Ankers & Bouten

 Hier zijn alle door CanyonZone gevoerde ankers, t.b.v. speleologie, canyoning, klim- en bergsport ankers en expansie- bevestigingsbouten, opgenomen. CanyonZone heeft een uitgekiende en beproefde variëteit. Bekijk welke aanbiedingen voor klimuitrusting we te bieden hebben en zorg ervoor dat je goed uitgerust bent voor dat volgende grote avontuur!

De haken met een diameter van 8, 10 en 12mm zijn eveneens te vinden onder Haken.

Sorteer op
 • Verkrijgbaar bij CanyonZone Op aanvraag

  Raumer Splitkoppen op Hang Fix-bouten voor permanente plaatsing
  Raumer Splitkoppen op Hang Fix-bouten voor permanente plaatsing

  Gesplitste koppen op Hang Fix-bouten voor permanente plaatsing. Deze procedure zorgt ervoor dat het anker niet kan worden gestolen of verwijderd.

 • Petzl Multihook
  Petzl Multihook

  Is een multifunctionele haak ontwikkeld voor ijsklimmen, maar ook uitermate geschikt voor canyoning en speleologie als je te maken hebt met zandlopers en ijscanyons/-grotten. Gebruikt om de tube van de ijsschroef leeg te maken.

  € 10,95 € 8,75
 • Raumer RONDE RING in roestvrij staaldraad Ø10
  Raumer RONDE RING in roestvrij staaldraad Ø10

  Ronde RVS RING Ø10 - binnendiameter = 32 mm. Wordt gebruikt voor het uitrusten van geïmproviseerde abseilstations met behulp van touw en een bout-ketting-karabijnhaak combinatie. Nagenoeg geen touw slijtage.

  € 4,75
 • Raumer Ronde RVS RING Ø8
  Raumer Ronde RVS RING Ø8

  Ronde RVS RING Ø8 - binnendiameter = 26 mm. Ontworpen voor nood-abseils; een onmisbaar artikel wanneer een abseilafdaling de enige optie is. Om eenvoudig dubbele abseiltouwen aan te brengen. Vrijwel geen touwslijtage.

  € 3,17
 • Raumer Speciale pons voor permanente bevestiging van Hang Fix-bouten
  Raumer Speciale pons voor permanente bevestiging van Hang Fix-bouten

  Pons voor permanente plaatsing van Hang Fix-anker. Deze gutsvormige pons is specifiek ontworpen met een beitelpunt onder een hoek van 60 °. De pons is uitgerust met een snoer van 1,5 x 3 mm om verlies te voorkomen.

  € 17,95
 • Raumer Speciaal harsankerplaatsingsapparaat
  Raumer Speciaal harsankerplaatsingsapparaat

  Dit eenvoudige apparaat maakt gebruik van een SDS PLUS-opzetstuk en kan worden gebruikt met compatibele boren om Raumer klassieke harsankers model Superstar te bevestigen bij gebruik van voorgedoseerde kunsthars. Gewicht: 160 gr.

  € 19,75
 • Raumer Speciaal harsankerplaatsingsapparaat - RADIUS
  Raumer Speciaal harsankerplaatsingsapparaat - RADIUS

  Dit eenvoudige apparaat maakt gebruik van een SDS PLUS-opzetstuk en kan worden gebruikt met compatibele boren om RADIUS Raumer klassieke harsankers te bevestigen bij gebruik van voorgedoseerde kunsthars. Gewicht: 87 gr.

  € 21,95
 • Ankerplaathanger metaal verchroomd met haak Ø 12 cm
  Ankerplaathanger metaal verchroomd met haak Ø 12 cm

  Organiseer al je hangers efficiënt om er zeker van te zijn dat je alle hangers bij elkaar hebt. Haak geschikt tot max. buisdiameter Ø 38 mm. Kleur haak: Chroom / nikkel.

  € 4,99
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2023 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel