Touw Accessoires

 Een breed assortiment touw accessoires voor canyoning- en speleologie touwen bestaat uit verschillende producten om gebruik, onderhoud en labellen van je touw nog makkelijker en te maken. Veel touw kan bij CanyonZone op maat, op een door jouw gewenste lengte, bestellen. Wij beschikken over snijapparatuur om de uiteinden te beschermen tegen rafelen. Tevens hebben we touw labels en krimpfolie die je zelf naar wens kan aanbrengen.
De producten zijn van hoge kwaliteit, waardoor je deze lang en met plezier gebruikt. CanyonZone adviseert je graag en levert  je accessoires snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Sorteer op
 • BEAL Touw & HARNASREINIGER
  BEAL Touw & HARNASREINIGER

  Is een neutraal reinigingsmiddel op natuurlijke basis voor riemen, harnassen en touwen om eenvoudig te reinigen. Voor hand (voorkeur) en machinewas.

 • Beal NFC Chip
  Beal NFC Chip

  NFC (Near Field Connection) is een nieuwe standaard op het gebied van RFID-chips, ultracompact en plat en compatibel met de meeste smartphones van de nieuwe generatie. Om apparatuurbeheer via smartphone mogelijk te maken.

  € 33,68
 • Beal Rope End kit
  Beal Rope End kit

  KRIMPKOUSJES. Markeer het uiteinde van uw touwen. Zo kunt u uw eigen touwen herkennen en indien nodig een logboek bijhouden van de touwen. Het label is niet scheurvast en waterafstotend, de krimpkous is zeer slijtvast.

  € 14,75
 • Beal Rope End Kit XL
  Beal Rope End Kit XL

  KRIMPKOUSJES. Markeer het uiteinde van uw touwen. Zo kunt u uw eigen touwen herkennen en indien nodig een logboek bijhouden van de touwen. Het label is niet scheurvast en waterafstotend, de krimpkous is zeer slijtvast.

  € 32,27
 • Korda's Krimpkous 8mm tot 12mm / 10cm
  Korda's Krimpkous 8mm tot 12mm / 10cm

  Is een doorschijnend plastic omhulsel om touwen te merken.
  Geschikt voor touwen van 8 tot 12 mm. 10cm is voldoende om één touw te markeren. Deze transparante krimpmantel dient om het uiteinde van het touw te beschermen.

  € 0,79
 • Whip End Dip
  Whip End Dip

  WHIP END DIP Op water gebaseerde formule voor het verzegelen van de uiteinden van uw touw.
  Dicht uw touwuiteinden af om rafelen te voorkomen.Beschikbaar in:
  HelderBelangrijkste kenmerken:

  ∙ Niet giftig
  ∙ Eenvoudig aan te…

  € 12,75
 • Beal touw tape - 10m
  Beal touw tape - 10m

  Tape voor het markeren van touwuiteinden.

  € 10,42 € 8,99
 • Edelrid Grip Tape 2m
  Edelrid Grip Tape 2m

  Vulkaniserende 25 mm brede tape voor optimale grip. Gewicht: 65 gram. Kleur zwart.

  € 7,00
 • Korda Touweinde markeerset
  Korda Touweinde markeerset

  Label het uiteinde van jouw touwen zodat de touwen herkenbaar en traceerbaar zijn. Naast gebruik voor groepen, verenigingen en bedrijven erg handig voor als je zelf meerdere touwen hebt om de leeftijd van je touwen en het gebruik.

  € 14,95
 • Korda's Markeer Pen
  Korda's Markeer Pen

  Specifieke markeerstift ontwikkeld om de touwen te markeren. Interne analyses garanderen dat deze inkt het touw niet aantast. In de kleuren Rood en Zwart.

  € 11,95
 • Tendon Touwmarkeerstift
  Tendon Touwmarkeerstift

  Handig middel voor het markeren van touwen - zowel midden als enkele meters van de uiteinden van het touw. Markering met de touwmarkering vereenvoudigt het hanteren van het touw en verhoogt de veiligheid.

  € 6,95
 • Beal Touw Borstel
  Beal Touw Borstel

  Borstel speciaal voor het schoonmaken van touwen. De Edelweiss Rope Brush past zich eenvoudig aan aan de verschillende diameters touwen.

  € 21,50
 • Beal Pinch voor positioneren en bescherming
  Beal Pinch voor positioneren en bescherming

  Stevig rood rubber om een karabiner aan het een leeflijn, touw of slinge te fixeren. Beschermt tevens tegen slijtage door schuren langs de rots.

  € 1,50
 • CT Fixit L - Rubber Fastener
  CT Fixit L - Rubber Fastener

  Is een nieuw, innovatief gevormde rubberen sluiting voor snelle trekstroppen. Het bevestigt de onderste karabijnhaak van de snelspanner op de tilband, waardoor de rotatie per ongeluk wordt voorkomen en op de as blijft.

  € 2,40
 • Edelrid Antitwist
  Edelrid Antitwist

  De antitwist houdt de karabiner op zijn plaats. Gedraaide karabiners behoren nu tot het verleden.
  Beschikbaar voor 8, 11 en 16 mm sling breedte.

  € 1,25
 • Petzl String (model 2019)
  Petzl String (model 2019)

  Quickdraw slingerbeschermer die ook de oriëntatie van de karabijnhaak handhaaft. Heeft twee functies: houdt de oriëntatie van de karabijnhaak aan het touwuiteinde van een snelle trek vast en beschermt de karabijnhaakbevestiging.

  € 1,00 € 0,95
 • Petzl String
  Petzl String

  Is een kunststof beschermer speciaal ontworpen om de karabiner op zijn plaats te houden en beschermt de bandlus tegen wrijving. Verkrijgbaar in 4 breedtematen.

  € 0,95
 • Edelweiss Swivel WR
  Edelweiss Swivel WR

  Deze compacte en lichtgewicht aluminium anti-torque wartel van Edelweiss voorkomt verdraaien van het touw als de last begint te draaien. Perfect voor canyoning van de belangrijkste verticals!

  € 39,95 € 26,95
 • Petzl Micro Swivel
  Petzl Micro Swivel

  Is een compacte en te openen anti-torsie schakel ontworpen voor gebruik in combinatie met een vergrendelbare karabiner. Voorkomt verstrengeld raken van leeflijnen en zorgt voor een goede positionering van de karaber en apparaten.

  € 60,00
 • Petzl SWIVEL L
  Petzl SWIVEL L

  Kogellager swivel. Ontworpen voor lasten van twee personen, kunnen maximaal drie connectoren aan de uiteinden worden bevestigd. Geplaatst tussen het touw en de last, laat de wartel de last draaien zonder het touw te verdraaien.

  € 78,00 € 75,95
 • NIEUW

  Petzl Swivel Open
  Petzl Swivel Open

  Deze gated swivel met grote opening is eenvoudig aan een wijde selectie Petzl producten te maken, zoals katrollen, leefijnen en zelfs canyon- en speleogordels. Het zorgt ervoor dat gedraaide touwen en leeflijnen niet voor komen.

  € 84,00 € 82,00
 • Petzl Swivel S
  Petzl Swivel S

  Is een schakel die geplaatst dient te worden tussen de last en het touw, om de last vrij te laten draaien zonder het touw te torsen.

  € 66,00 € 61,50
 • Petzl Tanga
  Petzl Tanga

  Is een rubberen positioneringsring voor karabiners.
  Dit ringetje zorgt er bijvoorbeeld voor dat een katrol niet meer gaat schuiven wanneer deze is geïnstalleerd op een karabiner. Per stuk verkrijgbaar.

  € 1,50
 • Petzl Ring L
  Petzl Ring L

  Verbindingsring is ontwikkeld voor directe installatie op boomchirurgengordels, maar is voor canyoning ook goed inzetbaar in combinatie met een Petzl Ring S of maillon om van een sling een doortrekankerpunt te maken.

  € 15,00
 • Petzl Ring Open
  Petzl Ring Open

  Is ontworpen voor semi-permanente verbinding van de apparatuur op het harnas (lanyard bijvoorbeeld). De ronde vorm zorgt voor optimaal functioneren in alle richtingen. Brede opening voor eenvoudige installatie van touwen.

  € 23,00 € 21,99
 • Nieuw 2023

  Petzl Ring Open Donkergrijs
  Petzl Ring Open Donkergrijs

  Is ontworpen voor een semi-permanente verbinding van de uitrusting met het harnas (bijvoorbeeld vanglijn). De ronde vorm zorgt voor een optimale werking in alle richtingen. Brede opening voor eenvoudige touwinstallatie.

  € 24,00 € 22,50
 • Petzl Ring S
  Petzl Ring S

  Deze kleine ring is rechtstreeks te installeren op een slinge om in combinatie met een maillon rapide een recupereerbaar ankerpunt te maken.

  € 13,80
 • Fixlock koordstopper met wieltje voor 5mm koord
  Fixlock koordstopper met wieltje voor 5mm koord

  Deze vergrendeling vergrendelt het koord slechts in één richting
  Toepassingsgebieden: voor het sluiten van speleologie- en canyonzakken, kleding, rugzakken en andere toepassingen. Geschikt voor elastische en niet-elastische koord

  € 2,50
 • Fixlock koordstopper met wieltje voor 2mm koord
  Fixlock koordstopper met wieltje voor 2mm koord

  Koordvergrendeling vergrendelt het koord slechts in één richting, waardoor de gebruiker het gemakkelijk kan bedienen. Geschikt voor koorden /touw met een diameter van ongeveer 2 mm.

  € 1,95
 • Nieuw 2023

  Petzl String M - model 2023
  Petzl String M - model 2023

  Quickdraw sling guard die ook de oriëntatie van de karabijnhaak behoudt. Heeft twee functies: houdt de oriëntatie van de karabijnhaak vast aan het touwuiteinde van een snelle trek en beschermt de karabijnhaakbevestiging.

  € 1,00 € 0,99
 • Nieuw 2023

  Petzl String M - model 2023 - 10 st
  Petzl String M - model 2023 - 10 st

  Quickdraw sling guard die ook de oriëntatie van de karabijnhaak behoudt. Heeft twee functies: houdt de oriëntatie van de karabijnhaak vast aan het touwuiteinde van een snelle trek en beschermt de karabijnhaakbevestiging.

  € 10,00 € 8,99

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 CanyonZone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel