Verankeringsbandlussen

 Verankeringsbandlussen / bandlussen / slingen worden voornamelijk gebruikt voor het maken van een (nood) anker, ook bij canyoning en speleologie, om zo een verankeringspunt te realiseren.
De keuze van de juiste verankeringsbandlus is belangrijk om een zo efficiënt mogelijk systeem te kunnen installeren.
Bandlussen zijn veelal gemaakt van versterkt platte band / materiaal en zijn daarom beter bestand tegen scherpe rotsranden.

Sorteer op
 • Beal Dyneema 15mm bandsling van de rol
  Beal Dyneema 15mm bandsling van de rol

  Is een Dyneema band van 15mm breedte, die zeer slijtvast is, superlicht gewicht voor zijn kracht. Perfect te gebruiken voor bandsling op maat knopen, voor speleologie en canyoning erg handig.

  € 4,15
 • Beal Tubular 16mm bandsling van de rol
  Beal Tubular 16mm bandsling van de rol

  Een nylon band van 16mm breedte die hol is. Perfect te gebruiken voor bandsling op maat knopen, voor speleologie en canyoning. voornamelijk als opoffersling in combinatie met kleine maillons prettig om bij je te hebben.

  € 1,79
 • CT Extender nylon
  CT Extender nylon

  Extender NY Robuust en duurzaam 16 mm nylon quickdraw strop. Verkrijgbaar in groen. Beschikbare lengtes: 12, 17 e 22 cm.

  € 3,90 € 2,75
 • Petzl Anneau
  Petzl Anneau

  Genaaide nylon bandlus voor standplaatsbouw, als ankerpunt en voor het verlengen van een ankerpunt te gebruiken. In diverse maten verkrijgbaar: 60, 80, 120 en 150cm.

  € 6,00
 • Petzl Cutaway sling voor Petzl CANYON CLUB harnas
  Petzl Cutaway sling voor Petzl CANYON CLUB harnas

  Stelt een persoon in staat om snel van een blokkade te worden bevrijd, zonder de kabelboom of het touw te beschadigen. Het is eenvoudig te installeren met een trekhaak op het bevestigingspunt van het tuigje.

  € 8,00 € 7,30
 • Petzl Express
  Petzl Express

  Genaaid sling met string voor gebruik als een set. De ergonomische vorm van de Express-band materiaal zorgt voor een uitstekende grip. String houdt de karabijnhaak in stand en beschermt de band materiaal tegen slijtage. 3 lengtes.

  € 4,50
 • Petzl St Anneau
  Petzl St Anneau

  Is een genaaide lichtgewicht bandlus in dyneema van de lengten 24, 60 en 120 cm. Dyneema is lichter en meer flexibeler dan Nylon bandslingen. Voor standplaatsbouw, als ankerpunt en voor het verlengen van een ankerpunt.

  € 8,00
 • CT Ypsilon
  CT Ypsilon

  Is een innovatieve asymmetrische sling in duurzaam 16 mm polyamide, ideaal voor bergbeklimmen, speleologie en canyoning. Innovatieve lus twee takken van verschillende lengtes (30 en 60 cm) om touw manoeuvres te vergemakkelijken.

  € 20,00 € 18,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel