Enkele katrol met rem

 Een enkele katrol met rem is vaak multifunctioneel: bruikbaar als teruglooprem, zelfzekering aan een uitgehangen touw tijdens een beklimming, op lengte maken van een leeflijn of zelfzekering op de standplaats, als nood-stijgklem voor stijgen langs een touw ed.
Een katrol met een teruglooprem zorgt voor een veilige verplaatsing van een persoon of een last.

Kijk in assortiment van CanyonZone wat voor jou nuttig is om aan je uitrusting toe te voegen.

Sorteer op
 • Beal Tract Up
  Beal Tract Up

  Is een compacte microblocker voor touwklimmen. Maakt het mogelijk om lichte lasten te heffen en kan worden gebruikt als noodklem voor hijs- en reddingsoperaties. TERUGGEROEPEN DOOR BEAL.

  € 45,99
 • CT RollNLock
  CT RollNLock

  Compact en gemakkelijk te hanteren en kan in drie verschillende modi worden gebruikt: stijgklem, katrol of herstelkatrol. Een ultralichtgewicht multifunctioneel apparaat voor touwwerk en reddingsacties. Geen PBM.

  € 90,00
 • Edelrid Spoc
  Edelrid Spoc

  Ultralichte katrol met terugloopblokkering. Voor het heffen van lasten, het opruimen van spleten of als noodkabelklem. Kogelgelagerde aluminiumrol voor een hoge effectieve braam. De backstop kan in de open stand worden vastgezet.

  € 70,00 € 66,00
 • Kong Duck
  Kong Duck

  Aluminium multifunctionele teruglooprem voor enkeltouw met diameter tussen 8 en 13 mm maar werkt ook op bandslinges van 10 tot 15 mm breed. Bruikbaar als teruglooprem, zelfzekering aan een uitgehangen touw.

  € 48,95
 • Nieuw 2021

  Petzl SPIN L1D
  Petzl SPIN L1D

  Zeer efficiënte enkele katrol met eenrichtingsrotatie en -wartel. Te gebruiken in combinatie met een afdaalapparaat voor maximale eenvoud bij opzetten van zware lastafwijking of treksystemen voor werk op hoogte of reddingsacties.

  € 192,00
 • Petzl Nano Traxion
  Petzl Nano Traxion

  Is een ultralichtgewicht (52 g) en compacte katrol voor het zekeren van de voortgang, ontworpen voor tactische operaties en reddingsacties.
  Afgedichte kogellagers zorgen voor een uitstekende efficiëntie. Touw 7 tot 11 mm.

  € 85,00 € 79,95
 • Petzl Nano Traxion set
  Petzl Nano Traxion set

  Is een ultralichtgewicht (52 g) en compacte katrol voor het zekeren van de voortgang, voor tactische operaties en reddingsacties in combinatie met een Petzl Sm'D Screw Lock-biner en een koord van 2 mm om met elkaar te verbinden.

  € 91,50 € 87,95
 • Petzl Micro Traxion
  Petzl Micro Traxion

  Ultra lichte katrol met stijgklem functie met schakelbare teruglooprem voor reddingsoperaties uit gletsjerspleten, hijsoperaties en zelfreddingstechnieken. Bruuikbaar als nood-stijgklem. Afgesloten Kogellagers. Touw: 8 - 11mm.

  € 90,00 € 82,95
 • Petzl Pro Traxion
  Petzl Pro Traxion

  Is een hoog rendement katrol-stijgklem geschikt voor touwen met een diameter van 8 tot 13 mm en is te gebruiken als katrol, stijgklem en als katrol-stijgklem. Geschikt voor hijsen van zware lasten.

  € 109,00 € 98,99
 • Nieuw 2023

  Petzl Pro Traxion
  Petzl Pro Traxion

  Is een hoog rendement touwklem geschikt voor touwen met een diameter van 8 tot 13 mm en kan worden gebruikt als katrol, touwklem en katrolkabelklem. Geschikt voor het heffen van zware lasten.

  € 160,00
 • Nieuw model 2023

  Petzl Mini Traxion
  Petzl Mini Traxion

  Voor vervoer/slepen en redding, is een te openen katrol waarmee de voortgang kan worden vastgelegd, terwijl de katrol aan het anker is bevestigd. Schijf met grote diameter, gemonteerd op afgedichte kogellagers, voor hoog rendement

  € 114,00 € 102,75

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel