Hulpmiddelen Kaarten

 Waterdichte kaarttassen, transparante kaartzak, kaart beschermhoes, waterdichte transparante landkaart tas, topo-schrift voor canyoning & speleologie met pagina's van waterproof materiaal, pen voor alle weersomstandigheden,  halfharde beschermhoes met verwisselbare covers.  Canyonzone heeft deze hulpmiddelen om op een eenvoudige manier topografische kaarten en gidsen veilig op te slaan en te gebruiken terwijl je in een vochtige omgeving bent.

Sorteer op
 • MTDE Topokit
  MTDE Topokit

  Voor het meenemen van notebooks en accessoires. Locatie voor potlood geïntegreerd in de flap vastgezet met klittenband. Vervoer aan de speleogordel door een genaaide riemring. Afmetingen: 20x20x4 cm. Kleur: oranje. Gewicht: 140 g

  € 13,50
 • NRS HydroLock Mapcessory Kaartentas
  NRS HydroLock Mapcessory Kaartentas

  Geen doorweekte kaarten. Geen klapperende kaarten in de wind. Vouw je kaart naar de juiste sectie, stop hem in de houder, en gaan! De HydroLock zip afdichting biedt een volledig waterdichte afsluiting.
  Beide kanten doorzichtig.

  € 18,50 € 14,95
 • Ortlieb Kaartentas
  Ortlieb Kaartentas

  Is aan beide zijden doorzichtig en beschermt je oriëntatiemateriaal tegen vocht, vuil, UV-stralen en omknikken. Bij wandelen, canyoningen, grotten etc. om de hals gehangen of aan de vier bevestigingspunten aan de rugzak vastmaken.

  € 25,00 € 21,95
 • Ortlieb kaartentas A4
  Ortlieb kaartentas A4

  Is aan beide zijden transparant en beschermt uw oriëntatiemateriaal tegen vocht, vuil, UV-straling en buigen. Bij wandelen, canyoning, speleologie etc. om de nek hangen of aan de vier bevestigingspunten op de rugzak bevestigen.

  € 19,00
 • Ortlieb kaartentas A5
  Ortlieb kaartentas A5

  Is aan beide zijden transparant en beschermt uw oriëntatiemateriaal tegen vocht, vuil, UV-straling en buigen. Bij wandelen, canyoning, speleologie etc. om de nek hangen of aan de vier bevestigingspunten op de rugzak bevestigen.

  € 17,00
 • Petzl Carnet - topo-schrift
  Petzl Carnet - topo-schrift

  Is een topo-schrift voor canyoning & speleologie. De pagina's zijn van waterproof materiaal zodat je onderweg aantekeningen kan maken. 40 pagina's. Polyester pagina's: waterproof. Spiraalband. Verkrijgbaar in twee maten.

  € 25,00
 • Rite in the Rain All Weather Clicker Pen
  Rite in the Rain All Weather Clicker Pen

  Pen in een zwarte metalen uitvoering met inktvulling onder druk. Zwarte inkt. De watervaste inkt schrijf goed van -25 tot 120 graden Celcius. Ideaal voor: Outdoor activiteiten, Brandweer, Politie, Defensie, Geo coaching.

  € 24,95
 • Rite in the Rain Clicker-pen voor alle weersomstandigheden - Oranje
  Rite in the Rain Clicker-pen voor alle weersomstandigheden - Oranje

  Pen in een oranje metalen uitvoering met inktvulling onder druk. Zwarte inkt. De watervaste inkt schrijf goed van -25 tot 120 graden Celcius. Ideaal voor: Outdoor activiteiten, Brandweer, Politie, Defensie, Geo coaching.

  € 29,95
 • NIEUW

  Rite in the Rain Maxi Top Spiraal A4
  Rite in the Rain Maxi Top Spiraal A4

  De 8 1/2 "x 11" Maxi-spiraal schrijfblokken hebben een sterke Polydura omslag, top spiraal wire-o binding en 84 pagina's (42 vel). Watervastschrijfblok op A4 formaat (21cm x 29,7cm). De wereldstandaard voor outdoor schrijfblokken.

  € 22,95
 • Rite in the Rain Notebook Flex Cover
  Rite in the Rain Notebook Flex Cover

  De papieren zijn sterk genoeg om de zwaarste en natste omstandigheden te weerstaan en gescheurd kan worden, zoals zwaar papier. De vellen van het boek zijn geperforeerd voor het verwijderen en gemakkelijker openen aan de rug.

  € 22,95
 • Rite in the Rain Top Spiraal Notebook A6
  Rite in the Rain Top Spiraal Notebook A6

  Dit zijn de echte go-anywhere, anytime, in alle weersomstandigheden notebooks. De pocket top-spiraal notebooks zijn handig van formaat om mee te nemen op uw uitstapjes. Polydura omslag, Overall Size: 4" x 6", Watervast, 50 vel.

  € 12,95
 • Rite in the Rain Top Spiraal Notebook A7
  Rite in the Rain Top Spiraal Notebook A7

  Dit zijn de echte go-anywhere, anytime, in alle weersomstandigheden notebooks. De pocket top-spiraal notebooks zijn handig van formaat om mee te nemen op uw uitstapjes. Polydura omslag, Overall Size: 3" x 5", Watervast, 50 vel.

  € 9,95
 • Rodcle Agua A5
  Rodcle Agua A5

  Notebook voor gegevensverzameling, roestvrijstalen spiraal (plastic) en halfstijve doorschijnende voor- en achterkant. De vellen zijn gemaakt van waterbestendig materiaal. Met potlood te beschrijven, zelfs als het nat is.

  € 24,95
 • Rodcle Agua A6
  Rodcle Agua A6

  Notebook voor gegevensverzameling, roestvrijstalen spiraal (plastic) en halfstijve doorschijnende voor- en achterkant. De vellen zijn gemaakt van waterbestendig materiaal. Met potlood te beschrijven, zelfs als het nat is.

  € 17,95
 • Rodcle Protector A5
  Rodcle Protector A5

  Halfharde beschermhoes met verwisselbare covers op A5 formaat. Met versterkte potlood houder, potlood, gum, telescopische ontwerp, transparant beoordelingen en verstelbare band voor het transporteren van innerlijke covers.

  € 62,00
 • Rodcle Protector A6
  Rodcle Protector A6

  Halfharde beschermhoes met verwisselbare covers op A6 formaat. Met versterkte potlood houder, potlood, gum, telescopische ontwerp, transparant beoordelingen en verstelbare band voor het transporteren van innerlijke covers.

  € 58,00
 • Rodcle Topo tas
  Rodcle Topo tas

  Een topografische tas, A4 formaat, met verstelbare schouderriem en dubbele vergrendeling. Heeft twee vakken aan de binnenkant, waarvan er één zeer gemakkelijk toegankelijk is. Te gebruiken voor tablets of persoonlijke spullen.

  € 46,95
 • Suunto Clipper (kompas)
  Suunto Clipper (kompas)

  Hoogstaande kwaliteit gecombineerd met doordachte functies verzekeren de outdoor sporter van snel, degelijk en eenvoudig gebruik. Enkel geschikt voor het noordelijk halfrond. Gevuld met vloeistof. Nauwkeurigheid: 5 graden.

  € 21,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel