Kettingen en zekerankers

 De term "zekeren" betekent de plaats waar de zekeraar is verankerd; dit is typisch de grond of een richel, maar het kan ook een hangende zekering / ketting(en) zijn, waarbij de zekering zelf aan een anker in de rots hangt, het zekeringsstation.

Een zekeringsstation, veelal vervaardigd uit schakels / ketting van roestvast staal, is duurzaam en kan veelzijdig worden toegepast in veel buitensport disciplenes als canyoning, klimmen en bergbeklimmen.

Zekeren is een verscheidenheid aan technieken die speleologen, canyoneers en klimmers gebruiken om wrijving te creëren binnen een klimsysteem, met name op een klimtouw, zodat een voorklimmer niet erg ver valt.

Sorteer op
 • Raumer Belay Chain V Groep 10mm
  Raumer Belay Chain V Groep 10mm

  Kwalitatief en veelzijdig zekeringsstation. Gekenmerkt door twee kettingen die de last daartussen ondersteunen. De twee 10 mm-ringen garanderen volledige veiligheid door te voorkomen dat het touw wegglijdt. Gewicht = 590 gr.

  € 24,98
 • AustriAlpin Chain Belay Inox in lijn
  AustriAlpin Chain Belay Inox in lijn

  Standplaats station met dubbele ring, gefixeerd met twee 10mm haken. Alle onderdelen zijn gemaakt van INOX staal.Gewicht: 522 g. Totale lengte: 30 cm.

  € 59,00 € 53,00
 • Raumer Belay Station Groep 10mm
  Raumer Belay Station Groep 10mm

  Roestvast stalen bevestigingsstation met twee ronde ringen, voor klimmen, bergbeklimmen en canyoning. De abseilringen zijn gemaakt van 10 mm dik roestvrij staal, binnenste ringdiameter = 32 mm. Gewicht: 382 g.

  € 22,51
 • Raumer Belay Station Groep 10mm één ronde ring
  Raumer Belay Station Groep 10mm één ronde ring

  Roestvaststalen zekeringsstation maar met één ronde ringen. De ring staat altijd loodrecht op de rots, wat hem een ​​extreem veelzijdige en multidirectionele stop maakt. Abseilringen zijn van 10 mm dik RVS. Gewicht: 300 g.

  € 18,44
 • Raumer HALTERKETTING met: 1 ROCK 10mm + 3 strakke kettingen + 1 Ronde Ring 10mm
  Raumer HALTERKETTING met: 1 ROCK 10mm + 3 strakke kettingen + 1 Ronde Ring 10mm

  Veelzijdig zekeringsstation (MET Ø10mm HANGER). Door de sterkte van het gebruikte materiaal (RVS) worden eventuele problemen met buiging veroorzaakt door schokken aan de schakels geëlimineerd. Gewicht = 385 g.

  € 17,30
 • Raumer Belay Group kettinganker 10 mm
  Raumer Belay Group kettinganker 10 mm

  Vast RVS zekeringsstation is bijzonder populair omdat het kan worden gebruikt voor standen in alle disciplines (klimmen, bergbeklimmen en canyoning). De abseilring is gemaakt van 10 mm dik roestvrij staal.

  € 34,08

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel