Engels

 Instructieboeken, technisch handboeken, technische handleidingen, trainings- en leerboeken, eerste hulp en geïmproviseerde redding, touwredding bij outdoor voor speleologen en canyoneers, ijsklimmen en Kampeer- Bivakvaardigheden voor expedities, in de Engelse taal, zijn opgenomen in het bestand van CanyonZone.

Sorteer op
 • Canyoning in de Pacific Northwest: een technisch hulpmiddel
  Canyoning in de Pacific Northwest: een technisch hulpmiddel

  De handleiding is een technische referentie voor recreatief canyoning op gemiddeld niveau; een die is afgestemd op de Pacific Northwest. Onderwerpen o.a.: ​​planning, best practices, de juiste uitrusting, ankers, tuigagesystemen.

  € 47,95
 • Zakboek EHBO en wildernisgeneeskunde
  Zakboek EHBO en wildernisgeneeskunde

  Is geschreven door artsen met een schat aan ervaring en behandelt de basisprincipes van eerste hulp in de wildernis en medicijnen. Essentieel voor expedities: bergbeklimmers, bergwandelaars en andere buitensporters.

  € 18,95
 • Professioneel handboek Canyoning - Engelse editie
  Professioneel handboek Canyoning - Engelse editie

  Handleiding geschreven voor commerciële gidsen. Naast een referentie voor training, beschrijven de pedagogische inhoud en de illustraties de essentiële onderwerpen voor het veilig beoefenen van canyoning, kennen en kunnen doen.

  € 32,95
 • Canyoning Guide Manual
  Canyoning Guide Manual

  Belangrijkste doel is om specifieke principes, concepten en technieken met betrekking tot de sport te presenteren door een filosofie over de juiste gemoedstoestand en benadering van deze sport over te brengen. Voor canyon gidsen.

  € 25,00
 • Nieuw 2020

  Rope Rescue & Rigging Guide (Field Guide) - Third Edition
  Rope Rescue & Rigging Guide (Field Guide) - Third Edition

  Is bedoeld voor reddingswerkers die in het achterland, afgelegen gebieden en offroad-situaties werken. Op plaatsen waar we de apparatuur op enige afstand moeten dragen en dan op hoog niveau moeten presteren. Diverse vernieuwingen.

  € 39,95
 • Deaths and rescues in Zion Natiolal Park (2nd edition)
  Deaths and rescues in Zion Natiolal Park (2nd edition)

  Bevat nieuwe hartverscheurende verhalen, zoals de zeven canyoneers in 2015 die allemaal stierven bij een plotselinge overstroming in Keyhole Canyon, twee BASE-springsterfgevallen, slachtoffers door overstromingen in de Narrows.

  € 24,95
 • THE KOLOB TRAGEDY
  THE KOLOB TRAGEDY

  Dit boek vertelt het verhaal van het tragische avontuur van de groep en onderzoekt de schadeprocedure tegen de National Park Service en het Washington County Water Conservancy District. Vraag: wie was schuld?

  € 27,99
 • Niet meer beschikbaar

  Vector Forces Guide
  Vector Forces Guide

  Verbetert de veilige en efficiënte engineering van tijdelijke rigging-systemen door uw kennis over welke krachten worden toegepast te vergroten. Gebruikt systeemmethodologie, inclusief anker-, richtings- en hellingskrachten.

  € 12,95
 • Outdoor and Mountain Medicine
  Outdoor and Mountain Medicine

  Is een gedetailleerd naslagwerk voor iedereen die in de bergen reist en graag meer wil weten over medicijnen en gezondheid in de buitenlucht. Naast eerste hulp en geïmproviseerde redding, worden talloze praktische tips gegeven.

  € 43,95
 • SPAR – Expedition and Small Party Rescue Manual
  SPAR – Expedition and Small Party Rescue Manual

  Doe-het-zelf-Rescue! SPAR is een filosofie van zelfredzaamheid van een kleine groep, preventie van ongevallen, besluitvorming en probleemoplossing op basis van kritisch denken. 600 pagina's, volledig kleur, spiraalgebonden.

  € 85,00 € 79,95
 • Alpine Caving Techniques
  Alpine Caving Techniques

  Non-fictie speleologie, redding en verticale technieken handleiding. Hoewel het de nadruk legt op verticale speleologie en tuigage praktijken, biedt het ook nieuwe en diepgaande inzichten in andere aspecten van de grot exploratie.

  € 48,95
 • HET boek voor ijsklimmen (& ijscanyoning)

  The Art of Ice Climbing
  The Art of Ice Climbing

  Uitgebreid boek met alles over ijs en ijsklimmen, perfecte literatuur voor ice canyoning / ijscanyoning !!

  € 44,95
 • Canyoning Technical Manual
  Canyoning Technical Manual

  Een essentiële canyoning technische handleiding voor de aquatische canyons die de praktijk van canyoning beschrijft. Voor recreatieve canyoneers is deze handleiding zeer nuttig, vooral degenen afkomstig uit andere disciplines.

  € 39,95
 • Cave Rescuer's Manual
  Cave Rescuer's Manual

  Combinatie van kennis, onderzoek en ervaring van de Franse Speleo Secours (Grotreddingsdienst) op het gebied van ondergrondse reddings operaties. 100 pagina's en 110 technische illustraties nodig voor evacuatie van een slachtoffer

  € 24,95
 • Caving Technical Guide
  Caving Technical Guide

  Handboek van de Franse speleo Federatie FFS voor veilig betreden van de grotten. Het boek geeft een goed overzicht van de praktijk van speleologie en toont een selectie van technieken waarmee bijna alle situaties beheersbaar zijn.

  € 32,95
 • The Book of the Bivvy
  The Book of the Bivvy

  Een gids voor Kampeer- Bivakvaardigheden en expedities. is een half-om-half mix van how to do it en why to do it (of beter how not to do it, en why not to do it). Bespreekt expedities afgewisseld met praktische hoofdstukken.
  .

  € 13,99

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel