Speciaal voor Buitensport Bedrijven

 In deze rubriek zijn canyoning- en speleologieartikelen vermeld die met name geschikt zijn voor (Buitensport) Bedrijven.
Zie ook: zakelijk bestellen.

Sorteer op
 • Nieuw 2024

  Petzl ASPIR harnas
  Petzl ASPIR harnas

  Een comfortabel verstelbaar harnas met materiaallussen voor groepsactiviteiten. Comfortabel duurzaam one-size-fits-all harnas met materiaallussen. Verstelbaar met beweegbare heupriemvulling zodra het harnas is aangetrokken.

 • Nieuw 2024

  Petzl PANDION harnas
  Petzl PANDION harnas

  Is ontworpen voor groepen en heeft één materiaal lus en is gemakkelijk aan te trekken, aan te passen en te gebruiken. De dikke band biedt een grote duurzaamheid voor intensief gebruik, zowel in de sportschool als outdoor.

 • Nieuw 2023

  Edelrid Pintail 10,0mm
  Edelrid Pintail 10,0mm

  Polyestermantel en constructie zorgen voor een hoge slijtvastheid bij het gebruik. Touw blijft ook na intensief gebruik en frequente abseilmanoeuvres soepel. Gemakkelijk vast te pakken mantelstructuur.

  € 110,00
 • Petzl TRAC Guide LT pak van 5
  Petzl TRAC Guide LT pak van 5

  Is een trolley ontworpen voor avonturenparken. Met een ergonomische karabijnhaak kan de gids de trolley snel met één hand aan de kabel bevestigen. Botsvlakken voor en achter verminderen het risico op beknelde vingers. Duurzaam.

  € 655,00 € 599,99
 • Petzl TRAC Guide LT
  Petzl TRAC Guide LT

  Is een trolley ontworpen voor avonturenparken. Met een ergonomische karabijnhaak kan de gids de trolley snel met één hand aan de kabel bevestigen. Botsvlakken voor en achter verminderen het risico op beknelde vingers. Duurzaam.

  € 138,00 € 125,99
 • Edelrid Ultralight III
  Edelrid Ultralight III

  De eenvoud en robuustheid blijken een prijswinnend concept te zijn. Buitensportbedrijven en avonturenparken kiezen vaak voor deze Ultralight helm vanwege het sterke, duurzame ontwerp, ervaren klimmers vanwege de betrouwbaarheid.

  € 60,00 € 55,00
 • Verticale evolutie Infinity Gegalvaniseerde Ankerplaat 10mm
  Verticale evolutie Infinity Gegalvaniseerde Ankerplaat 10mm

  Ankerplaat is een perfect abseilpunt. Deze plaat is vooral populair bij speleologen en degenen die klimroutes ontwikkelen. Ook perfect voor indoortrainingen. Extreem corrosiebestendig, in drie diameters.

  € 2,25
 • Petzl Grigri
  Petzl Grigri

  Zekeringsapparaat met nokondersteunde blokkering. Uitgerust met een ergonomische handgreep, die gemakkelijke bediening biedt voor een soepele en comfortabele afdaling voor de klimmer. Touwcompatibiliteit: enkeltouw van 8,5-11mm.

 • Edelrid Jim Steel Bent
  Edelrid Jim Steel Bent

  Zeer duurzame stalen karabijnhaak voor normaal gebruik in sportscholen. CanyonZone raadt het aan om te gebruiken als rembiner voor je speleologie-afdaler (CT Acles, Petzl Simple, Kong Banana). Stalen behuizing minimale slijtage.

  € 15,00
 • AV Titan Dames
  AV Titan Dames

  Hoge weerstand polyamide speleologie pak, flexibel en resistent.
  Aanbevolen voor koude en natte grotten. Billen, knieën en ellebogen verstevigingen. Gemaakt met een waterdichte stof, maar de naden zijn niet geseald. Rood of Blauw

  € 216,95
 • AV Holloch Confort Dames
  AV Holloch Confort Dames

  Is een overall die vaak wordt gebruikt als speleologiepak met 38 mm brede klittenbandsluiting, capuchon in de kraag en buitenste dubbele afdichting, flexibel en zeer sterk. Ook ideaal voor werken op hoogte. In rood of blauw.

  € 192,95
 • Petzl Pirana Club Zwart
  Petzl Pirana Club Zwart

  Is ontworpen voor gebruik in groepen of om te leren en is een instelbare wrijvingsafdaler voor canyoning. Het heeft drie opties voor touwinstallatie. De mate van wrijving aan te passen voordat je aan een afdaling begint. Zwart.

  € 33,00
 • Petzl Pirana Club
  Petzl Pirana Club

  Is ontworpen voor gebruik in groepen of om te leren en is een instelbare wrijvingsafdaler voor canyoning. Het heeft drie opties voor touwinstallatie. De mate van wrijving aan te passen voordat je aan een afdaling begint

  € 30,00
 • Petzl TRAC Gids pak van 5
  Petzl TRAC Gids pak van 5

  Is een trolley ontworpen voor avonturenparken. Met een ergonomische karabijnhaak kan de gids de trolley snel met één hand op de kabel installeren. Botsvlakken voor en achter beperken het risico op beknelde vingers. Duurzaam. 5st.

  € 727,00 € 685,50
 • Petzl TRAC Gids
  Petzl TRAC Gids

  Is een trolley ontworpen voor avonturenparken. Met een ergonomische karabijnhaak kan de gids de trolley snel met één hand op de kabel installeren. Botsvlakken voor en achter beperken het risico op beknelde vingers. Duurzaam.

  € 153,00 € 139,99
 • Professioneel handboek Canyoning - Engelse editie
  Professioneel handboek Canyoning - Engelse editie

  Handleiding geschreven voor commerciële gidsen. Naast een referentie voor training, beschrijven de pedagogische inhoud en de illustraties de essentiële onderwerpen voor het veilig beoefenen van canyoning, kennen en kunnen doen.

  € 32,95
 • Practi Bolts complete set
  Practi Bolts complete set

  Klimboutreplica's die op elk magnetisch oppervlak blijven hechten. Oefen eenvoudig het reinigen van ankers, het bouwen van ankers, multipitch-overgangen en meer met Practi Bolts. Voor beginnende canyoneers, speleologen en klimmers

  € 54,00
 • BEAL Transf'Air TWIN B
  BEAL Transf'Air TWIN B

  Katrol met vaste zijplaten en kogellagers voor optimale efficiëntie. Het compacte en lichtgewicht karakter maakt het gemakkelijk te hanteren. Is speciaal ontworpen voor intensief gebruik om touw en staalkabel. Heeft uniek nummer.

  € 65,40
 • Beal Barranco harnas
  Beal Barranco harnas

  Lichtgewicht canyoningharnas voor groepen en clubs. Uitgerust met een verwisselbare PVC-beschermer en ontworpen als één maat voor iedereen (XS-XL) dankzij de 3 verstelbare gespen. Voor groepsgebruikers in canyoningsporten.

  € 60,60 € 59,95
 • Nu Beschikbaar

  Petzl Alcanadre Club 30
  Petzl Alcanadre Club 30

  Ontworpen voor canyoning, gewatteerde schouderbanden bieden veel comfort. Meerdere afvoergaten optimaliseren de waterafvoer. Uitgerust met drie kleurgecodeerde lussen voor bevestigen van touwuiteinden en reddingsuitrusting.

  € 85,00 € 77,95
 • Petzl Yara GIDS 25L
  Petzl Yara GIDS 25L

  Een canyoning-touwtas met een gemiddelde capaciteit. Kan een touw vervoeren, voorkomen dat het in de war raakt met andere apparatuur en manoeuvres aan het anker of tijdens de installatie van een vaste lijn vergemakkelijken.

  € 65,00 € 57,50
 • Mad Rock Safeguard (veerloos)
  Mad Rock Safeguard (veerloos)

  Bij canyoning perfect te gebruiken voor gevorderde canyoneers voor opstijgen aan touw en snelle conversie naar afdaling. Ook voor spanningsgeleide abseilen en andere spankabelsystemen. Voor redding/rigging gebruik: 8,1 mm tot 11mm

  € 99,95 € 88,95
 • Swaygo veiligheidskoord
  Swaygo veiligheidskoord

  Een veilige, betrouwbare, vertrouwde lanyard voor grotonderzoek, oriëntatielopen, evenementen personeel, zoek- en reddingsacties en meer. Tetherkoord - het meest duurzame en sterke kleine koord.

  € 15,95
 • Petzl Maillon GO 8mm - 10st
  Petzl Maillon GO 8mm - 10st

  Snel te openen snelkoppeling voor klimzalen (pakket van 10)
  De GO 8 mm snelkoppeling kan worden gebruikt om een ​​TIPTOP topanker karabijnhaak te bevestigen of de snelkoppeling op DJINN STEEL AXESS snelkoppelingen te vervangen.

  € 60,00 € 57,95
 • AV First gordel
  AV First gordel

  Is een zitgordel om te klimmen of te zekeren in de bergen, volledig verstelbaar. Tailleband en dijbeenlus sluiting door stalen ladderslotgespen. Ideaal voor gebruik in groepen (kleurcode maat).

  € 37,95
 • Rock Empire Canyon Plus harnas
  Rock Empire Canyon Plus harnas

  Is een compleet canyoning-harnas, bestaande uit een harnas samen met een beschermer. Een one-size-fits-all model. Voorzien van een enkel hoog bevestigingspunt om de balans op abseilen te vergemakkelijken. Verstelbare taille.

  € 127,95
 • Petzl Canyon Club gordel
  Petzl Canyon Club gordel

  Is ontworpen voor canyoning en is een eenvoudig te gebruiken harnas voor groepen. Het is gemakkelijk aan te brengen en aan te passen en heeft een enkel bevestigingspunt. Geïntegreerd beschermende zitvlakzitting voor canyoning.

  € 65,00 € 59,95
 • Kong Pirata ZWART
  Kong Pirata ZWART

  Descender/Ascender ontworpen voor touwtoegang en positioneringswerk. Professionele werkactiviteiten: metalen constructies, touwtoegang, besloten ruimtes, boomklimmen/boomkwekerij, kabelbaanevacuatie, zeilboten, dak / hellend vlak.

  € 138,95 € 118,95
 • Petzl Grigri Plus
  Petzl Grigri Plus

  Nieuwe zekerapparaat, biedt extra zekerheid met de anti-paniekfunctie. Zeer gecontroleerde afdaling door de compacte hendel die zorgt voor een soepele overgang tijdens de uitgave van het touw. Touwdiameters van 8,9 tot 11 mm.

 • Petzl Scorpio Eashook 2018
  Petzl Scorpio Eashook 2018

  Voor gebruikers met een gewicht van 40 tot 120 kg. Met twee EASHOOK-karabiners met een brede opening die geschikt is voor alle handmaten. De twee intrekbare armen zijn uitgerust met een anti-twistsysteem voor meer comfort.

  € 145,00 € 132,95
 • Edelrid Fraggle II kinder klimgordel
  Edelrid Fraggle II kinder klimgordel

  Is een zacht gevoerde full body harnas voor kinderen tot 40 kg.Met twee inbindpunten (borst en rug) is het harnass geschikt voor continu zekersystemen in klim- en adventureparken, klettersteig en (rots)klimmen.

  € 64,95
 • CT K-Advance Shell
  CT K-Advance Shell

  Heeft een optimale grip en openingssysteem dat bevestiging en loslating met slechts één hand mogelijk maakt, zelfs voor kinderen. Anti-slijtagebescherming van roestvrij staal, geeft duurzaamheid bij het glijden over staalkabels.

  € 32,00
 • Petzl Scorpio Vertigo 2017
  Petzl Scorpio Vertigo 2017

  Is zeer compact en lichtgewicht, en ook makkelijk te gebruiken dankzij de VERTIGO WIRE-LOCK carabiners op de twee oprekbare armen . De grote duurzaamheid is goed geschikt voor regelmatig verhuur in parken. Gebruikers 40-120 kg.

  € 100,00 € 99,95
 • CT Eclipse
  CT Eclipse

  Is een multifunctionele helm voor vrouwen en kinderen ontworpen voor bergbeklimmen, klimmen, via ferrata en avonturenparken. Licht en comfortabel met een goede ventilatie. Voorzijde hoofdlamp bevestigingsmogelijkheid.

  € 62,90
 • AV Fast Canyon harnas
  AV Fast Canyon harnas

  Is een canyon harnas / gordel ontworpen voor groepgebruik. Voor gemakkelijker PPE toezicht heeft elk persoonlijk beschermingsmiddel een label met een individueel nummer van het jaar van productie. One size fits all.

  € 64,95
 • NIEUW 2016

  AV Nylon Echo
  AV Nylon Echo

  Speleo overall voor groepsgebruik en introductietochten. Een gesneden speleologie pak, in Orange Nylon, flexibel en weerstand. Het ECHO pak is ontworpen om de kwaliteit en prijs te combineren.

  € 116,95
 • Beal Pro Canyon 10,3mm Unicore
  Beal Pro Canyon 10,3mm Unicore

  Semi-statisch touw, specifiek geschikt voor canyoning. Absorbeert geen water het droogt erg snel. Polyester of polypropyleen krimpen niet in het water, bljft duurzaam en soepel en behoudt zijn oorspronkelijke lengte.

  € 2,80 € 2,73

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel