Borst gordels

 Een borstgordel dient ter stabilisering van het bovenlichaam en wordt gebruikt als aanvulling op de zit-/heupgordel. Hij verlegt het zwaartepunt van het lichaam van de heupen naar de borst en voorkomt zo dat het bovenlichaam kantelt. 

Borstgordels zijn er in twee verschillende vormen: de acht- en bretelsvorm. Moderne borstgordels zijn volledig verstelbaar en ook comfortabel te dragen onder een rugzak. Ze bieden extra zekerheid bij het klettersteigen, outdoor tochten en klimmen.
Let op! Borstgordels mogen nooit solo worden gebruikt, maar altijd in combinatie met en zit-/heupgordel!

Sorteer op
 • AV Spelshoulder
  AV Spelshoulder

  Is een borstriem voor speleologie en canyoning. De verbinding met de borstklem (Croll) kan snel en praktisch worden aangepast door een smalle band. Aangename verstelbare band van 38 mm breed. 4 lussen om klein materiaal ophangen.

  € 29,95
 • AV Spelshoulder Pro
  AV Spelshoulder Pro

  Is één maat borstgordel voor speleologie. 38mm comfortabele borstband en twee singels loops. De ventrale ascender wordt gehouden door directe aanpassing van een smalle band. Vrouwen geven de voorkeur aan dit gemengde model.

  € 33,95
 • Singing Rock Puller
  Singing Rock Puller

  Accessoire singels voor de borst ascender fixatie. Fixeert de borst ascender in de juiste positie (zie Singing Rock Cam Clean). accessoire draagdoek of een mailon karabijnhaak om voor / achter vaste​ attachement punt op het harnas

  € 9,95
 • Rodcle Ergo
  Rodcle Ergo

  Borstgordel voor speleologie en canyoning. Voorzien van AA (auto-adaptieve) systeem en materiaallussen. Gemaakt van 26mm band met snelle en eenvoudige, verstelbare gespen. Snelle en eenvoudige bevestiging van de borststijgklem.

  € 65,00
 • MTDE Garma
  MTDE Garma

  Solide, veelzijdige en efficiënte borstgordel geschikt voor aanhoudende SRT. Zeer verstelbaar, met drie materiaalussen voor klimuitrusting. Niet goedkoop - maar echt efficiënt en handig als onderdeel van exploratie.

  € 67,95
 • MTDE Piri
  MTDE Piri

  Solide en efficiënte borstgordel speciaal ontworpen voor vrouwen. Gemakkelijk los te maken van gordel met behulp van goed geplaatste gesp. Steunend ontwerp ondersteund een verticale houding op touw wat energie bespaart/vooral arm

  € 63,50
 • MTDE Clasico
  MTDE Clasico

  Is een eenvoudige bandgordel. Een eenvoudige 3m gordel in 26mm band voor comfort over de schouder; uitgerust met een zeer snelle aan te passen gesp, aan de basis 'figuur 8' stijl op de borstgordel te creëren

  € 17,95
 • Petzl Secur
  Petzl Secur

  Schouderband voor het positioneren van de borststijgklem. De DoubleBack Buckles op voor en achterkant zorgen voor een makkelijke en snelle afstelling.

  € 28,00
 • AV Speleight
  AV Speleight

  Speleologie borst harnas in de vorm van een acht, één maat. Geleverd met een "EG" G07 verzinkte link. 33mm platte band met flexibel kruis aan achterkant. Verstelbaar met stalen ladder lock gesp. Individueel nummer, jaar fabricage.

  € 24,95
 • Alp Design Doma
  Alp Design Doma

  Borstgordel voor borststijgklem op te spannen. Brede en comfortabele schouderbanden. Twee materiaallussen. Makkelijk af te stellen en strak te trekken met een snel buckelsysteem. Gewicht: 108 gram.

  € 24,00
 • Alp Design Artu
  Alp Design Artu

  Simpele, eenvoudige maar toch zeer comfortabele gepolsterde borstgordel voor speleologie. Materiaal: polyamide. One size fits all. Gewicht: 104 gram

  € 29,95
 • géén afbeelding beschikbaar

  CZ Elasholder

  Met deze ronde elastische ring kun je de Croll of een ander model borstharnas spannen wanneer je hem nodig hebt in een canyon om het touw te beklimmen. Compacte lichtgewicht manier die geen water opneemt en gemakkelijk in gebruik.

  € 8,95
 • Petzl Schouderbanden EXPLO
  Petzl Schouderbanden EXPLO

  Schouderbanden voor het positioneren van een CROLL, met versnellingslussen voor beklimmen van touw tijdens speleologie. Slijtvaste band, borstband van high-modulus polyethyleen (HMPE) is extreem duurzaam.

  € 68,00 € 62,95
 • Petzl Torse - model 2021
  Petzl Torse - model 2021

  Zorgt ervoor dat de CROLL buikstijgklem correct gepositioneerd blijft, om de efficiëntie en het comfort te optimaliseren tijdens het beklimmen van touw tijdens speleologie. Slijtvaste band voor uitstekende duurzaamheid.

  € 23,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel