Hoofdlampen en zaklampen

 Een waterdichte hoofdlamp is een must als je bij canyoning tunnelsecties in gaat. Bij speleologie is het vanzelf sprekend dat je een, al dan niet waterdichte, hoofdlamp / helmlamp niet kan missen. 
Ga niet ondergronds zonder een zaklamp of een hoofdlamp. Vermijd hoofdlampen met elastische hoofdbanden die kunnen breken. Bevestig in plaats daarvan de hoofdlamp op uw helm. Om een hoofdlamp op je helm te bevestigen zijn er eveneens helmbevestigingen opgenomen.
CanyonZone heeft eveneens enkele LED zaklampen in het assortiment.

Sorteer op
 • Baladeo Duiklamp Jürgi
  Baladeo Duiklamp Jürgi

  Een formidabel verlichtingsvermogen (110 lumen) voor slechts 4 AA-batterijen, magnetische schakelaar, waterdicht tot 100 m. Zeer handig in de boot, om te vissen, in natte omstandigheden .

  € 29,95 € 16,50
 • Petzl IKO Core
  Petzl IKO Core

  Lichtgewicht oplaadbare hoofdlamp met meervoudige straal en AIRFIT-hoofdband. 500 lumen. Ultradunne lampbehuizing, een aan de achterkant gedragen energiebron, is de hoofdlamp gebalanceerd, comfortabel genoeg om onmerkbaar te zijn.

  € 90,00 € 79,95
 • Petzl Noctilight
  Petzl Noctilight

  Is niet een doorsnee opberghoesje voor je hoofdlamp. Als je je hoofdlamp opbergt in het hoesje kun je dankzij het doorzichtige deksel de Noctilight gebruiken als tafellamp of ophanglamp. De Noctilight weegt slechts 85 gram.

  € 20,00
 • Petzl PIXA hoofdband
  Petzl PIXA hoofdband

  Reserve hoofdband voor hoofdlampen uit Petzl PIXA lijn, compatibel met alle soorten helmen. De elastische vervangende hoofdband van Pixa bevat de plaat waarmee de hoofdlamp snel en eenvoudig op de hoofdband kan worden gemonteerd.

  € 9,95 € 8,99
 • Op aanvraag beschikbaar

  Scurion (hoofd) LED lampen
  Scurion (hoofd) LED lampen

  Scurion de industriestandaard voor LED (hoofd)lampen. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar voor duiken en outdoor activiteiten van kamperen tot Speleologie.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel