Eerste Hulp / EHBO artikelen

 Een Eerste Hulp uitrusting / EHBO artikelen bij outdoor activiteiten mogen niet ontbreken als je erop uit trekt voor een avontuurlijke Via Ferrata-, speleo-, canyoneering of backpack tocht. Dit soort activiteiten vragen, nee vereisen, dat je een verwonding of bij een ongeval de benodigde verbandmiddelen bij je hebt en ze ook op de juiste wijze weet te gebruiken.
Een goed gevulde verbanddoos om, indien nodig, eerste hulp te kunnen verlenen bij een ongeval.
Het gevolgd hebben van een EHBO cursus is zeker voor de gids een voorwaarde. Het weten wat er moet gebeuren is in diverse publicaties te leren. Wat zeker ook niet mag onbreken zijn reddingsdekens.

Sorteer op
 • SAM Splint 36"
  SAM Splint 36"

  De SAM splint is opgebouwd uit een dunne kern van aluminium, tussen twee lagen van schuim met gesloten cellen, is zeer buigzaam en herbruikbaar. Geprezen door hulpdiensten zorgverleners en outdoor enthousiastelingen wereldwijd.

  € 20,00 € 18,95
 • SAM Splint 36" XL
  SAM Splint 36" XL

  Is gemaakt van een dun laagje aluminium, omgeven door schuimrubber en is zeer buigzaam en herbruikbaar. wordt gebruikt door o.a. medische hulpverleners, buitensporters en NASA. Makkelijk te vervormen en zacht genoeg om te knippen.

  € 21,95 € 17,50
 • SAM Vinger Splint
  SAM Vinger Splint

  Multifunctionele spalk, in diverse afmetingen leverbaar en te gebruiken voor het spalken van vingers, tenen, armen, benen vingers en zelf te gebruiken als nekkraag. Prijs per stuk. Water en bloedafstotend. Afmeting 4,7 x 9,5 cm.

  € 2,75
 • Gebirgs- und Outdoormedizin Erste Hilfe, Rettung und Gesundheit unterwegs
  Gebirgs- und Outdoormedizin Erste Hilfe, Rettung und Gesundheit unterwegs

  Is een gedetailleerd naslagwerk voor iedereen die in de bergen reist en graag meer wil weten over medicijnen en gezondheid in de buitenlucht. Naast eerste hulp en geïmproviseerde redding, worden talloze praktische tips gegeven.

  € 43,95
 • Outdoor and Mountain Medicine
  Outdoor and Mountain Medicine

  Is een gedetailleerd naslagwerk voor iedereen die in de bergen reist en graag meer wil weten over medicijnen en gezondheid in de buitenlucht. Naast eerste hulp en geïmproviseerde redding, worden talloze praktische tips gegeven.

  € 43,95
 • SAM Splint 18" Junior Oranje/Blauw
  SAM Splint 18" Junior Oranje/Blauw

  Voor kleinere personen of voor situaties waar een kleiner apparaat de voorkeur heeft, zoals het stabiliseren van een verstuiking of een kleine breuk van de pols. Herbruikbaar. Wordt geprezen door hulpverleners en buitensporters.

  € 11,00 € 9,95
 • Nieuw bij CanyonZone

  Gear Perspective Guide Pouch
  Gear Perspective Guide Pouch

  GUIDE POUCH oorspronkelijk ontworpen als reddingsbuidels. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren en kunnen worden gebruikt als ankerbouwsets, EHBO-sets, boutsets, trekkoordzakje en nog veel meer! Groot buitenvak, mesvak, schuifvak.

  € 75,00
Sorteer op

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2023 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel