Bedrijfsinformatie

Bedrijfsinformatie CanyonZone

"CanyonZone" is een merknaam van Vertical Adventure, met maatschappelijk zetel te Maria Rutgersstraat 49, 7207GX te Zutphen. 

CanyonZone.nl is een internet winkel die zich richt op de verkoop van voornamelijk canyoning- en speleologie materiaal via internet. Naast de webwinkel is de winkel CanyonZone Zutphen dé fysieke winkel voor het passen en adviseren van materialen. CanyonZone heeft vanaf juli 2022 een distributie, opslag en testlocatie in Zutphen aan de Holtmede 25g, 7207BX.

CanyonZone.nl streeft ernaar zoveel mogelijk informatie op de website te plaatsen, maar mochten er desondanks nog vragen zijn, dan kun je altijd een e-mail versturen via Neem contact op.

CanyonZone.nl ziet het als noodzakelijk onderdeel om de klant zoveel mogelijk op de hoogte houden van de bestelling. Derhalve wordt de bestelling dan ook bevestigd per e-mail. Daarnaast wordt de klant geïnformeerd over de orderverwerking en het pakketnummer, zodat de klant voortdurend op de hoogte is van de vorderingen betreffende de geplaatste order.

Onderstaand onze overige bedrijfsgegevens. 

Rekeningnummer:           1061.15.596 
IBAN:NL45RABO0106115596
BIC:RABONL2U
BTW nummer: NL001386458B31
KvK Rotterdam nr: 24462096

NB:   CanyonZone is vanaf 2 april 2018 de nieuwe naam voor Canyonstore.nl en te vinden  onder de domeinnamen CanyonZone.nl en Canyonzone.com
Vanaf begin 2013 heb ik CanyonStore.nl gebruikt van mijn Belgische (ex-)collega die de domeinnaam vanaf 1 september 2018 zelf gaat gebruiken.

Omgang met de natuur:
Ons verpakkingsmateriaal wordt gerecycled. Daarom kan het zo zijn dat je af en toe een pakketje ontvangt met een rare doos van een ander product. Wij vinden het zonde om nieuwe dozen te gebruiken terwijl oude dozen ook goed zijn. Daarnaast gaan wij als waterlievende bergsporters duurzaam om met onze neopreen pakken en touwen tijdens onze reizen en cursussen. Ons streven is minimal impact, maximum results. 

Algemene voorwaarden:
De algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel