Katrol

 Er zijn verscheidene technieken om reddings- en/of hulpacties uit te voeren.  Hoogte en diepteredding vragen veel praktijkervaring. De middelen dienen juist gekozen te worden. Hier zijn een aantal katrollen opgenomen die vaak gebruikt worden bij reddingsoperaties. Voor het volledige assortimet van CanyonZone zie: Katrollen.

Sorteer op
 • Petzl JAG Systeem
  Petzl JAG Systeem

  Deze takelset is voor verschillende toepassingen inzetbaar, onder andere tijdens reddingen en/of evacuaties of voor (het op spanning brengen van) takelsystemen. Het Petzl Jag Systeem is altijd direct klaar voor gebruik.

  € 234,00
 • Petzl Rescue
  Petzl Rescue

  Is een aluminium prusik katrol met mobiele flanken en een hoog rendement voor hulpverlening: reddingen, takelen van zware ladingen en intensief gebruik. Katrolschijf is gemonteerd op afgesloten kogellagers. Voor drie karabiners.

  € 62,50 € 56,95
 • SMC CRx 1"Katrol
  SMC CRx 1"Katrol

  Is lichtgewicht reddingspoelie. Aluminium zijkanten van hoge sterkte houden het licht terwijl een roestvast stalen as bestand is tegen corrosie. Poelie heeft prusik-ming-mogelijkheid voor gebruik in 3op1 mechanische voordeelstemen

  € 24,95
 • Beal Tract Up
  Beal Tract Up

  Is een compacte microblocker voor touwklimmen. Maakt het mogelijk om lichte lasten te heffen en kan worden gebruikt als noodklem voor hijs- en reddingsoperaties. TERUGGEROEPEN DOOR BEAL.

  € 45,99
 • Rock Exotica machinaal bewerkte reddingspoelie dubbel
  Rock Exotica machinaal bewerkte reddingspoelie dubbel

  Machinaal bewerkte dubbele reddingspoelie. Lichtgewicht katrol met lage weerstandsfactor en hoge breeksterkte. Individueel serienummer. Aluminium legering 7075,.Gefreesd uit 1 massief stuk aluminium. Max touw diameter: 13 mm.

  € 125,40
 • CT UP Roll
  CT UP Roll

  Is een dubbele katrol, voor het creëren van een zelfblokkerende reddingslier in combinatie met de CT UP LOCK (katrol). Zijplaten en katrollen van geanodiseerd lichtmetaal. Katrollen gemonteerd op kogellagers; touw/kabel 8- 11mm.

  € 62,95
 • CT UP Lock
  CT UP Lock

  Dubbel vergrendelde katrol, ontworpen voor het creëren van een zelfblokkerende reddingslier in combinatie met de CT UP ROLL (=katrol). Geanodiseerde zijplaten en katrollen van lichtmetaal, gegoten roestvrijstalen kam. Touw 8-11mm.

  € 109,50
 • Petzl Nano Traxion
  Petzl Nano Traxion

  Is een ultralichtgewicht (52 g) en compacte katrol voor het zekeren van de voortgang, ontworpen voor tactische operaties en reddingsacties.
  Afgedichte kogellagers zorgen voor een uitstekende efficiëntie. Touw 7 tot 11 mm.

  € 85,00 € 79,95
 • Petzl Nano Traxion set
  Petzl Nano Traxion set

  Is een ultralichtgewicht (52 g) en compacte katrol voor het zekeren van de voortgang, voor tactische operaties en reddingsacties in combinatie met een Petzl Sm'D Screw Lock-biner en een koord van 2 mm om met elkaar te verbinden.

  € 91,50 € 87,95
 • Petzl Oscillante
  Petzl Oscillante

  Een zeer lichte hulp-katrol met beweegbare flanken. Kan snel en eenvoudig geïnstalleerd worden door de mobiele flanken en zodoende uitstekend is voor gebruik bij noodkits voor takelredding in de canyon of grot. Touwen: 7 tot 11 mm

  € 19,00
 • Nieuw model 2023

  Petzl Mini Traxion
  Petzl Mini Traxion

  Voor vervoer/slepen en redding, is een te openen katrol waarmee de voortgang kan worden vastgelegd, terwijl de katrol aan het anker is bevestigd. Schijf met grote diameter, gemonteerd op afgedichte kogellagers, voor hoog rendement

  € 114,00 € 102,75

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel