht en warmte dan standaard kaarsen. Steek één lont aan voor maximale efficiëntie. Gewicht 156 gram.

  € 20,95
 • Exotac CandleTIN Nano
  Exotac CandleTIN Nano

  Speciale compacte kaarsen, 3 stuks, elk in een handig blikje. Gemaakt van 100% bijenwas en voorzien van 3 lonten. De brandduur is 4 uur. Geeft een helder licht. Te gebruiken als vuurstarter, om tondel te drogen, warmte genereren.

  € 20,95
 • Exotac CandleTIN Nano Solo
  Exotac CandleTIN Nano Solo

  Speciale compacte kaars in een handig blik. Gemaakt van 100% bijenwas en met 3 lontjes. De brandtijd is 4 uur. De CandleTIN geeft een helder licht. Te gebruiken als brandstarter, om tondel te drogen, warmte op te wekken.

  € 7,99
 • Exotac CandleTIN Small Hot Burn
  Exotac CandleTIN Small Hot Burn

  Speciale kaars in handig blikje. Gemaakt van 100% bijenwas en voorzien van 3 lonten. De brandduur is 6 uur. Brandt extra heet en is daardoor ook geschikt om water mee te koken (235ml in 18 minuten) of als noodverwarming.

  € 14,95
 • Exotac CandleTIN Small Slow Burn
  Exotac CandleTIN Small Slow Burn

  Speciale kaars in handig blikje. Gemaakt van 100% bijenwas en voorzien van 3 lonten. De brandduur is 12 uur. Geeft een helder licht. Te gebruiken als vuurstarter, om tondel te drogen, warmte te genereren of om op te koken.

  € 14,95
 • LACD Noodtent Superlicht
  LACD Noodtent Superlicht

  Een noodtent om het slachtoffer in onder te brengen in een grot of canyon zonder al te veel gedoe met losse reddingsdekens. Door het geringe gewicht en kleine pakvolume is het makkelijk in een tonnetje mee te nemen.

  € 24,95
 • NIEUW bij CanyonStore.nl

  MTDE Overlevingskaars - 36 uur
  MTDE Overlevingskaars - 36 uur

  Deze kaars maakt het mogelijk om een warme plek, een tent, een persoon te verwarmen. Gebruik voor: Verwarming - Verlichting - Koken. Gewicht: 230 g. Inclusief lucifers met strijkvlak, waterdicht verpakt.

  € 15,95
 • Petzl e+Lite
  Petzl e+Lite

  Uiterst compacte en lichte hoofdlamp voor noodsituaties. Deze noodlamp is ultralicht (28 gram), kan met gemak gedurende 10 jaar mét batterijen worden opgeborgen in een noodkit, jas, rugtas, et cetera. 26 Lumen (maximaal niveau).

  € 30,00 € 28,50
 • Nieuw bij CanyonZone

  CZ overlevingskaars - 36 uur
  CZ overlevingskaars - 36 uur

  Deze kaars maakt het mogelijk om een warme plek, een tent, een persoon te verwarmen. Gebruik voor: Verwarming - Verlichting - Koken. Gewicht: 230 g. Inclusief lucifers met strijkvlak, waterdicht verpakt.

  € 13,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel