EHBO trommels / sets

 Een EHBO-trommel / eerste hulp doos / bevat een aantal basisverbanden, verbandmiddelen, medicijnen en items om een patiënt warm te houden als deze geïmmobiliseerd raakt. In het assortiment zijn ook eerste hulp artikelen / sets opgenomen die waterbestendig zijn opgeborgen

Sorteer op
 • Edelrid First Aid Kit
  Edelrid First Aid Kit

  Een 13-delige eerste hulp set in waterdichte verpakking voor kleine noodgevallen onderweg. Af te sluiten met klittenband en voorzien van een riembevestiging. Gewicht: 145 gram.

  € 30,00 € 26,95
 • Exped First Aid Fold Drybag
  Exped First Aid Fold Drybag

  Waterdichte EHBO-Kit Bags. Water- en stofdichte zakken in het rood met roll-top sluiting voor eerste hulp kits. Verkrijgbaar in twee maten voor dag- of meerdaagse tochten.

 • Ortovox First Aid Roll Doc
  Ortovox First Aid Roll Doc

  Uitgebreide, overzichtelijke EHBO-koffer voor meerdaagse tochten. Zowel in de zomer als in de winter essentieel en kan in geval van nood levens redden. Van de reddingsdeken via gaasverbanden en kompressen tot een schaar of pincet

  € 40,00 € 39,95
 • Ortovox First Aid Roll Doc Mid
  Ortovox First Aid Roll Doc Mid

  Goed georganiseerde allround EHBO-set voor eendaagse en meerdaagse tochten. Van de reddingsdeken tot kompressen tot schaar je vindt alle belangrijke hulpmiddelen voor het verlenen van eerste hulp zowel in zomer als winter.

  € 30,00 € 29,95
 • Ortovox First Aid Roll Doc Mini
  Ortovox First Aid Roll Doc Mini

  Lichtgewicht, overzichtelijke EHBO-set voor eendaagse tochten. Van de reddingsdeken tot kompressen tot en met een schaar vindt je alle belangrijke hulpmiddelen voor het verlenen van eerste hulp. Kleur: shocking oranje. Gew: 160 g.

  € 25,00 € 24,95
 • Ortovox First Aid Waterproof
  Ortovox First Aid Waterproof

  WEERBESTENDIGE EERSTE HULP SET, Waterdichte, compacte EHBO-doos voor meerdaagse tochten. De inhoud van de kit is netjes verdeeld over vier compartimenten. Illustraties en bijschriften geven informatie over de inhoud en EHBO-tips.

  € 55,00 € 54,95
 • Ortovox First Aid Waterproof Mini
  Ortovox First Aid Waterproof Mini

  WEERBESTENDIGE EERSTE HULP SET, waterdichte, compacte EHBO-doos voor meerdaagse tochten. Illustraties en bijschriften geven informatie over de inhoud en belangrijke EHBO-tips. Gewicht: 150g. Afmetingen: 13 x 9 x 4,5cm.

  € 35,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel