Bouten & Ankerplaten 8 mm

 Ankers, Bouten & Ankerplaten 8mm is een eenvoudige gebogen ankerplaat (plaquettes) van roestvrij staal voor gebruik met M8-bouten, het is zwaarder dan ankerplaten van legeringen, hoewel sterker en misschien meer geschikt voor plaatsing op langere termijn. Voor gebruik met maillons of karabijnhaken is de hanger bijzonder geschikt voor traverse lijnen en belays. Gebruikt met een karabijnhaak, helpt het de knoop vrij te houden van de rots onder de plaatsing van de bout.

Sorteer op
 • Nieuw 2024

  AS (Amarrage Souple) CZ (CanyonZone)
  AS (Amarrage Souple) CZ (CanyonZone)

  Een flexibel ankerpunt dat vaak wordt gebruikt bij speleologie. Dural kop voor gebruik van een Dyneema touwring Ø 5 mm. Gewicht 23 g (36 g voor volledige AS-plaat met touwring van 35 cm).

  € 5,99
 • Uitverkocht

  CT AS (Amarrage Souple)
  CT AS (Amarrage Souple)

  Een soepel ankerpunt veel gebruikt binnen speleologie. Dural kop voor het gebruik van een Dyneema touwring van Ø 5 mm. Gewicht 23g (36g voor volledige AS-plaatje met 35 cm touwring).

 • Raumer Inox RAINOX 12x30mm (M8)
  Raumer Inox RAINOX 12x30mm (M8)

  Dit anker is corrosiebestendig, extreem sterk, snel te gebruiken, biedt een goede combinatie van betrouwbaarheid en veiligheid, lage impact op het milieu; het is goedkoper dan de self-vastzettende versie.

  € 3,78
 • Raumer TAP - (12x31) M8 (10 stuks)
  Raumer TAP - (12x31) M8 (10 stuks)

  TAP betekent zelfborend anker.. Het voordeel is dat je in dit geval de boor niet hoeft te gebruiken om het gat te maken, maar u kunt het allemaal handmatig doen met behulp van de Raumer Stroker .

  € 47,95
 • Petzl Coudée
  Petzl Coudée

  Gebogen lichtgewicht speleo-plaatje, speciaal ontworpen om het touw weg van de rots te houden. Aluminium haak met M8 schroef van edelstaal. Ingehangen karabiner ligt beschermend tussen rots en touw.

  € 5,00 € 4,75
 • Petzl Vrillée
  Petzl Vrillée

  Houd de karabiner parallel tegen de rots: een voordeel voor bepaalde plaatsingen. Lichtgewicht: een goede keus voor canyoning expedities. Te gebruiken met: Petzl Cheville Autoforeuse.

  € 5,00 € 4,75
 • Raumer ALIEN 8mm Double Hole
  Raumer ALIEN 8mm Double Hole

  Grendelhanger is ontworpen met twee verschillende lussen om het gebruik van het Raumer Klimsysteem STICK-UP (compleet) te optimaliseren. Is erg handig om een knoop door te laten of te bewegen tussen twee secties van touw Ø 8mm gat

  € 3,99
 • Raumer Anellox 8mm A316L
  Raumer Anellox 8mm A316L

  Dit ankerapparaat dat uit een ring bestaat, wordt veel gebruikt bij speleologie omdat het zelfs zonder karabijnhaken complexe route-uitrustingen mogelijk maakt. Door het gat van 8 mm kan de ring worden vastgeschroefd.

  € 7,22 € 6,99
 • Raumer Anellox 8mm met bout
  Raumer Anellox 8mm met bout

  Roestvrij stalen ring met M8 RVS schroef voor het vermijden van onbedoeld verlies. De schroef maakt het ook geschikt om te worden gemonteerd op Raumer RAINOX M8 eenheden.

  € 8,81
 • Raumer ANELLOX SGHEMBO 8mm A316L
  Raumer ANELLOX SGHEMBO 8mm A316L

  Is het revolutionaire nieuwe anker ontworpen om te worden gebruikt met zeer lange bouten als onze Hang Fix-bouten of schroeven van Multi Monti.

  € 7,60
 • Raumer Captive bout M8
  Raumer Captive bout M8

  1 hex-13mm roestvrijstalen bout met schacht met schroefdraad. M8 x 25. Lengte = 16 mm. Inclusief 1 rubberen O-ring ringen. Geschikt voor het uitrusten van een hanger met een Ø8 gat

  € 1,28
 • Raumer Captive bouten M8 - set van 10
  Raumer Captive bouten M8 - set van 10

  Roestvrijstalen bout met schacht met schroefdraad. M8 x 25. Lengte = 16 mm. Inclusief 1 rubberen O-ring ringen. Geschikt voor het uitrusten van een hanger met een Ø8 gat. Set van 10 stuks.

  € 12,95 € 11,50
 • Raumer Fix SITA GBK CE7 8x75 mm
  Raumer Fix SITA GBK CE7 8x75 mm

  Deze Fix is het model SITA GBK en is ideaal voor speleologiegebruik met het STICK-UP hulpsysteem (art.144) op relatief hard gesteente. Geschikt voor gebruik op harde compacte rots (kalksteen, marmer, dolomiet).

  € 1,95
 • Raumer HANG FIX inox M8C (ØM8x60mm)
  Raumer HANG FIX inox M8C (ØM8x60mm)

  Roestvrijstalen AISI 316L-bout, kort type. Aanbevolen voor speleologie en reddingsankers. Beschikt over één spreidende kraag en is bijzonder geschikt voor ankers in harde compacte rots (kalksteen, marmer, dolomiet).

  € 2,89
 • Raumer HANG FIX inox M8L (ØM8x78mm)
  Raumer HANG FIX inox M8L (ØM8x78mm)

  Ideaal voor speleologie of grotterugruiming.Beschikt over twee uitzettende kragen, waardoor het bijzonder geschikt is voor ankers in harde kalksteen. Niet geschikt voor gebruik op zacht gesteente zoals zandsteen of voor klimanker.

  € 3,28
 • Raumer MINI TOP 8mm
  Raumer MINI TOP 8mm

  Nieuwe speleologische verankering, klein van formaat, lichtgewicht en gemakkelijk te gebruiken, zodat inschakelen nog eenvoudiger wordt. Geen karabiners meer! Het kabelcontactpunt op de verankering vindt plaats op een Ø 10 mm.

  € 19,16
 • Raumer Minox met M8 bout
  Raumer Minox met M8 bout

  MINOX / M8 - Hanger met schroef M8 in roestvrij staal. Roestvrij staal hanger met een roestvrijstalen schroef M8. De schroef wordt geklemd voor het vermijden van het risico van onbedoeld verlies.

  € 4,57
 • Raumer Plate Wing 8mm + M8 bout
  Raumer Plate Wing 8mm + M8 bout

  RVS AISI 316L Bolt Hanger - "WING / M8" met roestvrij stalen M8 Schroef. Roestvrij stalen bout hanger voor speleologie gebruik. wordt het best gebruikt in combinatie met een roestvrij stalen RAINOX M8 (art.130) anchor-systeem.

  € 5,06
 • Vleugelbout M8 voor spitplaten
  Vleugelbout M8 voor spitplaten

  De standaard bout op de spitplaat model Vrillée of Coudée vervangen door een vleugelbout om zonder equipeersleutel je spitplaten te kunnen monteren tijdens het grotten.

  € 1,18
 • Raumer TAP - (Ø12x31) M8 (1 stuks)
  Raumer TAP - (Ø12x31) M8 (1 stuks)

  TAP betekent zelfborend anker, gloednieuw item. Het voordeel is dat u in dit geval de boor niet hoeft te gebruiken om het gat te maken, maar u kunt het allemaal handmatig doen met behulp van de Raumer Stroker.

  € 4,90
 • Expansiekegel (Cone) 8 mm zelfborend voor Raumer Tap
  Expansiekegel (Cone) 8 mm zelfborend voor Raumer Tap

  Afzonderlijk te koop en de Petzl Cheville Autoforeuse (niet meer verkrijgbaar), uitsluitend te gebruiken met de zelfborende 8mm Raumer TAP. Materiaal: gehard en gegalvaniseerd staal. Gewicht: 5 gr.

  € 1,42 € 1,32
 • Uitverkocht

  CT Caving Anchorage
  CT Caving Anchorage

  Anker voor speleologie, samengesteld uit een geperforeerde lichtmetalen plaat en een Dyneema-koord. Geleverd met 8 mm zeskantschroef en O-ring. Te gebruiken met 5 mm Dyneema koord. Gewicht 23 g (36 g met 35 cm dyneema-koord).

 • Raumer WING 8mm met parallele ring 8 mm
  Raumer WING 8mm met parallele ring 8 mm

  RVS “WING” 8mm bouthanger voorzien van een RVS Ø 8 ring. Roestvrijstalen bouthanger gevormd in 40 °. Bijzonder praktisch in combinatie met een geschikte knoop voor het bouwen van speleologieankers zonder een extra karabijnhaak.

  € 8,34
 • Raumer Bouthanger Wing met 8mm Bout + 8mm Parallelle Ring
  Raumer Bouthanger Wing met 8mm Bout + 8mm Parallelle Ring

  Uitgerust met een RVS M8 bout, waardoor het compatibel is met klassieke zelfborende SPIT-ROC of RVS stalen RAINOX M8 schroefankers. Dit artikel is gemaakt van roestvrij staal AISI 316L

  € 9,41
 • Vertical Evolution ALL Canyoning 8mm in Inox 316L VE055C
  Vertical Evolution ALL Canyoning 8mm in Inox 316L VE055C

  De round bolt hanger is een veelzijdige hanger. Heeft een karabijner oog van 8 mm rond staal dat op een houder is gelast. Door de ronde vorm kan je banden/touwen/karabiners direct in het oog hangen. Canyoning, Speleo, Abseilen.

  € 6,00 € 5,99
 • Vertical Evolution RVS 316L Ankerplaat INFINITY Ø8mm met ring VE066
  Vertical Evolution RVS 316L Ankerplaat INFINITY Ø8mm met ring VE066

  De ankerplaat met ring Infinity is een perfect abseilpunt. Deze hanger is vooral populair bij speleologen en degenen die canyoning-/klimroutes verkennen. Karabijnoog heeft genoeg ruimte voor een snelle schakel of touw.

  € 7,69
 • Kop de Gas SRT Hanger M8 INOX
  Kop de Gas SRT Hanger M8 INOX

  De Single Rope Technique hanger is alleen ontworpen voor speleologie.Lichte en roestvrijstalen hanger, essentieel bij de installatie van vaste touwen bij ondergrondse verkenningen. Geschikt voor één karabijnhaak. Zeer laag gewicht

  € 2,47
 • Nieuw 2023

  Petzl Pulse 8 mm
  Petzl Pulse 8 mm

  Tijdelijk 8 mm anker voor speleologie. Samengesteld uit een aluminium hanger en een roestvrijstalen as, ontworpen voor ophanging en uitrusting in speleologie. Snel te plaatsen of te verwijderen.

  € 55,00 € 49,99
 • NEW 2024

  Tebylon Ring hanger
  Tebylon Ring hanger

  TEBYLON RING, innovatief nieuw type ringhanger van roestvrij staal. Combineerde één rappelring perfect met een hanger. Gewicht slechts 37 gram, te gebruiken met 8 mm bouten. voor meerdaagse expedities, als gewicht belangrijk is.

  € 5,49

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel