Spanje (incl Canarische Eilanden en Mallorca)

Zoek je een mooie canyon of canyons met een bepaalde moeilijkheidgraad in Spanje of de spaanse eilanden? In de canyon boeken opgenomen in het bestand van CanyonZone kan je ze vinden

Ga naar Google Maps

Sorteer op
 • 35 Descentes de Tenerife
  35 Descentes de Tenerife

  Een nieuwe gids met de voornaamste canyons op Tenerife. De topo, van deze ideale winter canyon bestemming, bevat veel foto’s die een goede weerspiegeling zijn van wat je er kan verwachten.

  € 16,00
 • 40 barrancos de Asturias
  40 barrancos de Asturias

  Canyoning voor het enorme potentieel van Asturië, in deze gids vele ongepubliceerde en kleine ravijnen concidos. Is dit een baanbrekende gids die probeert nauwkeurig het onontgonnen gebied voor canyoning op de kaart te zetten.

  € 22,00
 • 50 Barrancos del Pirineo 3a
  50 Barrancos del Pirineo 3a

  Essentiële informatie over de 50 meest spectaculaire kloven van de Pyreneeën. Elke canyon is perfect beschreven met de bijbehorende technische fiche, beschrijving van toegangen en de afdaling zelf.

  € 24,95
 • Barrancos de Andalucia - 30 afdalingen
  Barrancos de Andalucia - 30 afdalingen

  30 afdalingen, in het zuiden van Spanje is er een regio die rijk is aan canyons. Een beschrijving van de toegangen en de afdaling gaat vergezeld van afbeeldingen, een gedetailleerd profiel en een topografische kaart.

  € 24,99
 • NIEUW 2016

  Barrancos, errekas, cascadas y foces navarrensis
  Barrancos, errekas, cascadas y foces navarrensis

  344 pagina's, meer dan 70 afdalingen, de helft is onbekend of niet eerder gepubliceerd. Meer dan 450 foto's, heel eenvoudig: met parkeergelegenheid, aanloop en uitloop, Schets. Sommige vergelijkende lente - winter - droog water.

  € 27,95
 • Barranquismo Ainsa y Alrededores
  Barranquismo Ainsa y Alrededores

  Een gedetailleerde beschrijving van 19 Canyons in de stroomgebieden van Ara en Cinca gelegen in de Sobrarbe, voor alle niveaus en de mogelijke stromen, omdat de ravijnen van Saravillo meestal droog zijn. Rivieren in de Pyreneeën.

  € 14,99
 • Barranquismo EN CANTABRIA 50 Descensos en la Tierruca
  Barranquismo EN CANTABRIA 50 Descensos en la Tierruca

  De nodige informatie om de afdaling van 50 ravijnen in de Tierruca het hoofd te bieden. Het Aján-ravijn, met zijn speelse sprongen; de Aguasal-stroom, met de spectaculaire Churrón de Agualto-waterval of de populaire Navedo-canyon.

  € 25,00
 • Cañones y barrancos de la Ribagorza
  Cañones y barrancos de la Ribagorza

  Een gebied waar slechts enkele canyons bekend zijn tussen Aragon en Catalonië. Er zijn 40 canyon-routes, gerangschikt in valleien, waarmee de auteur bij stil staat om commentaar te leveren op enkele van hun kenmerken.

  € 28,95
 • Uitverkocht

  Canyoning in Tenerife
  Canyoning in Tenerife

  Er worden 14 canyoning beschreven: een korte beschrijving en aanbevelingen, een specificatie tafel, een beschrijving van de toegang, een zeer vereenvoudigde topografische profiel, enkele foto's in zwart-wit, en een locatie kaart.

  € 16,00
 • NIEUWE CANYONKAART

  Canyonkaart Ordesa Y Monte Perdido
  Canyonkaart Ordesa Y Monte Perdido

  Deze set bestaat uit een boekje en twee kaarten:
  I Ordesa-Monte Perdido
  II Añisclo-Pineta

  € 12,50
 • Canyons aux Baléares
  Canyons aux Baléares

  De canyons van het eiland Mallorca om in een prachtig geërodeerd kalksteen te ontdekken. 15 canyons worden gepresenteerd inbegrepen de mythische Gorg Blau & Sa Fosca of Mortitx en Namora die eindigen bij de zee. Rijk geïllustreerd

  € 28,95
 • Canyons Pyrénéens: 50 Descentes Canyons
  Canyons Pyrénéens: 50 Descentes Canyons

  Een overzicht van de Pyrenean Canyons (30 aan Franse kant, evenals 20 in de Sierra de Guara / Spaanse kant). Elke kloof is het onderwerp van een dubbele pagina: beschrijving van toegangen, de aanpak, de terugkeer en afdaling.

  € 29,99
 • Nieuw 2023

  Descenso de gargantas y barrancos en GREDOS y alrededores
  Descenso de gargantas y barrancos en GREDOS y alrededores

  Moderne topogids, in het Spaans, is zeer compleet. Presenteert voor elke kloof een of meer foto's, een topografisch profiel, kaart met toegangen, beschrijving bestaande uit een samenvatting, de nadering, afdaling en de terugkeer.

  € 30,00 € 29,95
 • Descensos de barrancos en Tenerife (15 mas)
  Descensos de barrancos en Tenerife (15 mas)

  15 afdalingen van canyons worden kort beschreven, aanbevelingen, een specificatie tabel, een beschrijving van de toegang, een zeer vereenvoudig topografische profiel, enkele foto's in zwart-wit, en een locatie op kaart.

  € 15,00
 • Els 30 millors barrancs del Pirineu
  Els 30 millors barrancs del Pirineu

  In dit boek zijn 30 beschrijvigen van ravijnen en kloven verspreid over het geheel van de Pyreneeën opgenomen, de gegevens en technische onmisbare benodigdheden zijn opgesomd om rekening te houden als we ze willen om doen.

  € 13,95
 • Guia de Barrancos de la Sierra de Guara
  Guia de Barrancos de la Sierra de Guara

  De bijbel onder de topoboeken voor de canyons van de Sierra de Guara en omgeving! Elke vallei is voorzien van een overzicht waar de canyons en de toegang op worden afgebeeld. 47 canyons zijn specifiek beschreven. 59 andere genoemd

  € 32,95
 • Ican Canyoning Tenerife bijeenkomst boek
  Ican Canyoning Tenerife bijeenkomst boek

  Ican Canyoning Tenerife bijeenkomst boek. Taal: spaans

  € 9,50
 • Índice de Barrancos de la Comunidad Aragonesa
  Índice de Barrancos de la Comunidad Aragonesa

  Index van de canyons in de Aragonese gemeenschap. Door het aantal, de variëteit en moeilijkheidsgraden van de canyons zijn ze interessant en geven een beeld van de Aragonese sport structuur. Alle canyons met namen opgenomen.

  € 9,90
 • Laberints de Roca I Aigua
  Laberints de Roca I Aigua

  Een boek van 232 pagina's met in totaal 45 routes beschreven in vier talen (cat/esp/fra/eng), meestal niet gepubliceerd en weinig bekend. Prachtige canyons / kloven, avontuurlijke ravijnen, grote verticale, onaangestaste kloven.

  € 21,95
 • Le tour de l`Europe en canyon
  Le tour de l`Europe en canyon

  Alle interessante regio's passeren de revue, van Marokko tot Kreta, via Portugal, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, de Balkan en Griekenland. 4 kaarten en 55 doorsnedes, bij iedere kaart een korte samenvatting.

  € 44,95
 • Nieuw bij CanyonZone

  Liébana y Alrededores - Descenso de barrancos
  Liébana y Alrededores - Descenso de barrancos

  80 pagina's, bespreekt de praktische gegevens van elke afdaling, de geschatte duur ervan, de precieze middelen -zoals touwen en rappels-, het juiste moment om het uit te voeren, de stroomsnelheid, toegang met de auto, de nadering.

  € 14,95
 • Pyrénées en cascades - De grote verticalen om te canyoningen
  Pyrénées en cascades - De grote verticalen om te canyoningen

  Grote verscheidenheid aan canyons, met aanzienlijke lengte. Dit zijn verticalen en vraagt speciale aandacht (apparatuur, operaties, specifieke risico`s) en zetten de toonbij de beschreven tochten. Lengte: routes 200-1300m.

  € 16,95
 • Ramblas, Barrancos y Rincones Perdidos De La Provincia De Teruel
  Ramblas, Barrancos y Rincones Perdidos De La Provincia De Teruel

  Ten zuiden van Aragon, in de provincie Teruel, hebben vele rivieren kloven gegraven die interessant zijn voor canyoneers. Boek bevat veel foto's, 77 tochten waarvan 46 canyons met abseils, 15 aquatische touren met zwemmen.

  € 25,00
 • Senderos de Agua del Alto Gállego
  Senderos de Agua del Alto Gállego

  Meer dan 40 ongepubliceerde canyons tussen de Tena-vallei en het Land van Biescas. De auteurs, deskundigen in canyoning en bergbeklimmers, hebben dit boek met dezelfde genegenheid geschreven als ze hebben voor het landschap.

  € 27,95
 • Senderos de Agua Río Ara
  Senderos de Agua Río Ara

  Nieuwe canyongids met alle onbekende gebieden van de rivier de Ara. Ara bassin, heeft een aantal ravijnen en canyons, elk met een eigen gebied en velen van hen zijn onbekend. Meer dan 60 canyons worden weergegeven.

  € 29,95
 • Sistema Central - Descenso de Barrancos
  Sistema Central - Descenso de Barrancos

  Al de canyons niet te doen in de zomer. Betreft 6 gebieden, in de buurt van Madrid: het westen (The Hurdes, Jerte Valley, La Vera, Valle del Alto Tiétar), het noorden (Sierra de Ayllon) en oosten (Serrania de Cuenca). Veel foto's

  € 19,95
 • Valle de BENASQUE - Descenso de Barrancos
  Valle de BENASQUE - Descenso de Barrancos

  Gedetailleerde informatie, schetsen en foto's van ieder van de canyons die er tot nu toe in de vallei zijn. Tot 36 canyons bevinden zich daar waaronder enkele van de meest legendarische canyons van de Pyreneeën: Eriste, Barbaruens

  € 22,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel