Frankrijk (incl Corsica en La Réunion)

Zoek je de mooiste canyons van Frankrijk raadpleeg dan de boeken uit de collectie van CanyonZone.

  Ga naar Google Maps

Sorteer op
 • 100 beaux canyons méditerranéens
  100 beaux canyons méditerranéens

  Leidt iedere beoefenaar van de canyoning sport door de canyons van de Alpes Maritimes. Behandelt alle niveaus, van makkelijke familie-canyons tot de echt grote sportieve afdalingen in deze Tuin van Eden van de canyoning sport.

  € 34,95
 • 100 Descentes de Canyons autour de Grenoble
  100 Descentes de Canyons autour de Grenoble

  Verspreid over de Chartreuse, Vercors, Belledonne, Diois Devoluy en westelijk deel van de Ecrins. Sommige canyons waren nog niet gepubliceerd. Full-color, 240 pagina's in 20x24-formaat beschrijft honderd tochten rondom Grenoble.

  € 46,00 € 44,95
 • 101 Canyons Secs des Alpes-Maritimes - Deel 1
  101 Canyons Secs des Alpes-Maritimes - Deel 1

  102 Canyons met zeer gedetailleerde informatie over toegang, terugkeer en afdaling. Geolocatiepunten van de parkeergarages, vertrekpunten en specifieke punten van de Canyon. Talrijke foto's ter illustratie van de route.

  € 39,95
 • Nieuw 2024

  101 Canyons Secs des Alpes-Maritimes - Deel 2
  101 Canyons Secs des Alpes-Maritimes - Deel 2

  102 Canyons met zeer gedetailleerde informatie over toegang, terugkeer en afdaling. Geolocatiepunten van de parkeergarages, vertrekpunten en specifieke punten van de Canyon. Talrijke foto's ter illustratie van de route.

  € 39,95
 • CANYONISME et RANDONNEES VERTICALES en PROVENCE
  CANYONISME et RANDONNEES VERTICALES en PROVENCE

  Deze kleurrijke regio is een leuk alternatief voor het winterseizoen, voor opleiding en nog beter, het gezin. Van de uitlopers van de Mont Ventoux naar Garlaban van Marcel Pagnol, langs de kliffen Ciotadines. 24 mooiste plekken.

  € 19,95
 • Canyons Cantalous
  Canyons Cantalous

  50 tochten met een ongepubliceerd aantal, waarvan er 33 voorzien zijn van een gedetailleerd beschrijving. Met 22 situatieschema's kan jij jouw weg vinden naar de aanloop / terugloop. Helemaal in kleur, vergezeld van vele foto's.

  € 19,95
 • Canyons de Haute-Savoie
  Canyons de Haute-Savoie

  De Haute-Savoie is ook het land van de speleologie met twee van de diepste grotten ter wereld (de Gouffre Jean Bernard -1602 m in het Folly massief en de Gouffre Mirolda -1733 m in het Criou massief in Samoëns). Maar ook canyons.

  € 27,95
 • Canyons et cascades de l`Ain
  Canyons et cascades de l`Ain

  Topogids: beschrijving, toegangsroute, dwarsdoorsnede van 28 canyons uit het departement Ain. Algemene informatie, presentatie, materiaal. Vele kleurenfoto's.

  € 28,99
 • Canyons Pyrénéens: 50 Descentes Canyons
  Canyons Pyrénéens: 50 Descentes Canyons

  Een overzicht van de Pyrenean Canyons (30 aan Franse kant, evenals 20 in de Sierra de Guara / Spaanse kant). Elke kloof is het onderwerp van een dubbele pagina: beschrijving van toegangen, de aanpak, de terugkeer en afdaling.

  € 29,99
 • Cascades et canyons littoraux à La Ciotat
  Cascades et canyons littoraux à La Ciotat

  Gewijd aan de golf "droge canyons" in de buurt van La Ciotat. De kliffen zijn een samenvoeging van gesteenten. Beschrijving van 16 "duizeling wekende tochten" foto's, een schema / verklarende foto en overzichtstabel van kenmerken.

  € 23,95
 • UITVERKOCHT, zie hard copy

  Cascades, gorges et canyons du Haut-Jura
  Cascades, gorges et canyons du Haut-Jura

  Beschrijft onder meer 22 Canyons.Les Gorges de l'Abime, Cascades de la Bleniere, Gorges de la Borne au Lion, Ruisseau du Lac de Chanon, La Cimante, Canyon de Coiserette, Le Saut du Dard, Gorges du flumen, Le ruisseau des Gorges .

  € 29,99
 • Cascades, Gorges et Canyons du Haut-Jura (Hardcopy)
  Cascades, Gorges et Canyons du Haut-Jura (Hardcopy)

  Sinds de release zijn er werkelijk honderden beoefenaars naar de regio gekomen (vooral mensen uit het noorden), om de totaal onbekende canyons te "bestormen". De canyontopo is uitverkocht, dit is hardcopy van het origineel.

  € 9,95
 • LAATSTE EXEMPLAAR

  Descentes de canyons en Savoie
  Descentes de canyons en Savoie

  29 canyons met toegang & beschrijving in de gebieden van de Bauges en de Chartreuse, evenals de Maurienne, Tarentaise en Aravis. Kort en bondig 43 routes (stromen) van minder belang. Kaart om locaties canyons snel te lokaliseren.

  € 26,95
 • Inventaire canyon Gorges et cascades du Doubs
  Inventaire canyon Gorges et cascades du Doubs

  Topogidsje met 15 canyons ( waarvan er 7 inmiddels verboden zijn) en 3 afdalingen; 20 bladzijden met topos, tekeningen en fotos; 21 cm.

  € 8,95
 • La Corse en Canyon
  La Corse en Canyon

  Met de wilde natuur en zijn bergen is Corsica een plaats van voorliefde voor sport-natuur en met name canyoning. In de gids zijn prachtige ontdekkingen en aangename afdalingen in het hart van de wilde/ongerepte natuur beschikbaar.

  € 37,99
 • Nu Beschikbaar

  La Corse en Canyon editie 2
  La Corse en Canyon editie 2

  Met zijn wilde natuur en bergen is Corsica een plaats van voorliefde voor natuursporten en canyoning in het bijzonder. Mooie ontdekkingen en aangename afdalingen in het hart van de wilde/onaangeroerde natuur vindt u in de gids.

  € 29,95
 • COLLECTORS ITEM

  Le paradis du canyoning (La Réunion)
  Le paradis du canyoning (La Réunion)

  Het eerste boek dat over de grote verticalen op het eiland uitkwam met de klassieke topo's en beschrijvingen. Voor de lijst met canyons die in dit boek zijn opgenomen is te raadplegen.

  € 27,50
 • Le tour de l`Europe en canyon
  Le tour de l`Europe en canyon

  Alle interessante regio's passeren de revue, van Marokko tot Kreta, via Portugal, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, de Balkan en Griekenland. 4 kaarten en 55 doorsnedes, bij iedere kaart een korte samenvatting.

  € 44,95
 • Le tour de l`Europe en canyon: Tome 2: Ligurie, Italie central
  Le tour de l`Europe en canyon: Tome 2: Ligurie, Italie central

  Ligurië, Midden- en Zuid-Italië, Sicilië, Sardinië, de Balkan... Veel kleurenfoto's. Voorstel circuits met routes. Tips voor klimmen, wandelen ... Sommige punten van de geschiedenis, anekdotes. 75 kaarten. 416 pagina's.

  € 44,95
 • Les (Re)belles du Doubs - Tome 2 (Topoguide)
  Les (Re)belles du Doubs - Tome 2 (Topoguide)

  50 grotten om te ontdekken, aangegeven op kaart, met indicatie van de moeilijkheid, het overstromingsrisico, de tijd om het bezoek te plannen, de stad, de coördinaten, de ontwikkeling, de diepte, indicaties voor toegang.

  € 19,50
 • Les Canyons de Savoie
  Les Canyons de Savoie

  Beschrijft 132 canyons in Savoie en Haute Savoie. Een naslagwerk voor alle canyonists in het gebied of degenen die de canyons van deze regio willen ontdekken. Elke canyon wordt beschreven op een dubbele pagina.

  € 46,95
 • Les plus belles du Doubs - Tome 1 (Topoguide)
  Les plus belles du Doubs - Tome 1 (Topoguide)

  50 beschreven "grotten" (toegang, route, uitrustingsbladen, bonus) gegroepeerd in 7 delen (ontdekkingen, ingewijden, bewaterd, overgeheveld, rivieren, duizelingwekkend en klassiekers).

  € 15,00
 • Mes premiers petits pas sous-terre dans le Doubs
  Mes premiers petits pas sous-terre dans le Doubs

  Speleologiehandleiding voor grotten met kinderen: met dit boek kan je grotten ontdekken die toegankelijk zijn voor het hele gezin. 20 grotten worden gepresenteerd.

  € 7,50
 • Plastic Visuel Canyon Ariège (Topogids)
  Plastic Visuel Canyon Ariège (Topogids)

  Topo van de canyons van de Haute-Garonne: Dit werk is gemaakt door de Groupe Spéléologique des Pyrénées en bevat 15 bestanden met beschrijvingen van canyoning sites in het departement Haute-Garonne. Geplastificeerde bestanden.

  € 29,95
 • Plastic Visuel Canyon Haute Pyrénées (Topogids)
  Plastic Visuel Canyon Haute Pyrénées (Topogids)

  17 canyoning sites in het departement Hautes-Pyrénées zijn beschreven. met geplastificeerde bestanden die mee kan worden genomen in de canyon. Het boek bevat ook een cd-rom.

  € 27,95
 • Pyrénées en cascades - De grote verticalen om te canyoningen
  Pyrénées en cascades - De grote verticalen om te canyoningen

  Grote verscheidenheid aan canyons, met aanzienlijke lengte. Dit zijn verticalen en vraagt speciale aandacht (apparatuur, operaties, specifieke risico`s) en zetten de toonbij de beschreven tochten. Lengte: routes 200-1300m.

  € 16,95
 • Randonnées aquatiques - makkelijke canyons in de Pyreneeën
  Randonnées aquatiques - makkelijke canyons in de Pyreneeën

  Canyons zijn eenvoudig te doen: gebruik makend van touwen en harnassen, wees niet bang om te springen. Ontdekken of herontdekken van de Pyreneeën door andere paden, andere zijden, andere rustige wandelingen in smalle ravijnen.

  € 16,95
 • Nu Beschikbaar

  Vallée de la Roya - Canyoning Alpes-Maritimes
  Vallée de la Roya - Canyoning Alpes-Maritimes

  Veel stromingen, droge canyons, lange afdalingen en initiatie-afdalingen, de Tinée-vallei is de rijkste op het gebied van canyoning in het departement. Full colour, 112 pagina's, beschrijft 27 afdalingen. Voor alle seizoenen.

  € 22,95
 • Vallée de la Tinée - Canyoning Alpes-Maritimes
  Vallée de la Tinée - Canyoning Alpes-Maritimes

  Veel stroming, droge canyons, lange afdalingen en initiatie-afdalingen, de Tinée-vallei is de rijkste op het gebied van canyoning in het departement. Geheel in kleur, 112 pagina's, beschrijft 27 afdalingen. Voor alle seizoenen.

  € 22,95
 • Vallée de la Vésubie - Canyoning Alpes-Maritimes
  Vallée de la Vésubie - Canyoning Alpes-Maritimes

  De beroemdste 24 canyons, een beschrijvende inleiding, specificeert de karakteristieke elementen (stad, kaart, hoogteverschil, lengte, vertrekhoogte, nadering, daal- en terugkomsttijd, bruikbare touwlengte, mogelijke shuttle.

  € 22,95
 • Vallée du Loup - Canyoning Alpes-Maritimes
  Vallée du Loup - Canyoning Alpes-Maritimes

  Kleine topogids van 112 pagina's presenteert de beroemdste 20 canyons. Biedt een verscheidenheid aan locaties die zowel pure canyonisten als liefhebbers van geheime routes zullen bekoren.

  € 22,95
 • Nu Beschikbaar

  Vallée du Var - Canyoning Alpes-Maritimes
  Vallée du Var - Canyoning Alpes-Maritimes

  Veel stromingen, droge canyons, lange afdalingen en initiatie-afdalingen, de Tinée-vallei is de rijkste op het gebied van canyoning in het departement. Full colour, 112 pagina's, beschrijft 27 afdalingen. Voor alle seizoenen.

  € 22,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel