Waterdichte zip lock zakjes

 Voorkom natte spullen met een waterdichte zak en hou je paspoort, portemonnee, camera, reispapieren of telefoon droog. Ook voorkomt het lekkage in je tas.
Een ziplock zakje, ook bekend als een gripzakje, is een veelgebruikte verpakkingsoplossing die bestaat uit een plastic zakje met een handig sluitmechanisme.

Sorteer op
 • Sea to summit TPU Guide Accessory Case
  Sea to summit TPU Guide Accessory Case

  Volledig gelaste constructie, super betrouwbare rolsluiting bieden volledig water- en stofdicht bescherming. De PVC-vrij TPU (thermoplastische polyurethaan) is sterk, duurzaam, flexibel en bestand tegen UV-straling en extreme kou.

  € 15,95
 • Noaks Bag M
  Noaks Bag M

  Zijn waterdicht tot minstens 10 meter (2 uur) geschikt voor alle apparaten met touchscreen, de telefoon is ook mogelijk zonder beperkingen. De zakken zijn geurbestendig, voedselveilig, zeer duurzaam en robuust. Binnen 17,5x21 cm.

  € 3,95
 • Noaks Bag S
  Noaks Bag S

  Zijn waterdicht tot minstens 10 meter (2 uur) geschikt voor alle apparaten met touchscreen, de telefoon is ook mogelijk zonder beperkingen. De zakken zijn geurbestendig, voedselveilig, zeer duurzaam en robuust. Binnen 18,5x8 cm.

  € 3,25
 • Noaks Bag XS
  Noaks Bag XS

  Zijn waterdicht tot minstens 10 meter (2 uur) geschikt voor alle apparaten met touchscreen, de telefoon is ook mogelijk zonder beperkingen. De zakken zijn geurbestendig, voedselveilig, zeer duurzaam en robuust. Binnen 11x5 cm.

  € 2,50
 • Ortlieb Kaartentas
  Ortlieb Kaartentas

  Is aan beide zijden doorzichtig en beschermt je oriëntatiemateriaal tegen vocht, vuil, UV-stralen en omknikken. Bij wandelen, canyoningen, grotten etc. om de hals gehangen of aan de vier bevestigingspunten aan de rugzak vastmaken.

  € 25,00 € 21,95
 • Noaks Bag - Smart Set / 3 maten 5 st
  Noaks Bag - Smart Set / 3 maten 5 st

  Hersluitbare zakjes zijn extreem veilig en bieden bescherming tegen schadelijke omgevingsinvloeden zoals water, regen, zand, vuil en sneeuw. Geschikt voor alle toestellen met touchscreen en telefoons. 3 maten en recyclebaar.

  € 17,95 € 15,99
 • Noaks Zak - 5 Maten 5 stuks
  Noaks Zak - 5 Maten 5 stuks

  Waterdichte zakjes zijn uiterst veilig en bieden bescherming tegen schadelijke omgevingsinvloeden zoals water, regen, zand, vuil en sneeuw. Waterbestendig. 1 pak elk met verschillende maten.

  € 19,95 € 17,99
 • RUNOFF Waterdicht telefoonhoesje
  RUNOFF Waterdicht telefoonhoesje

  Run Off zorgt voor waterdichte bescherming. Houd je telefoon beschermd, veilig en toegankelijk bij activiteiten in en om het water Doorzichtig, touchscreenvriendelijk materiaal maakt het gebruik van apps en camera mogelijk.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel