Pirana achtig afdaaltoestel

 De pirana achtige afdaaltoestellen / zekeringsapparaten zijn instelbare frictie-afdalers vooral geschikt om in canyons te gebruiken.

Sorteer op
 • Uitverkocht

  ATK afdaler - model 2018
  ATK afdaler - model 2018

  Is eenvoudig te blokkeren ook met dubbele touwen. De vorm van de ATK werd verfijnd om gebruikers een goede doorstroming te laten voelen en het beheersen van het touw tijdens de afdaling. Hoge sterkte aluminium. Touwen 8,5-12 mm.

  € 52,95
 • Nieuw 2021

  ATKD canyon-afdaler zekeringsapparaat
  ATKD canyon-afdaler zekeringsapparaat

  Lijkt qua remfuncties op de ATK, maar de ATKD is geoptimaliseerd om als zekeringsapparaat bij het relais te worden geplaatst. De ATKD maakt een progressief herstel van de spanning mogelijk dankzij de remmogelijkheden.

  € 54,95
 • AustriAlpin No.Mad geanodiseerd ZWART
  AustriAlpin No.Mad geanodiseerd ZWART

  Een speciaal gevormde abseil acht ontwikkeld op de Petzl Pirana.
  Specifiek voor canyoning en reddingsoperaties.
  Abseilvarianten met verschillende wrijvingsniveaus zijn mogelijk.

  € 40,00
 • AustriAlpin noMad
  AustriAlpin noMad

  Een speciaal gevormde abseilacht doorontwikkeld op de Pirana van Petzl. Specifiek voor canyoning en reddingswerkzaamheden. Abseilvarianten met verschillende wrijvingsgradaties zijn mogelijk. Verkrijgbaar in hardcoat of polished.

  € 35,50
 • CanyonWerks CRITR3
  CanyonWerks CRITR3

  Veel opties zorgen voor een zorgvuldige aanpassing van de wrijving tijdens het abseilen. Symmetrie maakt flipping mogelijk, wat de levensduur verlengt. Veel opties hebben dit tot een populair rappelapparaat gemaakt.

  € 59,95 € 54,95
 • CE4Y Axe-8 Abseilapparaat
  CE4Y Axe-8 Abseilapparaat

  Asymmetrisch ontwerp, eenvoudig te gebruiken met verschillende wrijvingsmodi waarmee de wrijving tijdens het abseilen kan worden aangepast. Gedeeltelijk versterkte gebieden waar veel slijtage optreedt voor een langere levensduur.

  € 38,24
 • CE4Y Devil-8 Abseilapparaat
  CE4Y Devil-8 Abseilapparaat

  Innovatief abseilapparaat met veel opties waarmee de wrijving tijdens het abseilen kan worden aangepast. Gedeeltelijk versterkte gebieden voor een langere levensduur. De geïntegreerde O-ring houdt het apparaat op de karabijnhaak.

  € 38,24
 • Nieuw bij CanyonZone

  CE4Y Devil-8 MINI Rappel-apparaat
  CE4Y Devil-8 MINI Rappel-apparaat

  Innovatief abseilapparaat met veel mogelijkheden om de wrijving tijdens het abseilen aan te passen. Gedeeltelijk versterkte gebieden voor een langere levensduur. De geïntegreerde O-ring houdt het apparaat op de karabijnhaak.

  € 38,24
 • CE4Y Duivel-8 roestvrij staal SS304
  CE4Y Duivel-8 roestvrij staal SS304

  Innovatief abseilapparaat met veel opties waarmee de wrijving tijdens het abseilen kan worden aangepast. Gedeeltelijk versterkte gebieden, gefreesd uit roestvrij staal. De geïntegreerde O-ring houdt het apparaat op de karabijnhaak

  € 63,53
 • Nieuw bij CanyonZone

  Devil-8 MINI RVS SS304
  Devil-8 MINI RVS SS304

  Innovatief abseil apparaat met veel mogelijkheden om de wrijving tijdens het abseilen aan te passen. Gedeeltelijk versterkte delen, vervaardigd uit roestvrij staal. De geïntegreerde O-ring houdt het apparaat op de karabijnhaak.

  € 71,63
 • Edelrid Hannibal
  Edelrid Hannibal

  Het acht abseil apparaat is speciaal ontworpen voor canyoning met verschillende rem posities. Geschikt voor enkele touwen van 7,8 tot 12mm. Met inwendige rubberen ring om karabiner op zijn plaats te houden. Van aluminiumlegering.

  € 25,00
 • Edelrid Mago 8
  Edelrid Mago 8

  Ultralichte afdaler voor het gebruik van touwen met een kleine diameter. Door de speciale geometrie kunnen verschillende niveaus van remmen worden bereikt, zodat de abseilsnelheid precies kan worden gedoseerd.

  € 20,00
 • Hoodoo SL
  Hoodoo SL

  Door te functioneren als een variabel frictieappelapparaat, plaquette en een losbaar blok kunnen zowel gemiddelde als gevorderde gebruikers veel beschikbare technieken gebruiken om aan hun specifieke canyonbehoeften te voldoen.

  € 54,95
 • Kong OKA
  Kong OKA

  De nieuwe multi-inzetbare afdaler speciaal ontworpen voor canyoning en reddingsacties waarbij afdalen en stil hangen / fixeren veelvuldig voor komen. Geschikt voor touwen van 7.8 tot 12.7 mm diameter. Aluminium legering.

  € 32,95
 • Kong OKA Rubber reserveonderdeel
  Kong OKA Rubber reserveonderdeel

  Het rubberen reserveonderdeel is ook als reserveonderdeel verkrijgbaar.

  € 1,95
 • Kong OKA Zwart
  Kong OKA Zwart

  Afdaler speciaal ontworpen voor canyoning en reddingsacties waarbij afdalen en stil hangen / fixeren veelvuldig voor komen. Geschikt voor touwen van 7.8 tot 12.7 mm diameter. Aluminium. legering. Kleur Zwart.

  € 35,95
 • Nieuw 2024

  Le Coeur – Afdaler / débrayeur voor Canyoning
  Le Coeur – Afdaler / débrayeur voor Canyoning

  COEUR? Het is een eenvoudige, intuïtieve en veelzijdige afdaler die voornamelijk is ontworpen voor canyoning! Heeft meerdere remopties, te gebruiken voor zelfzekering en als zekeringsinstrument om een abseiltouw te installeren.

  € 49,00 € 44,00
 • Mammut Nano Eight
  Mammut Nano Eight

  Ultra-lichtgewicht rappel apparaat voor touwen met zeer kleinediameter. De Nano 8 is speciaal ontwerp, De vorm maken verschillende sterktes van remmen mogelijk die ideaal zijn voor een juiste abseil snelheid. Canyoning, Klimmen.

  € 20,00
 • PaliKoa Pivot
  PaliKoa Pivot

  De Pivot heeft alle frictie-instellingen en meerdere rigging-opties, waaronder de "Joker" of een losmaakbaar noodblok. De Pivot heeft meerdere bevestigingspunten waarmee de gebruiker de afdaalmodi kan omschakelen of "draaien".

  € 58,50
 • Petzl Pirana
  Petzl Pirana

  Voor het beginnen aan de afdaling kan er gekozen worden uit drie verschillende remposities, afhankelijk van het gewicht van de gebruiker, de diameter van het touw en het terrein. Van aluminium en speciaal ontworpen voor canyoning.

  € 28,95
 • Petzl Pirana Club
  Petzl Pirana Club

  Is ontworpen voor gebruik in groepen of om te leren en is een instelbare wrijvingsafdaler voor canyoning. Het heeft drie opties voor touwinstallatie. De mate van wrijving aan te passen voordat je aan een afdaling begint

  € 30,00
 • Petzl Pirana Club Zwart
  Petzl Pirana Club Zwart

  Is ontworpen voor gebruik in groepen of om te leren en is een instelbare wrijvingsafdaler voor canyoning. Het heeft drie opties voor touwinstallatie. De mate van wrijving aan te passen voordat je aan een afdaling begint. Zwart.

  € 33,00
 • Petzl Pirana Gids Oranje 2023
  Petzl Pirana Gids Oranje 2023

  Verstelbare wrijvingsdaalder voor canyoning, bedoeld voor onafhankelijke gebruikers en gidsen:Met drie opties voor het installeren van touwen kunt je de mate van wrijving selecteren voordat je aan een afdaling begint.

  € 40,00
 • Petzl Pirana ZWART 2020
  Petzl Pirana ZWART 2020

  Descender met drie remposities, ontworpen voor gebruik in canyoning rappel technieken. Drie touwinstallatie-opties, om de mate van wrijving te selecteren voordat een afdaling wordt gestart. Voor rechtshandige gebruikers. Zwart.

  € 33,00
 • Rock Exotica Mini Eight
  Rock Exotica Mini Eight

  Geschikt voor een breed scala aan touw maten en zijn super gemakkelijk om te verbinden. Het karabiner gat heeft een rubberen afdichting zodat deze perfect aan uw karabiner past en niet meer kan verschuiven.

  € 54,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel