Canyoning klimset

 CanyonZone geeft je de mogelijkheid zelf je klimsetjes samen te stellen. Losse klimsetjes van bekende merken als Edelrid, Black Diamond en Petzl zijn op aanvraag verkrijgbaar.  Zie: beveiligde canyon klimset
Klimsetjes worden ook expressen of kortweg setjes genoemd. Ze bestaan uit twee snapkarabiners, die door een slinge voor klimsetjes aan elkaar zijn verbonden. Ze verlengen de karabijnen in de tussenzekeringen en reduceren daardoor de wrijving aan het touw. Bovendien vormen klimsetjes een belangrijke verbinding en voorkomen ze het gevaarlijke verdraaien van de karabijn, wat kan leiden tot dwarsbelasting.

Sorteer op
 • BetaStick Evo Ultra Compact
  BetaStick Evo Ultra Compact

  Handige clipstick als klimtelescoop, tot een lengte van 2,38m. Capaciteit voor het knippen van lasso en verwijderen van quickdraw. Geïntegreerde haakfunctie voor het ophalen van touw. Clips om te harnassen voor 'bolt-to-bolting.

  € 73,95 € 69,95
 • Betastick Evo Ultra long
  Betastick Evo Ultra long

  Handige klimtelescoop, tot een lengte van 6,48m. Capaciteit voor het lossen van lasso en het verwijderen van quickdraw. Geïntegreerde haakfunctie voor het terughalen van touw. Clips voor harnas voor bout-aan-boutbevestiging.

  € 94,95 € 84,95
 • zelf samen te stellen

  Beveiligde canyon klimset
  Beveiligde canyon klimset

  Je eigen canyon set met beveiligde schroef of auto lock carabiners samenstellen. Hierbij heb je de keuze om deze geheel naar eigen smaak en voorkeur samen te stellen. Klimset is er al vanaf € 20,00.

  € 24,00
 • Petzl Ange Finesse S
  Petzl Ange Finesse S

  Klimsetje met lichte innovatieve Ange snappers in lichtste uitvoering . Het Petzl MonoFill Keylock systeem combineert traditionele keylock sluiting (geen haakje, vloeiend inklikken, sterk) met eigenschappen van een draadsluiting.

  € 27,50 € 22,95
 • Petzl Spirit Express 17cm
  Petzl Spirit Express 17cm

  Lichtgewicht en ergonomisch, voorzien van twee Keylock karabiners voor eenvoudig karabiner- en ankerclippen en touwclippen. De gripzones zorgen voor uitstekende grip. Gebogen vingerontwerp en stabilisatie maakt clipping mogelijk.

  € 24,99

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel