Italië (incl Sardinië)

In Italië vind je de mooiste canyons door het raadplegen dan de boeken uit de collectie van CanyonZone

Ga naar Google Maps

Sorteer op
 • Acquatrek in Sardegna
  Acquatrek in Sardegna

  De wilde Sardijnse bergen verbergen en beschermen talloze rivieren, maar slechts enkele hebben de kenmerken om een bestemming voor een aquatrek te zijn.Er zijn tien verschillende waterlopen geselecteerd en beschreven.

  € 19,95
 • Canyoning en Sardaigne
  Canyoning en Sardaigne

  Afwisselend kalksteen, graniet en basalt rotsen, het eiland biedt verschillende en schilderachtige canyons.De beschreven routes zijn talrijk: 28 routes, met inbegrip van de meest bekende zoals Donini of Orbisi, maar ook onbekende.

  € 32,95
 • Nieuw 2019

  Canyoning in Dolomiti e Dintorni
  Canyoning in Dolomiti e Dintorni

  Canyoning in de Dolomieten en de pre-Alpen. Belangrijke informatie wordt van elke canyon gegeven, zoals de hoogte van de hoogste afdaling, vertrektijden, het aantal afdalingen, enz

  € 28,95
 • Canyoning in Lombardia
  Canyoning in Lombardia

  CANYONING IN LOMBARDIA Auteur: Pascal van Duin

  Topogids in 3 talen (Italiaans, Duits, Frans).
  56 kaarten van de mooiste canyons in de 6 bergachtige provincies van Lombardije, met aanlooproute, technische beschrijving met…

  € 33,95
 • Canyoning Nelle Alpi Occidentali
  Canyoning Nelle Alpi Occidentali

  69 afdalingen van zeer uiteenlopende moeilijkheidsgraad, vanaf de amateuristische rivier naar de meest technische afdalingen. In een groot deel van de westelijke Alpen, beginnend bij Valle d'Aosta, naar Piemonte en Ligurië.

  € 32,50 € 29,95
 • Canyons du Haut Piémont Italien - Torrentismo in Alto Piemonte
  Canyons du Haut Piémont Italien - Torrentismo in Alto Piemonte

  Gids biedt 65 afdalingen van canyons. In het Italiaanse Piemont, genesteld tussen Monte Rosa en het Lago Maggiore, wordt de Val d'Ossola het nieuwe paradijs voor canyoneers. Met toegang en gedetailleerde topografische kaarten.

  € 38,95
 • Le tour de l`Europe en canyon
  Le tour de l`Europe en canyon

  Alle interessante regio's passeren de revue, van Marokko tot Kreta, via Portugal, Spanje, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, de Balkan en Griekenland. 4 kaarten en 55 doorsnedes, bij iedere kaart een korte samenvatting.

  € 44,95
 • Le tour de l`Europe en canyon: Tome 1
  Le tour de l`Europe en canyon: Tome 1

  In dit deel worden Zwitserland, Noord-Italië, Oostenrijk en Slovenië onder de loep genomen. Niet minder dan 130 canyons passeren de revue (met 68 gedetailleerde kaarten), 50 beschrijvingen met benodigde uitrusting en 65 kaarten.

  € 45,95
 • Le tour de l`Europe en canyon: Tome 2: Ligurie, Italie central
  Le tour de l`Europe en canyon: Tome 2: Ligurie, Italie central

  Ligurië, Midden- en Zuid-Italië, Sicilië, Sardinië, de Balkan... Veel kleurenfoto's. Voorstel circuits met routes. Tips voor klimmen, wandelen ... Sommige punten van de geschiedenis, anekdotes. 75 kaarten. 416 pagina's.

  € 44,95
 • Schluchten - Canyon - De beste canyons in Karinthië, Friuli en Slovenië
  Schluchten - Canyon - De beste canyons in Karinthië, Friuli en Slovenië

  Een selectie van de 20 mooiste kloven in deze regio; uitgebreide informatie in gecomprimeerde, duidelijke vorm; talrijke plattegronden en afbeeldingen voor gemakkelijke oriëntatie in het gebied.

  € 31,95
 • Torrentismo in Sardegna - Deel 1
  Torrentismo in Sardegna - Deel 1

  Gids die in detail 28 canyons op het eiland Sardinië beschrijft. Talloze kleurenfoto's, kaarten en canyon-profielen maken deze gids een noodzakelijke tool voor canyoning op Sardinië.

  € 27,99
 • Torrentismo in Sardegna - Deel 2
  Torrentismo in Sardegna - Deel 2

  Bevat beschrijvende kaarten van 21 ongepubliceerde bergstromen, of nooit eerder gepubliceerd in Italiaanse gidsen. Dit zijn canyons die in de afgelopen tien jaar zijn verkend of die in ieder geval recent zijn ontdekt

  € 27,99

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel