Speleologie materiaal en touwtassen

     Voor het meenemen van gereedschappen zie de pagina's bij Canyoning Rugzakken & Tassen/gereedschaptas en/of Verankering & toebehoren/spitkits en toebehoren.

Sorteer op
 • Landjoff-heupriem
  Landjoff-heupriem

  Heupriem (steun) voor tassen en rugzakken. De heupgordel maakt lange reizen met zware tassen draaglijker. Extreem eenvoudige installatie en demontage zonder dat u de inhoud van de tas hoeft te verwijderen. Nettogewicht: 70g.

  € 12,00
 • Landjoff Heupriem Comfort
  Landjoff Heupriem Comfort

  Comfortabele heupgordel (ondersteuning) voor speleo- en canyoning tassen. Maakt lange reizen met zware tassen draaglijker. Extreem eenvoudige installatie en demontage zonder dat u de inhoud van de tas hoeft te verwijderen.

  € 18,00
 • Nieuw bij CanyonZone

  JAWS ABYSSAL 22L
  JAWS ABYSSAL 22L

  Zeer sterke, grote rugzak van 22 liter die materiaal, een Curtec-type container van 6 liter of 130 meter touw van Ø 8,5 mm kan dragen. Groot volume, ergonomisch, hoge slijtvastheid, ultralicht (slechts 630 g).

  € 99,00
 • Landjoff Bolting Gear Bag SRT
  Landjoff Bolting Gear Bag SRT

  SRT Speleo Speleologie Klimmen Boutuitrusting Tas. Organiseer een hamer, bouten en gereedschap en andere apparatuur. Zak sluiting - koord & stop en een flap met klittenband. Externe holster voor een hammerand veilige borgring.

  € 24,95
 • Levering op aanvraag

  Landjoff Bucket 25
  Landjoff Bucket 25

  Touwtas Klimmer / Arborist / Boom Chirurgen, Ronde bodem, opgevuld met 10mm van gesloten celschuim. Twee handgrepen. Verstelbare draagriem bandolier stijl. Rits met ruit vak aan buitenkant van tas voor identificatie materiaal.

  € 44,95
 • Landjoff Bucket 38
  Landjoff Bucket 38

  Touwmateriaal tas Klimmer/Arborist/Boom Chirurgen. Ronde bodem, opgevuld met 10mm gesloten celschuim. Twee handgrepen. Verstelbare draagriem bandolier stijl. Rits met ruit vak aan buitenkant van tas voor identificatie materiaal.

  € 59,95
 • Landjoff Mini 3
  Landjoff Mini 3

  Boomverzorger/Klimmers gereedschap opslag tas. Cirkelvormige bodem met koperen oogje. Eenvoudige bevestiging aan de gordel. Het is een verblijf rechtop, zelfs als deze leeg is. Heavy duty 680g/m2 PVC, Waterdichte PE. Volume: 3l.

  € 13,95
 • Landjoff Mini 5
  Landjoff Mini 5

  Boomverzorger/Klimmers gereedschap opslag tas. Cirkelvormige bodem met koperen oogje. Eenvoudige bevestiging aan de gordel. Het is een verblijf rechtop, zelfs als deze leeg is. Heavy duty 680g/m2 PVC, Waterdichte PE. Volume: 5l.

  € 14,95
 • Landjoff Speleo 28
  Landjoff Speleo 28

  Speleologie Klimmen Opbergzak Touwzak. Ronde voet met messing oogjes voor waterafvoer. Twee handgrepen. Verstelbare geweven schouderbanden om te dragen als een rugzak. Geïntegreerde "Anti-Twist" tether touw systeem.​ Volume: 28l.

  € 33,95
 • Landjoff Speleo 28H
  Landjoff Speleo 28H

  Zeer sterke speleologietas / uitrustingstas met regenkraag. Cirkelvormige bodem met koperen oogjes voor waterafvoer. Comfortabele, gewatteerde en verstelbare schouderbanden om te dragen als een rugzak. Trekkoord sluiting.

  € 39,95
 • Landjoff Speleo 33H
  Landjoff Speleo 33H

  Hoge - sterkte speleologietas / uitrustingstas met regenkraag. Cirkelvormige bodem met koperen oogjes voor waterafvoer. Comfortabele, gewatteerde en verstelbare schouderbanden om te dragen als een rugzak. Trekkoord sluiting.

  € 38,95
 • Landjoff Speleo 33H Plus
  Landjoff Speleo 33H Plus

  Zeer sterke speleologie-tas. Comfortabele, gewatteerde en verstelbare schouderbanden om te dragen als een rugzak. Cirkelvormige bodem. Trekkoord zak en regen kraag sluiting. Twee handgrepen aan de achterkant, een aan de onderkant.

  € 46,95
 • Landjoff Speleo 33HW
  Landjoff Speleo 33HW

  Zeer sterke speleologie / canyoning-touwtas. Comfortabele, gewatteerde en verstelbare schouderbanden om te dragen als een rugzak. Geïntegreerde "Anti-Twist" tether touw systeem. Taille ondersteuning.

  € 42,95
 • MTDE Minikit
  MTDE Minikit

  Multifunctionele heuptas ontworpen met binnenzak met klittenbandsluiting om kleine accessoires in te vervoeren. Bodem: Afgerond om slijtage bij herhaalde wrijving te beperken. Sluiting: zeilogen, touwen en blocker. Kleur: oranje.

  € 16,95
 • Warmbac 100 mtr Rope / Tackle Bag
  Warmbac 100 mtr Rope / Tackle Bag

  Op zoek naar een kleine persoonlijke tas of een touwtas die groot genoeg is voor de diepste berggrot, Canyonzone heeft een tas voor jou. Extra bescherming in het onderste gedeelte van de zak, dubbele dikte pvc.

  € 79,95
 • Warmbac 40 mtr Rope / Tackle Bag
  Warmbac 40 mtr Rope / Tackle Bag

  Op zoek naar een kleine persoonlijke tas of een touwtas die groot genoeg is voor de diepste berggrot, Canyonzone heeft een tas voor jou. Extra bescherming in het onderste gedeelte van de zak, dubbele dikte pvc.

  € 68,95
 • Warmbac 75 mtr Rope / Tackle Bag
  Warmbac 75 mtr Rope / Tackle Bag

  Op zoek naar een kleine persoonlijke tas of een touwtas die groot genoeg is voor de diepste berggrot, Canyonzone heeft een tas voor jou. Extra bescherming in het onderste gedeelte van de zak, dubbele dikte pvc.

  € 75,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel