Canyoning Boeken & Topografische kaarten

 Hier vind je boeken met beschrijvingen van canyons en kaarten per land of regio. Veelal zijn de beschrijvingen van de toegang en de moeilijkheidsgraad ook opgenomen. Tevens heeft CanyonZone opgenomen welke hulpmiddelen en accessoires nuttig zijn in het gebruik bij je activiteiten. Canyoning techniekboeken en vaardigheden (Instructieboeken) en canyoning kinderboeken evenals DVD's zijn opgenomen.  Via Ferrata / Klettersteig boeken zijn als aparte rubriek opgenomen.

                  Vooral Europa maar ook Afrika (Marokko), Amerika's, Midden Oosten (Jordanië), Azië en Nieuw - Zeeland

Sorteer op
 • Nieuw 2023

  BARRANCOS Y AVENTURAS
  BARRANCOS Y AVENTURAS

  Inherente angst onder ogen te zien om mijn hoofd in plaatsen dichtbij en ver weg te steken, is canyoning. Dit boek is een compendium van anekdotes, grappen en ervaringen uit alle delen van de planeet die ik heb betreden.

  € 23,95
 • Deaths and rescues in Zion Natiolal Park (2nd edition)
  Deaths and rescues in Zion Natiolal Park (2nd edition)

  Bevat nieuwe hartverscheurende verhalen, zoals de zeven canyoneers in 2015 die allemaal stierven bij een plotselinge overstroming in Keyhole Canyon, twee BASE-springsterfgevallen, slachtoffers door overstromingen in de Narrows.

  € 24,95
 • THE KOLOB TRAGEDY
  THE KOLOB TRAGEDY

  Dit boek vertelt het verhaal van het tragische avontuur van de groep en onderzoekt de schadeprocedure tegen de National Park Service en het Washington County Water Conservancy District. Vraag: wie was schuld?

  € 25,99

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel