Zelfsluitende karabiner

 De zelfsluitende karabiner ofwel "Auto-Locking" karabijnhaak zorgt voor veiligheid door zichzelf te vergrendelen
Zelfvergrendelende karabijnhaken zijn overal te gebruiken waar een vergrendelbare karabijnhaak belangrijk is, waar je het je niet kunt veroorloven dat de karabijnhaak per ongeluk opengaat. Het idee van de zelfvergrendeling is dat je niet vergeet te vergrendelen, of dat ze zichzelf vergrendelen als je het zelf niet kunt.
OPMERKING: er is een iets groter risico dat de zelfsluitende karabijnhaken zichzelf ontgrendelen, hoewel dat risico bij moderne ontwerpen vrij klein zou moeten zijn.

Het Twin-Gate systeem (zie de Grivel karabiners) is een draadpoortsysteem, waarvoor geen extra handeling nodig is (bijvoorbeeld schroeven), waardoor het veiliger en sneller is dan andere systemen.

Sorteer op
 • Nieuw 2021

  Edelrid Kiwi Slider
  Edelrid Kiwi Slider

  Kleine, lichtgewicht ovale karabijnhaak ideaal voor overzichtelijk inzicht in je materiaal. Keylock-sluitmechanisme voor optimale bediening bij het inknippen en losmaken. Grote poortopening van 20 mm. Schuifbare versie.

  € 20,00 € 17,99
 • AustriAlpin Rondo Slide AutoLock - Geel geanodiseerd
  AustriAlpin Rondo Slide AutoLock - Geel geanodiseerd

  Is uitgerust met het snelste vergrendelingsmechanisme ter wereld: de Slide Autolock. Vooral gebruikers die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en veilige karabijnhaak zullen dol zijn op de HMS RONDO Slide Autolock. Groen ge

  € 22,00 € 19,99
 • AustriAlpin Rondo Slide AutoLock - Groen geanodiseerd
  AustriAlpin Rondo Slide AutoLock - Groen geanodiseerd

  Is uitgerust met het snelste vergrendelingsmechanisme ter wereld - de Slide Autolock. Vooral gebruikers die op zoek zijn naar een gemakkelijk te gebruiken en veilige karabijnhaak, zullen dol zijn op de HMS RONDO Slide Autolock.

  € 22,00 € 19,99
 • AustriAlpin Rondo Slide AutoLock - Paars geanodiseerd
  AustriAlpin Rondo Slide AutoLock - Paars geanodiseerd

  Is uitgerust met het snelste vergrendelingsmechanisme ter wereld - de Slide Autolock. Vooral gebruikers die op zoek zijn naar een gemakkelijk te gebruiken en veilige karabijnhaak, zullen dol zijn op de HMS RONDO Slide Autolock.

  € 22,00 € 19,99
 • AustriAlpin Rondo ID lichtmetalen Slide AutoLock - Zwart hardcoated
  AustriAlpin Rondo ID lichtmetalen Slide AutoLock - Zwart hardcoated

  Is 's werelds snelste autolock karabijnhaak! De HMS RONDO Slide Autolock is bedekt met Hard Coat. Een ander bijzonder kenmerk is het unieke identificatienummer [ID]. Het ronde profiel zorgt voor een vloeiend touwbeheer.

  € 25,99 € 23,99
 • Black Diamond Rocklock Magnetron
  Black Diamond Rocklock Magnetron

  Combineert maximale veiligheid en gebruiksgemak. Magnetron Technology werkt met vergrendelingsmechanisme dat gemakkelijk met beide handen kan worden gebruikt. Is ideaal om te zekeren, ankers te maken of te abseilen. Heeft keylock.

  € 27,95
 • Petzl Sm'D Triact Lock ZWART
  Petzl Sm'D Triact Lock ZWART

  De compacte Sm'D asymmetrische aluminium karabijnhaak wordt aanbevolen voor werknemers op hoogte die het gewicht tot een minimum willen beperken. D-vorm maakt het bijzonder geschikt voor het bevestigen van apparaten. Zwart.

  € 23,11 € 20,99
 • Edelrid HMS TRIPLELOCK
  Edelrid HMS TRIPLELOCK

  Is een grote HMS-karabijnhaak met wijde opening en triplex draaislot, gemaakt van een warm gesmede lichte legering, ontworpen voor gebruik bij bergbeklimmen, bergingsmanoeuvres en reddingsoperaties. Heeft een vangstvrije sluiting.

  € 23,95
 • Nieuw bij CanyonZone

  CT Concept TG
  CT Concept TG

  Is een HSL karabijnhaak met smeedijzeren lichtmetalen constructie en triplex draaigrendel. Aanbevolen voor gebruik met zekeringsapparaten; in canyoning werkt het perfect met Pirana, OKA, noMad-afdalers. Heeft catch-free nose.

  € 25,00
 • CT Concept WG
  CT Concept WG

  Is een heet gesmede lichte HMS karabiner met twistlock sluiting. uitermate geschikt voor canyoning. Prima te gebruiken als centrale karabiner voor de asymmetrische afdalers als een Pirana, OKA, noMad of ATK.

  € 25,00
 • CT K-Advance Shell
  CT K-Advance Shell

  Is de perfecte hete gesmede lichtmetalen karabiner voor zelfgeknoopte leeflijn of als vaste karabiner op de delta van je gordel als verbinding met de acht. Ideale karabiner voor via ferrata en zelf te knopen leeflijnen.

  € 36,00
 • CT K-Advance
  CT K-Advance

  Heeft een optimale grip en openingssysteem dat bevestiging en loslating met slechts één hand mogelijk maakt, zelfs voor kinderen. Anti-slijtagebescherming van roestvrij staal, geeft duurzaamheid bij het glijden over staalkabels.

  € 30,00 € 26,99
 • CT Pillar Pro WG
  CT Pillar Pro WG

  Is een warm gesmede lichtmetalen karabijnhaak met een ovale vorm, twist-lock poort en verhoogde werkbelastingen. Vooral geschikt voor herstel- en reddingsoperaties, bergsport, speleologie, hulpklimmen.

  € 23,00
 • DMM Belay Master 2
  DMM Belay Master 2

  Het sluiten van de clip op de Belay Master 2 zorgt dat de karabiner veilig is voor gebruik. Het kan alleen worden gesloten als de poort dichtgeschroefd is. Perfecte zekering karabijnhaak voor degenen die nieuw zijn om te zekeren.

  € 25,11 € 24,95
 • Edelrid HMS Strike Slider
  Edelrid HMS Strike Slider

  Is een karabijnhaak met automatisch vergrendelingsmechanisme. Voor lichte canyoning te gebruiken in combinatie met uw afdaalapparaat, in de beveiligde canyonset en als uitrustingskarabiner. Karabijnhaak kan vrij bewegen in alle (b

  € 19,95
 • Edelrid HMS Strike Triple FG
  Edelrid HMS Strike Triple FG

  Is een geïntegreerde veerstang om te voorkomen dat hij draait. Voor canyoning werkt deze karabijnhaak perfect met een daler als de Giro, Hannibal, Pirana, OKA, CRITR2 of ATS om te fixeren. Heeft een keylock sluitsysteem.

  € 23,95 € 19,95
 • Edelrid Pure Slider
  Edelrid Pure Slider

  Pure karabiner met een sluitsysteem ideaal voor gebruik op de beveiligde canyonset of aan de leeflijn. Slide-gate mechanisme vergrendeling minimaliseert risico van accidentele opening van de poort. Easy-bediening (slide-gate).

  € 19,00 € 17,95
 • Edelrid Pure Slider Blauw
  Edelrid Pure Slider Blauw

  Pure karabiner met een sluitsysteem ideaal voor gebruik op de beveiligde canyonset of aan de leeflijn. Slide-gate mechanisme vergrendeling minimaliseert risico van accidentele opening van de poort. Easy-bediening(slide-gate).Blauw

  € 19,00 € 17,95
 • Edelrid Pure Slider Groen
  Edelrid Pure Slider Groen

  Pure karabiner met een sluitsysteem ideaal voor gebruik op de beveiligde canyonset of aan de leeflijn. Slide-gate mechanisme vergrendeling minimaliseert risico van accidentele opening van de poort. Easy-bediening(slide-gate).Groen

  € 19,00 € 17,95
 • Petzl Am'D Triact Lock Zwart
  Petzl Am'D Triact Lock Zwart

  Is een asymmetrische aluminium karabijnhaak met een D-vorm die het meest geschikt is voor het verbinden van een zekeringssysteem of voor het vasthouden van apparatuur. Het ergonomie- en keylock-systeem vergemakkelijkt de bediening

  € 26,00
 • Rock Exotica Pirate Auto-Lock ZWART
  Rock Exotica Pirate Auto-Lock ZWART

  Zelfborgende snapper uitvoering van de Pirate karabijnhaken Rock Exotica. Ze gebruiken een pull-down en een twist die heel gemakkelijk te gebruiken is.
  De grootste opening. De sterkste sluiting. Zwart.

  € 39,95
 • Petzl Am'D Twist Lock
  Petzl Am'D Twist Lock

  Is een aluminium karabiner, heeft een D-vorm het best geschikt voor het aansluiten van een belay systeem of voor het vasthouden van apparatuur. De ergonomie en Keylock systeem vergemakkelijkt handelingen, ook met handschoenen.

  € 23,50
 • Petzl Am'D Triact Lock
  Petzl Am'D Triact Lock

  Is een aluminium karabiner heeft een D-vorm het best geschikt voor het aansluiten van een belay systeem of voor het vasthouden van apparatuur. De ergonomie en Keylock systeem vergemakkelijkt handelingen, ook met handschoenen aan.

  € 24,00
 • Petzl Am'D Ball Lock
  Petzl Am'D Ball Lock

  Is een asymmetrische aluminium karabijnhaak met een D-vorm die het meest geschikt is voor aansluiten op een zekeringssysteem of voor het vasthouden van apparatuur. De ergonomie en het Keylock-systeem vereenvoudigen de bediening.

  € 24,00
 • Petzl Am'D Ball Lock Gold
  Petzl Am'D Ball Lock Gold

  Is een lichtgewicht aluminium asymmetrische karabiner geschikt voor aansluiting op diverse apparatuur zoals afdalen of positioneringslijnen. Gebruik met een Petzl CAPTIV-positioneringsbeugel tegen kantelen.

  € 24,00
 • Petzl Am'D Triact Lock Gold
  Petzl Am'D Triact Lock Gold

  Lichtgewicht asymmetrische karabijnhaak. De D-vorm is bijzonder geschikt voor aansluiting op apparatuur zoals afdalen of positioneringslijnen. Met een CAPTIV-positioneringsstang geïntegreerd te houden met het apparaat.

  € 24,00
 • Petzl Eashook Open
  Petzl Eashook Open

  Is ontworpen voor gebruik aan de uiteinden van een lanyard/leeflijn of werkpositioneringslijn. De uitstekende grip en het automatische vergrendelingssysteem vergemakkelijken het gebruik bij het passeren van tussenliggende ankers.

  € 51,00
 • Petzl Freino Twist Lock
  Petzl Freino Twist Lock

  Is een karabiner met Twist lock vergrendeling met geïntegreerde rempal voor gebruik met afdaalapparaten om wrijving te creëren die zorgt voor extra remwerking. De afdaalhand wordt zo minder belast. Te gebruiken op enkeltouwen.

  € 45,00
 • Petzl Freino Z
  Petzl Freino Z

  Is een automatisch vergrendelende twistlock karabiner met remspoor in één, ontworpen voor de afdalers van de Petzl STOP 2019 en Petzl SIMPLE 2019. Hiermee kan de gebruiker de remactie van de afdaling vergroten of regelen.

  € 48,00 € 45,75
 • Petzl Freino Z TL
  Petzl Freino Z TL

  Is een karabijnhaak heeft een wrijvingsspoor voor het toevoegen of aanpassen van wrijving tijdens de afdaling. compatibel met I’D S, I’D L, I’D EVAC en RIG zelfremmende daalapparaten. Compatibel met enkele speleologie-afdalers.

  € 46,00 € 43,95
 • Petzl OK Ball Lock 2017
  Petzl OK Ball Lock 2017

  Symmetrische ovale vorm zorgt voor een optimale belading van apparaten met een brede sectie, zoals katrollen, ascenders en progressie-katrollen. Keylock systeem om eventuele onwillekeurige snagging van de karabijn te vermijden.

  € 20,50 € 19,60
 • Petzl OK Triact Lock 2017
  Petzl OK Triact Lock 2017

  Is een lichtgewicht aluminium karabijnhaak met een symmetrische ovale vorm die een optimale belading van apparaten met een brede doorsnede mogelijk maakt, zoals katrollen, stijgklemmen en katrollen voor voortgangsregistratie.

  € 20,50 € 19,50
 • Petzl OK Triact Lock Zwart 2017
  Petzl OK Triact Lock Zwart 2017

  Is een lichtgewicht aluminium karabijnhaak met een symmetrische ovale vorm die een optimale belading van apparaten met een brede doorsnede mogelijk maakt, zoals katrollen, stijgklemmen en katrollen voor voortgang. Zwart.

  € 21,50 € 20,50
 • Petzl Omni Triact Lock
  Petzl Omni Triact Lock

  Is een karabiner in halve-maan vorm met Triact Lock vergrendeling.
  Ideaal om o.a. een tweepuntgordel (Petzl 8003) te sluiten. Kan elke gordel sluiten waarbij men de twee inbindpunten moet verbinden. In drie richtingen te belasten

  € 34,00 € 31,45
 • Petzl Sm'D Triact Lock 2017
  Petzl Sm'D Triact Lock 2017

  Is een asymmetrische aluminium karabijnhaak aanbevolen voor werknemers op hoogte die het gewicht tot een minimum willen beperken. D-vorm maakt het bijzonder geschikt voor het bevestigen van apparaten.

  € 21,50
 • Petzl Sm'D Twist Lock
  Petzl Sm'D Twist Lock

  Is een D-vormige vergrendelingskarabiner licht in gewicht en compact en in veel situaties kan worden gebruikt; het is gemakkelijk te gebruiken, zelfs wanneer u handschoenen draagt. Er zijn twee versies van vergrendelingssysteem

  € 20,50
 • Petzl Vertigo Twist-Lock
  Petzl Vertigo Twist-Lock

  Deze karabijnhaak is ontworpen voor een levenslijn. De karabijnhaak heeft een extra versterkte structuur en een harde anodiseerlaag die hem nog beter beschermt tegen de elementen daardoor extra slijt- en krasbestendig.

  € 22,00
 • Petzl Vertigo Wire-Lock
  Petzl Vertigo Wire-Lock

  Is een Wire-Lock karabiner ontworpen voor aan een leeflijn, heeft een extra verstevigde constructie en harde anodiserende laag waardoor deze nog beter tegen de elementen beschermd is. Is extra slijt- en krasvast.

  € 22,00
 • Petzl William Ball Lock Gold
  Petzl William Ball Lock Gold

  Is een asymmetrische karabijnhaak met grote capaciteit gemaakt van aluminium. Heeft peervorm die praktisch is om gemakkelijk meerdere items met elkaar te verbinden. Het vloeiende ontwerp aan de binnenzijde en het Keylock-systeem.

  € 26,50
 • Petzl William Triact Lock Gold
  Petzl William Triact Lock Gold

  Is een asymmetrische Triact Lock karabijnhaak met grote capaciteit, gemaakt van aluminium. Het heeft een peervorm die praktisch is om gemakkelijk meerdere items met elkaar te verbinden. Te gebruiken met met de Petzl CAPTIV-beugel.

  € 26,50
 • Rock Exotica Pirate Auto-Lock
  Rock Exotica Pirate Auto-Lock

  Zelfsluitende snapper uitvoering van de Pirate karabiners van Rock Exotica. De beste auto locks: ze gebruiken een pull-down en een twist die zeer makkelijk in het gebruik is.
  De grootste opening. De sterkste sluiting.

  € 38,95
 • Rock Exotica Pirate ORCA-Lock
  Rock Exotica Pirate ORCA-Lock

  Is de karabiner Rock Exotica Pirate met ORCA-sluiting. Voor gevorderde canyoneers !!De beste auto locks: ze gebruiken een pull-down en een twist die zeer makkelijk in het gebruik is. De grootste opening. De sterkste sluiting.

  € 40,95
 • Rock Exotica Pirate WireEye Auto-Lock
  Rock Exotica Pirate WireEye Auto-Lock

  Zelfsluitende snapper uitvoering van de Pirate karabiners van Rock Exotica. De grootste variatie aan sluitingen. Kijk bijvoorbeeld naar de orca lock.De beste auto locks: ze gebruiken een pull-down en een twist die zeer makkelijk .

  € 40,95
 • Rock Exotica RockD ORCA-Lock
  Rock Exotica RockD ORCA-Lock

  Super-sterk “D” karabiner. Schuine hoek openen voor ergonomsche en grotere opening. De beste auto locks: ze gebruiken een pull-down en een twist die zeer makkelijk in het gebruik is. De grootste opening.

  € 34,95
 • Rock Exotica rockO Auto-Lock
  Rock Exotica rockO Auto-Lock

  Is een moderne ovaal ontworpen karabiner die overal op past, sterker is en een ruime opening heeft. Voorzien van het Auto-Lock systeem. De beste auto locks: ze gebruiken een pull-down en twist die zeer makkelijk is te gebruiken.

  € 32,95
 • Rock Exotica rockO ORCA-Lock
  Rock Exotica rockO ORCA-Lock

  Is een moderne ovaal ontworpen die overal op past, sterker is en een ruime opening heeft. Voorzien van het ORCA-Lock systeem. ORCA staat voor Open Regular Close Auto en is een 3-Stage autolock: Lift up, twist and open the gate.

  € 34,95
 • Edelrid HMS Bullet PermaLock
  Edelrid HMS Bullet PermaLock

  Is gemaakt om gewichtsbesparend, duurzaam en slijtvast te zijn door zijn H-profiel constructie. Het extra Permalock-vergrendelingsmechanisme voorkomt het onbedoeld openen. Keylock-sluiting voor eenvoudig en ongecompliceerd gebruik

  € 26,00
 • Edelrid Oval Power 2500 Permalock ZWART
  Edelrid Oval Power 2500 Permalock ZWART

  Innovatieve schroefkarabijner met extra hulsvergrendeling door gebruik van het slimme PermaLock-vergrendelingsmechanisme. De ovale vorm is ideaal voor bevestigen van tuigplaten, katrollen en stijgklemmen, maar ook voor ankerpunten

  € 25,00
 • Edelrid Oval Power 2500 Permalock
  Edelrid Oval Power 2500 Permalock

  Innovatieve schroefkarabijnhaak met extra hulsvergrendeling door gebruik maken van het slimme PermaLock-vergrendelingsmechanisme. De ovale vorm is ideaal voor bevestigen van tuigplaten, katrollen, touwklemmen en voor ankerpunten.

  € 27,00 € 26,99
 • Grivel Lambda K7G
  Grivel Lambda K7G

  Brede vergrendelbare HMS karabijnhaak. Opening door Twin-Gate draadpoortsysteem (met poort en draad), zelfs met handschoenen, waarvoor geen extra handeling nodig is. Veel ruimte voor (touw)manoeuvres o.a. bij reddingsoperaties.

  € 18,20
 • Grivel Plume draadslot K3L
  Grivel Plume draadslot K3L

  Grivel K3L is een compacte, duurzame en lichte karabijnhaak combineert efficiënte bediening met veiligheid. Het Wire-Lock-systeem voorkomt dat de poort per ongeluk opengaat en is snel te bedienen met één hand of met handschoenen.

  € 16,10
 • Grivel Tau wire lock K12L
  Grivel Tau wire lock K12L

  Multifunctionele karabijnhaak met ergonomische vorm. Combineert efficiënte bediening met veiligheid. Het Wire-Lock-systeem voorkomt dat de poort per ongeluk opengaat en is snel te bedienen met één hand of met handschoenen.

  € 16,10

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel