Chemische ankers

 Chemisch harsanker is de term die wordt gegeven aan ankers die niet zijn aangebracht in de traditionele verankering, b.v. met het uitzetten van het anker of het draadsnijden in het oppervlak van het gat.
Bij chemische verankering wordt voorafgaand aan het inbrengen van het (roestvrij) stalen anker een hars in het gat gespoten. Hiermee vult de chemische stof op natuurlijke wijze alle oneffenheden op en maakt zo het gat luchtdicht en waterdicht, met 100% hechting.

Reinig het gat van stof en vuil. Er zijn borstels beschikbaar of u kunt lucht gebruiken door een buis door te blazen.

Plaatsing van de ankers dient te geschieden met de juiste epoxy hars.
Hars verpakt in glascapsules voor de bevestiging van zware lasten in steen / rots.
Glascapsules zijn in de verschillende toepassingen miljoenen keren beproefde oplossingen, om zware belastingen zonder spreiddruk in beton uit te kunnen oefenen. De reeds vooraf in de glascapsule geportioneerde componenten vergemakkelijken de montage. Daarom zijn de glascapsules bijzonder geschikt voor afzonderlijke toepassingen of bij bovenhandse montage. De tegen de inwerking van licht beschermde bewaring in de glascapsule maakt bovendien een lange houdbaarheid zonder dat de bevestigingswaarden worden beperkt. Er zijn glascapsules voor de meest verschillende toepassingen, zowel binnen- als buitenshuis met draadstangen en inslagankers met binnenwerkse schroefdraad.

Sorteer op
 • Fischer RM 8 lijmcapsule
  Fischer RM 8 lijmcapsule

  De voor geportioneerde hars capsule is eenvoudig in gebruik en bijzonder geschikt voor individuele toepassingen en installaties boven het hoofd. Veilige verankering van hoge belastingen.

  € 2,89
 • Fischer RM 10 lijmcapsule
  Fischer RM 10 lijmcapsule

  De voor geportioneerde hars capsule is eenvoudig in gebruik en bijzonder geschikt voor individuele toepassingen en installaties boven het hoofd. Veilige verankering van hoge belastingen.

  € 2,89
 • Fischer RM 12 lijmcapsule
  Fischer RM 12 lijmcapsule

  De voor geportioneerde hars capsule is eenvoudig in gebruik en bijzonder geschikt voor individuele toepassingen en installaties boven het hoofd. Veilige verankering van hoge belastingen.

  € 2,99
 • Raumer ANTRAX anker in roestvrij staal 8x80mm
  Raumer ANTRAX anker in roestvrij staal 8x80mm

  De kleinste in het assortiment harsankers en momenteel het enige 8 mm-model op de markt. Schacht met gekarteld oppervlak. RVS anker met de beste afdichtingsprestaties in hars.

  € 5,28
 • Raumer RADIUS inox 10x80mm
  Raumer RADIUS inox 10x80mm

  Roestvaststalen anker met een halfrond oog is perfect glad, waardoor het mogelijk is om het touw te laten zakken zonder de kabelmantel te beschadigen. Het oog is ontworpen om hoge niveaus van trek- of schuifkracht te weerstaan.

  € 6,07
 • Raumer SUPERSTAR anker in roestvrij staal 10x80mm
  Raumer SUPERSTAR anker in roestvrij staal 10x80mm

  Het meest gebruikte harsanker ter wereld. De vorm van het oog is ontworpen om hoge niveaus van trek- of afschuifkracht te weerstaan. Het oog wee karabijnhaken tegelijk opnemen of een gevouwen en afgevlakt touw van Ø10 mm.

  € 5,61
 • Op aanvraag leverbaar

  Raumer MASTERFIX roestvrijstalen anker 12x100mm
  Raumer MASTERFIX roestvrijstalen anker 12x100mm

  Sterk en veilig RVS anker voor plaatsing met hars voor het plaatsen van trekhaken en het bouwen van zekeringen op berg- en klimroutes. De grote diameter en de lengte 100 mm van de schacht maken deze bout volledig betrouwbaar.

  € 10,00 € 9,65
 • AustriAlpin adhesive anchor bolt (75 mm)
  AustriAlpin adhesive anchor bolt (75 mm)

  Lijmbout (75 mm), gemaakt van duurzaam 8 mm RVS / inox staaldraad, groot oog.

  € 10,50
 • AustriAlpin adhesive anchor bolt (90 mm)
  AustriAlpin adhesive anchor bolt (90 mm)

  Glue in bolts / Inlijmbouten (90mm). Gemaakt van duurzaam 8mm inox staaldraad, groot oog.

  € 10,99
 • Raumer SUPERSTAR - anker in roestvrij staal 10x80mm met roestvrijstalen dubbele ring 10mm
  Raumer SUPERSTAR - anker in roestvrij staal 10x80mm met roestvrijstalen dubbele ring 10mm

  Dit uitstekende roestvrijstalen harsanker wordt gebruikt om abseil- of toplijnankers te maken. Door de dubbele ringen kan het touw gemakkelijk van onderaf worden opgehaald.

  € 17,84
 • Nieuw bij CanyonZone

  Raumer RADIUS inox Ø 10x100
  Raumer RADIUS inox Ø 10x100

  Roestvrijstalen anker met een halfrond oog, De schacht is gekarteld. Het oog van het “RADIUS” -anker is perfect glad, waardoor het touw aan de bovenzijde kan worden neergelaten zonder de touwhuls te beschadigen.

  € 8,32
 • Nieuw bij CanyonZone

  Raumer SUPERSTAR anker in roestvrij staal 10x100mm
  Raumer SUPERSTAR anker in roestvrij staal 10x100mm

  Roestvrijstalen harsanker met schachtlengte van 100 mm. Het gekartelde gedeelte is 80 mm lang; dit zorgt voor een verhoogde weerstand tegen trekkracht wanneer het anker op zacht (kalksteen) of los gesteente wordt geplaatst.

  € 7,65
 • Raumer Speciaal harsankerplaatsingsapparaat
  Raumer Speciaal harsankerplaatsingsapparaat

  Dit eenvoudige apparaat maakt gebruik van een SDS PLUS-opzetstuk en kan worden gebruikt met compatibele boren om Raumer klassieke harsankers model Superstar te bevestigen bij gebruik van voorgedoseerde kunsthars. Gewicht: 160 gr.

  € 21,37
 • Raumer Speciaal harsankerplaatsingsapparaat - RADIUS
  Raumer Speciaal harsankerplaatsingsapparaat - RADIUS

  Dit eenvoudige apparaat maakt gebruik van een SDS PLUS-opzetstuk en kan worden gebruikt met compatibele boren om RADIUS Raumer klassieke harsankers te bevestigen bij gebruik van voorgedoseerde kunsthars. Gewicht: 87 gr.

  € 21,73
 • Raumer speciaal harsankerplaatsingsapparaat - MASTERFIX
  Raumer speciaal harsankerplaatsingsapparaat - MASTERFIX

  Met behulp van een hamerboor kan hij snel en moeiteloos worden geplaatst, maar zorgt hij er ook voor dat de hars zich volledig mengt met de katalysator.

  € 21,73
 • J-anker SS316L
  J-anker SS316L

  Een RVS staaf met doorsnede van 14 mm gebogen tot een J-anker.
  De draadgroeven zorgen voor een perfecte hechting van de lijm. Een ideale optie voor canyons die enorme (over)stromingen zien. Geïnstalleerd in paren van twee.

  € 9,25 € 8,99

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel