Duits

 Instructieboeken, technisch handboeken, technische handleidingen, trainings- en leerboeken voor speleologen en canyoneers in de Duitse taal zijn opgenomen in het bestand van CanyonZone.

Sorteer op
 • Canyoning handleiding: veiligheid, technologie, uitrusting, planning
  Canyoning handleiding: veiligheid, technologie, uitrusting, planning

  De canyoninghandleiding beschrijft in detail alle essentiële technieken en de benodigde uitrusting. Speciale aandacht gaat uit naar het vermijden van risico's en het beheer van noodsituaties. Ca. 300 illustraties, in kleur.

  € 28,95
 • Nieuw 2021

  Canyoning techniek voor gevorderden
  Canyoning techniek voor gevorderden

  Boek voor cursus E van de DCS-school (DSC - Deutsche Canyoning Schule). Evacuatie, sleepsystemen, knopen doorhalen, touw verlengen, touw doorsnijden, drijvende ankers, van opstijgen naar afdalen, weer opstijgen op het touw, etc.

  € 24,95
 • Canyoning, aber sicher
  Canyoning, aber sicher

  Instructieboek legt de basiskennis en technieken uit, die bij sportieve bezoeken van kloven vandaag de dag gebruikelijk zijn. Extra aandacht is er voor de veiligheid in deze sport, gezien de speciale risico's en gevarenpreventies.

  € 42,99 € 39,95
 • Gebirgs- und Outdoormedizin Erste Hilfe, Rettung und Gesundheit unterwegs
  Gebirgs- und Outdoormedizin Erste Hilfe, Rettung und Gesundheit unterwegs

  Is een gedetailleerd naslagwerk voor iedereen die in de bergen reist en graag meer wil weten over medicijnen en gezondheid in de buitenlucht. Naast eerste hulp en geïmproviseerde redding, worden talloze praktische tips gegeven.

  € 43,95
 • Seil- & Sicherungstechnik Canyoning - Leerboek met DVD
  Seil- & Sicherungstechnik Canyoning - Leerboek met DVD

  Omdat de touw- en belayingtechniek niet hetzelfde is bij canyoning als bij Alpine Mountaineering, probeerde de auteur dit te laten zien met behulp van zijn tekeningen en woorden. Bedoeld voor professionele gidsen en bergreddingen.

  € 39,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel