Ovale karabiners

 De ovale karabinervorm zorgt dat de last gecentreerd blijft en gelijkelijk wordt verdeeld over de twee zijden van de karabijnhaak, de rug en de poort, ​waardoor de gevaren van kruisbelasting worden vermeden. Tevens minimaliseren ovale karabijnhaken  touwweerstand en voorkomen verschuiving.

Sorteer op
 • CAMP OVAL COMPACT LOCK - Symmetrische schroef karabiner
  CAMP OVAL COMPACT LOCK - Symmetrische schroef karabiner

  Een van de sterkste ovale karabiners op de markt. Een compacte ovale karabijnhaak van aluminiumlegering met uitzonderlijke sterkte-gewichtsverhouding. Vergrendelbare ovale karabiner, ideaal om te werken met afdaalers en karabiners

  € 12,75
 • Camp OVAL XL LOCK - Symmetrische schroef karabiner
  Camp OVAL XL LOCK - Symmetrische schroef karabiner

  Is uitzonderlijk sterke aluminium vergrendelbare ovale karabiner. De geavanceerde I-Beam-constructie combineert optimaal sterkte en lichtgewicht. Grote opening en specifieke vorm zijn ideaal voor gebruik met descender en katrollen

  € 14,95
 • CT Pillar SG
  CT Pillar SG

  Deze ovale schroefkarabiner is ideaal als je niet wilt dat je karabiner van plek verschuift, wat een schok oplevert. Bijvoorbeeld voor het fixeren van een borststijgklem of voor gebruik in een katrolconstructie.

  € 13,50
 • Petzl OK Schroef Zwart 2017
  Petzl OK Schroef Zwart 2017

  Ovale lichtgewicht karabiner voor gebruik met katrol en stijgklemmen. het H-profiel draagt bij aan betere grip. Keylock systeem om eventuele onwillekeurige snagging van de karabiner te vermijden. Groene knop wanneer vergerendeld.

  € 17,40 € 16,75
 • Petzl OK Schroef
  Petzl OK Schroef

  Ovale lichtgewicht karabiner voor gebruik met katrol en stijgklemmen. het H-profiel draagt bij aan betere grip. Keylock systeem om eventuele onwillekeurige snagging van de karabiner te vermijden. Groene knop wanneer vergerendeld.

  € 16,00 € 14,75
 • Rock Exotica rockO Screw-Lock
  Rock Exotica rockO Screw-Lock

  Heeft een moderne ovaal ontworpen die overal op past, sterker is en een ruime opening heeft. Voorzien van het Screw-Lock systeem.

  € 26,10
 • Black Diamond Oval Keylock Screwgate
  Black Diamond Oval Keylock Screwgate

  Combineert een beproefde symmetrische vorm met een modern snag-vrij keylock ontwerp, voor eenvoudig knippen en losklikken en een vergrendelende screwgate om een ​​veelzijdige biner te creëren die elk rack waardig is.

  € 12,00
 • Edelrid Oval Power 2500 Schroef II
  Edelrid Oval Power 2500 Schroef II

  Ovale karabijnhaak met een eenvoudige schroefsluiting en een zeer slanke sluithuls. Ideaal voor het knippen van tuigplaten, katrollen en touwklemmen, evenals voor het positioneren van ankerpunten.

  € 15,00 € 13,95
 • Edelrid Kiwi-schroef
  Edelrid Kiwi-schroef

  Lichte en compacte ovale karabijnhaak. De ovale vorm verdeelt de belasting optimaal over de lengteas en biedt een grote capaciteit. De ideale karabijnhaak voor overzichtelijke onbergen van spullen.

  € 16,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel