9 mm touw (allround gebruik)

 Een touw in dit assortiment is goed voor allround gebruik, en deels inclusief traditioneel en sportklimmen. Deze touwen zijn licht genoeg om de canyon in te gaan en toch duurzaam genoeg. Ze zijn over het algemeen duurzamer dan zeer dunne touwen en ze zijn gemakkelijker te hanteren.

Sorteer op
 • Beal Aqualine 9,5 mm
  Beal Aqualine 9,5 mm

  Dun touw, zeer geschikt voor technische canyoning, vereist niettemin langdurige zorg en passende techniek tijdens afdalingen. De levendige kleur zorgt ervoor dat het gemakkelijk kan worden teruggewonnen. Zeer weinig verstijving.

  € 2,52
 • Beschikbaar

  CE4Y PICK-LINE 9.0
  CE4Y PICK-LINE 9.0

  Een hyper statisch en zeer duurzaam 9 mm touw voor meer dan één trip. Zeer snijvaste vezels (Aramid & Dyneema) in de schede en de lichtgewicht kern. Het drijft, is licht en zeer duurzaam. Heeft minimale elasticiteit.

  € 211,75
 • OP BESTELLING

  Sterling C-IV vaste lengte
  Sterling C-IV vaste lengte

  Is een zeer goed presterend touw, 9mm, speciaal ontworpen voor canyoning. Weerstaat schuren en snijden en de warmte van snelle afdalingen, heeft extreem lage rek. Op bestelling in 3 lengten verkrijgbaar: 61m, 92m en 200m.

  € 349,95
 • Sterling HTP statisch 9 mm blauw
  Sterling HTP statisch 9 mm blauw

  De mantel van Sterling HTP statische touwen is gemaakt met een hoge manteldichtheid voor verhoogde duurzaamheid en verminderde stijfheid. Zeer efficiënt touw voor afdalingen en reddingssituaties op grote hoogte. Kleur blauw.

  € 2,79
 • Sterling Rope CanyonTech Groen
  Sterling Rope CanyonTech Groen

  De robuuste 9,5 mm CanyonTech-combinatie met duurzame nylon kern en een robuuste, slijtvaste Technora®-mantel geeft dit touw stevigheid. Duurzaam, met grote knoopbaarheid, weinig rek, voor zelfverzekerde afdalingen. Kleur groen

  € 4,93 € 4,44
 • Sterling Rope CanyonTech Oranje
  Sterling Rope CanyonTech Oranje

  De robuuste 9,5 mm CanyonTech-combinatie met duurzame nylon kern en een robuuste, slijtvaste Technora®-mantel geeft dit touw stevigheid. Duurzaam, met grote knoopbaarheid, weinig rek, voor zelfverzekerde afdalingen. Kleur oranje.

  € 4,93 € 4,44
 • BlueWater Ropes 9 mm Canyonline
  BlueWater Ropes 9 mm Canyonline

  Heeft aramid-mantel voor uitstekende snijweerstand en een nylon touw ontworpen om te rekken in het geval van schokbelasting. De diameter werkt goed in alle afdaalapparaten en is uitstekend in stijgapparaten, zelfs als het nat is.

  € 282,50
 • Bluewater Ropes 9.2 mm Canyon DS
  Bluewater Ropes 9.2 mm Canyon DS

  Het innovatieve hybride omhulsel ontwerp geeft een verhoogde snijweerstand en heeft deondanks een grote teksterkte (22,2 kN). Lengtes van 100m en 200m. 65m op aanvraag.

  € 389,00
 • BlueWater Ropes 9.2 mm Canyon Rope
  BlueWater Ropes 9.2 mm Canyon Rope

  Een meer economische versie van de Canyon-reeks touwen. 100% nylon kern met 100% polyester omhulsel. Uitstekende verhouding tussen diameter en sterkte. Lengtes: 65m in fluorescerend oranje. 100m en 200m op aanvraag.

  € 179,95
 • Nieuw 2023

  Edelrid Pintail Lite 9,0 mm
  Edelrid Pintail Lite 9,0 mm

  Zeer robuust canyoning touw met gedraaide polyester mantel voor maximale slijtvastheid. Behoudt soepelheid ook bij intensief gebruik en vele nat-droog cycli. Heldere kleur zorgt voor een goede zichtbaarheid.

  € 95,00
 • Edelweiss Canyon 9.1 mm
  Edelweiss Canyon 9.1 mm

  Type B semi-statisch polyester-polyamide composiet touw, heeft een hoge weerstand tegen slijtage, terwijl het steeds soepel in gebruik blijft. De heldere fluo kleuren vergroten de zichtbaarheid in moeilijke omstandigheden.

  € 2,66
 • Edelweiss Canyon 9,6 mm
  Edelweiss Canyon 9,6 mm

  Het canyoning touw heeft een hoge weerstand tegen slijtage, maar is toch soepel in gebruik. De opvallende fluo-kleur zorgt voor een betere zichtbaarheid van het touw in moeilijke omstandigheden.

  € 2,84
 • Korda`s Dana 9 mm
  Korda`s Dana 9 mm

  Een semi-statisch touw voor de technische canyoneer... Een makkelijk handelbaar lichtgewicht touw. Dit touw hoeft niet natgemaakt te worden voor gebruik: het is reeds voorgekrompen in het fabriek. Rechtstreeks naar de rots.

  € 2,84
 • Korda's IRIS 9 mm SUMMUM System
  Korda's IRIS 9 mm SUMMUM System

  Een semi-statisch touw voor intensief gebruik in technische canyons. Een touw dat licht en hanteerbaar is. Verkrijgbaar in roze / lila tweekleurige zichtbaarheid.

  € 3,06
 • Korda's IRIS 9 mm GREEN-YELLOW SUMMUM System
  Korda's IRIS 9 mm GREEN-YELLOW SUMMUM System

  Een semi-statisch touw voor intensief gebruik in technische canyons. Verkrijgbaar in goed zichtbare groen/gele tweekleurige kleur. Touw hoeft niet te worden bevochtigd voor gebruik, omdat het vooraf is gekrompen in de fabriek.

  € 3,06
 • -24%

  Petzl Push 9.0 mm per meter van de rol
  Petzl Push 9.0 mm per meter van de rol

  Semi-statisch 9 mm diameter touw ontworpen voor onafhankelijke speleologie en canyoning, biedt goede handling en uitstekende gewichtsverdeling -tot- duurzaamheid ratio.

  € 2,29 € 1,72
 • Petzl Push 9.0 mm vaste lengten
  Petzl Push 9.0 mm vaste lengten

  Semi-statisch 9 mm diameter touw voor onafhankelijke speleologie en canyoning, biedt goede handling en uitstekende gewichtsverdeling -tot- duurzaamheid ratio.Verkrijgbaar in 40, 60, 70 en 200 meter lengte, met een krimp marge.

  € 99,50

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel