Touwen & slinges

 Touw is op verschillende manieren in te delen. Wij doen dat o.a. naar het gebruik ervan bij canyoning en speleologie.
Slinges / singelband zijn gemaakt van kunsstof en ontworpen om zware lasten op te dragen. Ze zijn flexibel, licht van gewicht en hebben een breed draagoppervlak, wat helpt om de last te beschermen. CanyoZone heeft naast slingen met een vaste lengte ook bandsling van de rol.

Kies uit de selectie van CanyonZone voor een geschikt canyoning touw, speleologie touw en klimtouw, koord en webbing in de Outdoor- Buitensport shop van CanyonZone.com.
Tevens is "Informatie over touw:keuze en onderhoud" opgenomen. 

Bij het bepalen welke lengte touwen je wil bestellen dien je na te gaan wat de mate van krip is van het gekozen touw. Bij (semi)statische touwen moet je rekening houden met krimp tussen de 5-10%.
Als je daarover meer informatie wil neem dan contact op, zie hiervoor: Contact over Assortiment.

Sorteer op
 • Gear Perspective Guide Pouch
  Gear Perspective Guide Pouch

  GUIDE POUCH oorspronkelijk ontworpen als reddingsbuidels. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren en kunnen worden gebruikt als ankerbouwsets, EHBO-sets, boutsets, trekkoordzakje en nog veel meer! Groot buitenvak, mesvak, schuifvak.

  € 75,00
 • Groov-E Ghost
  Groov-E Ghost

  Door gebruik te maken van een stenen knoop, zorgt de Groov-E Ghost ervoor dat tuigage gemakkelijk kan worden opgehaald met minimale inspanning en niets achterblijft.

  € 25,00
 • Imlay fiddlestick advanced anchor
  Imlay fiddlestick advanced anchor

  Het is een nieuwe benadering van ophaalbare verankering, die een breder scala aan mogelijke ankers opent en het mogelijk maakt om meer canyons af te dalen en niets achter te laten (ook bekend als "ghosting").

  € 25,95
 • Petzl Tarp
  Petzl Tarp

  De Petzl TARP is een groot touwzeil van gecoat canvas. Het biedt een schoon gebied van 140x140 cm om touwen, wetsuits en natte canyon-packs te beschermen tegen stof en vuil. Heeft vier handvatten om transport te vergemakkelijken.

  € 16,00 € 14,50
 • Professioneel koordmeettoestel
  Professioneel koordmeettoestel

  Voor het precies afmeten van koorden en banden (slings). heeft een mechanische display waarop de lengte wordt aangegeven per 10 cm. Voor touwen van 5 tot 16 mm en maximum breedte van banden (bandlussen): 20 mm.

  € 357,50
 • Professionele koordsnijder
  Professionele koordsnijder

  Voor het afsnijden van synthetische koorden en stoffen. Deze koordsnijder (touwsnijder) snijdt de touwen mooi en recht af en smelt tegelijk het uiteinde mooi dicht. Warmt in 5 à 8 seconden op tot een temperatuur van 600 °C.

  € 225,00 € 179,00
 • Nieuw bij CanyonZone

  Rodcle Recuperacion 50
  Rodcle Recuperacion 50

  Drijvende tas met een terugtrek touw / pull cord van 50 meter (Cordyneema 50). Het wordt gebruikt voor het bergen van touwen bij het afdalen van canyons, speleologie of klimmen,

  € 77,50
 • Smooth Operator
  Smooth Operator

  Is een ankersysteem dat na abseilen kan worden teruggehaald en niets achterlaat. Enkele voordelen: verminderd gebruik van webbing en rapringen, touwgroeven kunnen geminimaliseerd worden. Vereist geavanceerde vaardigheden.

  € 24,95
 • Smooth Sac groot
  Smooth Sac groot

  Is een materiaalzak gemaakt voor losse touwen een kleine diameter, die worden gebruikt bij verschillende terug haalbare ankersystemen. De platte vorm slaat gemakkelijk op en voorkomt dat er wordt gerold. 85m overvol.

  € 29,50
 • Smooth Sac medium
  Smooth Sac medium

  Is een materiaalzak gemaakt voor losse touwen een kleine diameter, die worden gebruikt bij verschillende terug haalbare ankersystemen. De platte vorm slaat gemakkelijk op en voorkomt dat er wordt gerold. Capaciteit: 85m overvol.

  € 28,50
 • Smooth Sac small
  Smooth Sac small

  Is een opbergzak gemaakt voor losmaakkoorden met een kleine diameter die worden gebruikt met verschillende ophaalbare ankersystemen. Platte vorm kan gemakkelijk worden opgeborgen en voorkomt wegrollen. Overvol 58m.

  € 27,50
 • Swaygo touwklem
  Swaygo touwklem

  De biaxiale vlecht van de Rope Trap houdt het uiteinde van een touw vast. Hoe harder je trekt, hoe steviger hij vastpakt. Klein (diameter 5-9 mm), Normaal (9-12 mm diameter), Groot (12-16 mm diameter).

  € 17,95
 • Nieuw bij CanyonZone

  Touwmeetapparaat RUNPOTEC RM35
  Touwmeetapparaat RUNPOTEC RM35

  Een digitaal touwlengtemeetapparaat waarmee nauwkeurig touwen, kabels, buizen of slangen kunnen worden gemeten met een diameter van Ø 2mm tot Ø 32mm. Is spatwater- en stofbestendig, extreem schokbestendig, 100 uur continu gebruik.

  € 459,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel